FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
380_6.jpg

ješa maneken predstavlja novu košulju ( i novog golmana)

jahaitumbas.jpg

priča se na drugom forumu da je ovaj levi budući predsednik kluba. :D

south:
Podsećamo javnost da su tokom leta Žarko Zečević,Nenad Bjeković i Ivan Ćurković nastavili sa uništavanja kluba. Dovođenje anonimnih igrača koji ne zaslužuju da nose crno-beli dres, prodaja igrača klubovima kojima se ni imena ne znaju,otimanje para iz kase kluba, i tokom ovog leta su obeležje rada čelnika kluba.Pritom, još uvek su vrata Partizana zatvorena za sve velikane našeg kluba, kao što su Mijatović, Divac, Golac, Antić i mnogi drugi....
Sve, sve, ali ovakvim saopštenjem se apsolutno ništa ne postiže. Pa ovo saopštenje ide u korist gore pobrojanih lopova. A koji su to poznati igrači dolazili u Partizan, osim Taribo Westa??? Kao da je Partizan prethodnih godina (a i drage nam komšije) dovodio sve vrhunske fudbalere pa sad dovodi anonimne. E, stvarno više mi se smučilo to prepucavanje onih koji ne umeju da ni rečima odbruse lopovskoj upravi. Partizan je uvek dovodio igrače koji su se kasnije iskazivali baš u Partizanu i išli dalje u inostranstvo. Ovo što piše anonimni je totalni apsurd. Ako nisam u pravu neka mi neko navede nekog igrača koji je došao kao poznat u Partizan i neka me demantuje. Ja ne znam nijednog takvog.

Terror Techa:
o,vratio se Fluid
i ima isti avatar kao petrovic
jel to u znak solidarnosti? :lol:
O, Techa se osunčao na moru, "terorisao" neke devojčice, "glumio" im i teču i ostalu mnogobrojnu rodbinu, pazio na njih i naposletku se vratio među nas zadovoljan učinjenim. :lol: :lol: :lol:

A kao što vidim ovde se prati moda više nego fudbal. Košuljice, majičice i ostale krpice. Ne dirajte Ješića, treba mu mir i koncentracija pred važne mečeve za Partizan. :D

FLUID:
Sve, sve, ali ovakvim saopštenjem se apsolutno ništa ne postiže. Pa ovo saopštenje ide u korist gore pobrojanih lopova. A koji su to poznati igrači dolazili u Partizan, osim Taribo Westa??? Kao da je Partizan prethodnih godina (a i drage nam komšije) dovodio sve vrhunske fudbalere pa sad dovodi anonimne. E, stvarno više mi se smučilo to prepucavanje onih koji ne umeju da ni rečima odbruse lopovskoj upravi. Partizan je uvek dovodio igrače koji su se kasnije iskazivali baš u Partizanu i išli dalje u inostranstvo. Ovo što piše anonimni je totalni apsurd. Ako nisam u pravu neka mi neko navede nekog igrača koji je došao kao poznat u Partizan i neka me demantuje. Ja ne znam nijednog takvog.

Mislim da ono sto je on napisao se odnosi na zvucna imena u nasoj ligi.

Jer, gledajuci realno, od kada je Piksi dosao Zvezda je pokupovala sve zvezde u nasoj ligi. Partizan prakticno nijednog (mozda jedino Vukelja).

68Charger440:
Mislim da ono sto je on napisao se odnosi na zvucna imena u nasoj ligi.

Jer, gledajuci realno, od kada je Piksi dosao Zvezda je pokupovala sve zvezde u nasoj ligi. Partizan prakticno nijednog (mozda jedino Vukelja).
Ove godine da, ali ovo se obaveštenje Grobara odnosi, koliko razumem, na nekoliko prethodnih godina otkad traje sukob sa upravom. Ne vidim šta je npr. bolji jedan Milijaš ili Đokić od jednog Vukelje ili Lazarevića (ne bi bio kapiten Zemuna). A o Mirosavljeviću da ne govorim, mada je on došao iz inostranstva.

FLUID:
Ove godine da, ali ovo se obaveštenje Grobara odnosi, koliko razumem, na nekoliko prethodnih godina otkad traje sukob sa upravom. Ne vidim šta je npr. bolji jedan Milijaš ili Đokić od jednog Vukelje ili Lazarevića (ne bi bio kapiten Zemuna). A o Mirosavljeviću da ne govorim, mada je on došao iz inostranstva.

ono saopstenje grobara se odnosi na ovo leto,

a i jesic je prekjuce opet ponovio da je hteo i bugarina i geja???

a bjekovic kaze da nije ni znao da je bugarin vezni igrac,a posle prebacuje da mu je jesa rekao da je desna polutka,a on za bugarsku reprezentaciju igra levu???????

...i to sve stoji na nasem webu?????
i bilo mi je muka da kopiram te budalastine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back