FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
@south
Kao što rekoh. Pljuje se na igrače zbog uprave. To nikako nije dobro. Nisu igrači krivi, a ponajmanje su to mnogi od njih zaslužili. Ima u timu pravih Grobara i sigurno ih boli takav odnos navijača prema njima.

ma jasno,
zato kazem, ako se ladno vratimo bice katastrofa

a za saveljica .....,imao je on neke ''pametne'' izjave o bojkotu prosle godine

Evo podataka o Nenadu Mirosavljeviću:

DATUM I MESTO ROĐENJA: 4. septembar 1977. u Slavonskoj Požegi
VISINA/TEŽINA: 180/79
MESTO U TIMU: napadač
BROJ NA DRESU: 30
KARIJERA: Proleter (1996-2000, 27 golova), Smederevo (2000-2004, 60 golova), Kadiz (2004-2006, devet golova)

Nenad Mirosavljević neće igrati u prvom kolu prvenstva protiv Bežanije, a ni nema prava nastupa protiv Maribora. Pravo igranja u Kupu UEFA stiče tek ako Partizan prođe Maribor (daće Bog). Utakmica se igra u četvrtak, 10. avgusta, u 20 časova.

FLUID:
Kao što rekoh. Pljuje se na igrače zbog uprave. To nikako nije dobro. Nisu igrači krivi, a ponajmanje su to mnogi od njih zaslužili. Ima u timu pravih Grobara i sigurno ih boli takav odnos navijača prema njima.

pitanje je da i neki od tih igrača iopšte zaslužuju partizanov dres. neki zbog kvaliteta, neki zbog odnosa prema tom dresu...

ozbiljno, teško da smo u poslednjih nekoliko decenija imali slabiji tim od ovog današnjeg...

Elvin:
pitanje je da i neki od tih igrača iopšte zaslužuju partizanov dres. neki zbog kvaliteta, neki zbog odnosa prema tom dresu...

ozbiljno, teško da smo u poslednjih nekoliko decenija imali slabiji tim od ovog današnjeg...
Stvarno ne kapiram. A ko to zaslužuje, a da nije u Partizanu? Koga bi ti doveo da igra, a da je realno da dođe? Kako možeš tako nešto da pričaš. Ne mogu da ti nabrajam ovde sve igrače, ali ti igrači nisu dovedeni sa ulice već su veliki broj njih bili ili su reprezentativci što mlađih što starijih kategorija, a i ovi iskusniji su igrali i po Evropi po jačim evropskim klubovima. Te priče te ovaj zaslužuje te ovaj ne zaslužuje su bezvezne. Ne može se stalno biti prvi. I čim ne osvoje titulu odmah ne zaslužuju da nose dres. Šta bi bilo da ima više klubova u konkurenciji za titulu? To meni liči na instant navijanje kao onaj sok u kesicama. Ajde sad ću malo kada mi odgovara da bodrim voljeni klub, a kad ne ide daj da sve to ispljujem što sam hvalio. Ne ide to tako, Elvine. Ne ide.

Takvo je stanje kod nas u fudbalu uopšte. Mi nismo fudbalska nacija kako se to kod nas predstavlja samo da bi se narodu zamazale oči da treba ulagati u fudbal jer su tu vrte najveći lopovi. Kod nas se uvek ulaže u pogrešane stvari. Toliko godina ništa u fudbalu nije postignuto i opet su fudbalski klubovi najbogatili kod nas. Da je takva stvar u košarci mi bi od raspada SFRJ do sada imali osvojene 3-4 Lige šampiona.

FLUID:
Stvarno ne kapiram. A ko to zaslužuje, a da nije u Partizanu? Koga bi ti doveo da igra, a da je realno da dođe?

ne znam tačno koga, ali sigurno da jedan babović ne zaslužuje da bude nosilac igre partizana. tatini milioni ne bi trebalo da budu preporuka, slažeš se? dovodimo dvadesetpetogodišnjaka iz bsk borče, kao veliko pojačanje. dovodimo igrača koji je najuren iz španskog drugoligaša, kao najveće pojačanje prelaznog roka, na poziciji na kojoj imamo osam igrača bez njega, osam.

zašto imam utisak da bismo, da je kojim slučajem dostupan, videli legendarnog gorana obradovića u dresu partizana, naravno i on bi bio veliko pojačanje. to je onaj što je uspeo da pogodi aut sa sedam metara protiv newcastle-a, ali toga se sigurno sećaš.

FLUID:
Te priče te ovaj zaslužuje te ovaj ne zaslužuje su bezvezne. Ne može se stalno biti prvi. I čim ne osvoje titulu odmah ne zaslužuju da nose dres. Šta bi bilo da ima više klubova u konkurenciji za titulu? To meni liči na instant navijanje kao onaj sok u kesicama. Ajde sad ću malo kada mi odgovara da bodrim voljeni klub, a kad ne ide daj da sve to ispljujem što sam hvalio. Ne ide to tako, Elvine. Ne ide.

ne znam da li ti je promaklo, ali ješić je pre neki dan rekao nešto u stilu da reber i vermezović nisu krivi za loše rezultate, kaže, najveći problem je odnos igrača prema dresu...

i zašto sumnjaš da ću pored svega navijati za partizan? sve da trener bude varga, a najbolji fudbaler bjeković junior. no, mislim da imam puno pravo da kritikujem diletantsko vođenje kluba i neadekvatan igrački kadar, štaviše, mislim da je to mnogo bolje od zatvaranja očiju pred katastrofalnim stanjem u klubu.

Elvin:
dovodimo igrača koji je najuren iz španskog drugoligaša, kao najveće pojačanje prelaznog roka, na poziciji na kojoj imamo osam igrača bez njega, osam.
Nenad Mirosavljević:

– Ugovor sa Kadizom sam sporazumno raskinuo, ni Špancima se ne bi isplatilo da im sledećeg leta odem kao slobodan igrač, a da me do tada plaćaju, a i ja sam želeo u sredinu sa većim ambicijama. Apetite je zadovoljio dolaskom u klub uvek gladnog trofeja i evropskih uspeha.

Nije tačno da je najuren iz kluba. Neće čovek da igra drugu špansku ligu.

Poznato je da je stanje u klubu katastrofalno, ali ne vidim razlog zašto po igračima koji su nam bili dobri kad smo igrali prethodnih sezona u Evropi, a sad nam ne valjaju. A ove nove nismo ni videli na delu, a već ne valjaju. To nije zatvaranje očiju. Treba dati šansu svima i tek posle pričati o neuspesima. A šta ako posle pričamo o uspesima?

FLUID:
Nenad Mirosavljević:

– Ugovor sa Kadizom sam sporazumno raskinuo, ni Špancima se ne bi isplatilo da im sledećeg leta odem kao slobodan igrač, a da me do tada plaćaju, a i ja sam želeo u sredinu sa većim ambicijama. Apetite je zadovoljio dolaskom u klub uvek gladnog trofeja i evropskih uspeha.

Nije tačno da je najuren iz kluba. Neće čovek da igra drugu špansku ligu.

možda sam preterano iskarikirao...samo, nadam se da ne uzimaš uvek izjave naših fudbalera zdravo za gotovo...

sigurno znaš da je celu prošlu sezonu bio povređen i da je odigrao jako malo utakmica?

FLUID:
Poznato je da je stanje u klubu katastrofalno, ali ne vidim razlog zašto po igračima koji su nam bili dobri kad smo igrali prethodnih sezona u Evropi, a sad nam ne valjaju. A ove nove nismo ni videli na delu, a već ne valjaju. To nije zatvaranje očiju. Treba dati šansu svima i tek posle pričati o neuspesima. A šta ako posle pričamo o uspesima?

nemam ja problem sa jednim nađom ili mirkovićem, koji se nažalost penzionisao. oni su legende kluba, sasvim zasluženo imaju taj status. problem je što se prodaje svaki igrač koji pokaže pristojan potencijal, recimo vukčević, sada hoće da utope lomića i radonjića...a ne mislim da su ove sezone doveli adekvatna pojačanja. recimo, mislim da lazarević nije ni blizu lomiću, koji verovatno odlazi ( a lomić nije vanserijski igrač, eventiualno 'solidan klupski igrač') . sigurno vidiš da smo sve jadniji i jadniji od odlaska mateusa? :?

pogledaj samo šta izjavljuje bjeković, a onda pogledaj kako je igrao zvezdin bugarin sinoć. meni partizan sve više i više liči na titanik...valjda će uskoro krenuti na bolje. mogu samo da se nadam. :(

jako bih voleo da posle ove sezone pričamo o uspesima, realno mislim da je mala verovatnoća za tako nešto...ali videćemo, ništa nije nemoguće.

ko god oznoji dres i izgine na terenu,
ce dobiti skandiranje i respekt,
ali vecina sada nema kredita ,pa ce morati da se malo potrudi
babovic pogotovo,cisto zbog tate
pre je svaki novajlija,cim obuce nas dres dobijao ovacije,

sada su druga vremena,namestaju se tekme,pa mora i par igraca da ucestvuje u tome ,zar ne?
sad je totalno nepoverenje,
i kad se neko vuce po terenu ili promasi gol sa 5 metara,odmah je sumljiv,pa cesto strada igrac ni kriv ni duzan.
neznam sta je pametno reci u ovoj situaciji?
mozda je jesic resenje,on je grobar u srcu i zna celu situaciju ovde,zna onu dvojicu lopova,a ima i srca da kaze sta se desava,
ma videcemo vrlo brzo

Ma zasto su otisli Mateus i Reber?
- Zato sto nisu hteli da budu podanici i saradjuju sa lopovima!

Njima treba covek kao Jesic ili Vermezovic, da moze Bjeka da mu kroji sastav,tako je kod nas uvek bilo jos od Tumbe!

Mislim da nedostaje i igrac koji je cvrst karakter ostalima (svaka cast i Nadju i Saveljicu ali nisu oni to), nesto slicno sto su bili Miloje u basketu i Daca u vaterpolu, pa ako ste gledali vaterpolo u sta ne sumnjam,moglimste primetiti da kada Daca prica napravi se krug oko njega i svi cute i slusaju...slicno je i sa Milojem samo na terenu...to u fudbalu nemamo!

ješić nije loš trener bez karaktera, ne verujem da će moći da mu kroje sastav...

vermez je solidan trener, ali nema kičmu, pa je ostao u klubu posle svih ( neosnovanih) pljuvačina na njegov račun.

sad kao dovode plejmejkera, stranca. je l' zna neko koja imena su u opticaju?

Saopštenje za javnost Grobara Jug

Navijačka grupa Grobari Jug nastavlja sa bojkotom uprave Partizana i u novoj fudbalskoj sezoni.

Shodno interesu navijačke grupe doneta je odluka da se posećuju utakmice koje Partizan bude igrao kao gost. Utakmicama koje se budu igrale u Hramu fudbala u Humskoj ulici nećemo prisustvovati jer ne želimo da budemo deo predstave u režiji čelnika Partizana.

Podsećamo javnost da su tokom leta Žarko Zečević,Nenad Bjeković i Ivan Ćurković nastavili sa uništavanja kluba. Dovođenje anonimnih igrača koji ne zaslužuju da nose crno-beli dres, prodaja igrača klubovima kojima se ni imena ne znaju,otimanje para iz kase kluba, i tokom ovog leta su obeležje rada čelnika kluba.Pritom, još uvek su vrata Partizana zatvorena za sve velikane našeg kluba, kao što su Mijatović, Divac, Golac, Antić i mnogi drugi....

Zato ne odustajemo od naših prvobitnih zahteva da gospoda iz uprave napuste klub.Posebno naglašavamo da nikakvih razgovora na temu vraćanja navijača na tribine stadiona u Humskoj sa ljudima iz ove uprave neće biti !

Istrajaćemo u bojkotu do konačne pobede!
Grobari svi na gostovanja, bojkot stadiona Partizana !!

Grobari Jug

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back