FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je south.Nikog ozbiljnog nisu doveli.Samo prodaju igrace a ne dovode zamene.Dovode neke debiltante iz BSK i njima slicne pa to je strasno.Dogurali su dotle da ih jedno Sevojno bije,da od Minhena iz druge lige pucaju 3:0,da im sudija spasava cast u Nisu(1:1).

Covek-Zec kaze prvo Mi nismo zaradili nista od lige sampiona.Zatim klubu kao Partizan treba 6 miliona evra po sezoni.Posle toga Mi od kupa uefa samo gubimo pare pa onda izgube 2:5 od Izraelaca koje su tukli 2:0 pre toga.Na kraju je rekao da mu treba 10 miliona po sezoni.Ne znam sto ? Sta je poskupelo ? Nisu li to dovoljne indicije za policijsku istragu ? Gde je finansijska policija ?.Ako ih ne oteramo procicemo kao Juventus.Toga se plasim.

Dok god se pare trose na druge stvari a ne na dovodjenje adekvatnih pojacanja nema od toga nista.Takmicenje u evropi se svodi na UDJES IZADJES GOTOVO.Jedine godine kad su doveli neka normalna imena Mateus,West su usli u LIGU SAMPIONA.

Bjekovic i Dzaja treba da igraju sah na Kalemegdanu.Treba dovesti ispravne ljude ako hocemo napred npr.Mocu Vukotica,Ivana Golca.

http://www.grobari1970.info/html/slike/0506/protiv_zemuna_050603.jpg

i sad ja treba da ocenjujem njihove fudbalske sposobnosti?
za koga??? ko gleda???

mi smo im rekli sta mislimo o njima i sta je bilo??

poslali su 300 pandura na protest ispred stadiona?
i opet 300 pandura na 60 godisnjicu?

nas zovu huliganima,a posle placaju ''navijace''iz unutrasnjosti,uz djabe rucak i prevoz,
pa opet ne mogu da skupe 100 ljudi

namestili su evropsu tekmu protiv jevreja,znaci mi smo budale sto smo dosli na stadion da bodrimo tim.
prodaju igrace svake godine,a para nigde,posle kupuju ove nesrecnike iz bsk-a ,male mostanice i pricaju kako je maribor najtezi protivnik????
jel to opet spremaju teren za, iz 1 u 2???

jedino znam da ovo nece lepo da se zavrsi,jer oni obraza nemaju

A opet pokusavaju da nas smuvaju ne neki kao stadion pa kao su krenuli izgradice 3 nova stadiona...Ne ovo je sramota, ovo je ciganska zemlja, pa cim oni upadnu u krizu, cela zemlja skace da ih vadi iz g.....! Pa Zeka i Bjeka su najveca fudbalska mafija u Evropi, zajedno sa Terzicem naravno...20 godina vode nas klub, vode ga kao da ga mrze, a vrhunac je ova godina kada su stvorili tim kojim se inate ili sta navijacima??? U Z A S

374_8.jpg

veliko pojačanje :D

374_1.jpg

mirosavljević dolazi na potpisivanje. :lol:

petrović i grubješić utopljeni u drugoligaša iz tataristana. :lol: :lol: :lol:

nikada jadniji nismo bili. :roll: bando, odlazi! :x

ovaj lopov da ode?
pa on se jos zajebava... ili nas zajebava

Nenad Bjeković u epizodi - zezali smo se

Crvena zvezda i Partizan vodili su pravi "rat" u ovom prelaznom roku iz kojeg je šampion SCG izašao kao pobednik. Medjutim, sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Nenad Bjeković ne misli tako i ne priznaje poraz.

List "Press" je u nedelju preneo izjavu Bjekovića posle koje bi svi ljubitelji fudbala u Srbiji, a posebno navijači Partizana koji su pratili dešavanja u prelaznom roku, mogli da se zapitaju - ko nas je sve vreme obmanjivao, odnosno da li su novinari sve izmislili ili ima nečeg i do Bjekovića.

Evo šta je Bjeković izjavio povodom toga što je Crvena zvezda dovela Bugarina Blagoja Georgijeva i Senegalca Ibrahima Geja, koji su bili na pragu dolaska u Partizan:

"Sa Gejom nisam pregovarao nijednog trenutka. Partizan, jednostavno, njega nije ni hteo da angažuje. Sa Georgijevim je bilo nekoliko kontakata, ali samo zato što sam ja želeo da učinim uslugu Ljubomiru Vorkapiću, koji je njegov menadžer. Nismo uopšte ozbiljno pregovarali"

Bugarin Georgijev je po dolasku u Zvezdu izjavio da mu je Partizan nudio više novca, ali je on ipak izabrao Crvenu zvezdu jer je "veći klub i bori se za Ligu šampiona".

Bjeković na to odgovara: "To što Georgijev priča nije tačno! Nije istina da smo mu nudili više, a to može i da se proveri".

Sportski direktor Partizana je rekao da je više puta ponovio da je "jedini fudbaler koga je hteo da dovede u Partizan, a da je završio u Zvezdi bio Darko Kovačević". "Sve ostale tvrdnje nisu tačne, ni za Georgijeva, ni za Geja, ni za Pericu Ognjenovića...".

O eventualnim pojačanjima, Bjeković nije želeo da priča da "ih ne bi uzela Zvezda".

List "Press", medjutim, podsetio je i na nekoliko izjava Bjekovića tokom ovog prelaznog toka:

Bjeković je 7. juna izjavio: "Voleo bih da Gaj dodje u Beograd da razgovaramo".

Potom 3. jula: "Mislim da smo blizu postizanja dogovora sa Senegalcem, ali u svakom slučaju u naredna dva-tri dana stavićemo tačku na pregovore, kakvo god bude rešenje".

A 12. jula ovo: "Angažovanje Geja se iskoplikovalo. I dalje razmišljamo, još ništa nije gotovo. Nama je igrač njegovog profila svakako potreban, ali imamo dovoljno kvalitetnih fudbalera na toj poziciji, pa nije problem ako se transfer i ne realizuje".

Mondo
31 Jul 2006

A evo ponovo mene. Posle ličnog banovanja sa Fudbala rešio sam da se odbanujem pred početak prvenstva i kvalifikacionih utakmica KUP-a UEFA i da diskutujem sa nekim normalnijim ljudima od onih zbog kojih sam se banovao.

Čitam ovde neke komentare i ne mogu da verujem koliko kritike se stavlja na račun pojačanja koje su doveli ovi lopovi. Jesu lopovi ali što se tiče pojačanja mnogi nisu u pravu da pojačanja nisu kakva bi trebalo da budu.
Da je prošle sezone uzeta titula svi bi hvalili ove nove igrače. Govorili bi da su to ekstra pojačanja kakva nam trebaju.
Evo sada kritike idu i na dovođenje Nenada Mirosavljevića. Ne mogu da verujem! Do pre koju sezonu, pre njegovog odlaska u Španiju, bio je na pragu dolaska u Partizan i svi su tada sa oduševljenjem govorili o njemu. Njegov skor je tada bio ovakav:

Sartid (Smederevo) – (od 2000 do 2004) i postigao 60 golova- tačno po 15 svake sezone.

Koliko se sećam čak je i Zvezda imala u svojim planovima Mirosavljevića. Međutim, španski Kadiz je bio konkretniji.

Pa onda se omalovažavaju i Markovski i Lazarević i Stojkov... Pa taj Stojkov da je dolazio u Partizan pre jednu ili dve sezone, kada je bila euforija oko evropskih utakmica, mnogi bi padali u nesvest od sreće. Nismo još ni videli kako igra i već ga svrstavamo u loša pojačanja. Zaista ima mnogo fudbalskih stručnjaka među nama pa me čudi kako je uspeo da Španac da bude selektor naše reprezentacije kad to može bilo ko od nas. A da ne pričam o našim klubovima. Svi bi mogli da ih vodimo. I lopovi, i kuvari, i komunalci..- bukvalno svi. Ne bi tog Stojkova još kao klinca odveli u Inter. Sigurno ima nekog kvaliteta. Možda se nije snašao. Niko o tome i ne razmišlja.

Pomenuh i Markovskog i Lazarevića koji su igrali i igraju u mlađim reprezentativnim kategorijama. Ne vidim zašto bi bilo loše pojačanje neko ko igra za neku mlađu reprezentaciju?

Nažalost, Vukelja se povredio. Njega svi svrstavaju u veliko pojačanje što i jeste. Tako da je sa te strane u redu.

Ostala pojačanja ili "pojačanja" - kako god - su igrači za koje ne mogu da tvrdim ni da su toliko dobri, ali ni toliko loši koliko ih neki pretstavljaju.

Vidim da se više veličaju Georgijev i Gaj samo zato što nisu došli u Partizan.

Ajde baš me interesuje koga bi doveli, a da je realno da dođe u Partizan?

Mnogi su se uhvatili za tu upravu kao pijan za plot pa šta god da ovi urade odmah po njima.

Kao što rekoh, da su lopovi jesu, ali dajte ljudi smanjite doživljaj videći sebe kao jedine borce protiv nepravde. Ovako kako se pljuje po igračima i klubu preko uprave nema smisla. Ima tu mnogih koji nisu to zaslužili. Prvenstveno Ivica Kralj, Niša Saveljić, i ostala stara garda koja iskreno voli Partizan.

Dajte malo optimizma za bolji Partizan. Nemoj sutra da bude svi smo verovali da će biti dobro.

FLUID,dobrodosao nazad!Moje izjave nikada nisu bile zlonamerne nego saljive,nije trebalo da ih smatras toliko ozbiljno.I nemoj mene smatrati u tu grupu ljudi zbog kojih si otisao sa foruma.
Jel to onaj Makedonac Aco Stojkov iz Intera???Dobar je na manageru!
Ja licno nemam nista protiv partizana kao sto neko misli ovde...naprotiv,bez jakog partizana nema ni jake Zvezde!Drago mi je sto ce sledece sezone da se igra cetiri derbija,to je pun pogodak za nas fudbal!
A cuo sam svasta oko navijanja za Zvezdu ondosno Partizan u Evropi:kao satro onaj grobar koji navija za Zvezdu u Evropskim utakmicama nije pravi grobar i obrnuto.Ja cu navijati za Partizan protiv Maribora jer je to od velike vaznosti za SRPSKI fudbal!Bilo bi idealno kada bi Partizan usao u Ligu UEFA,a Zvezda u Ligu sampiona,tada bi nam rejting u Evropi drasticno porastao,kao i koeficijent nase lige,sto ce mozda za koju godinu da dovede do toga da dva prvoplasirana tima idu u kvalifikacije za LS!Navijacu za Partizan protiv Maribora,moje Delije mi nece zameriti,jer znaju koliko volim Zvezdu,a i zbog gore navedenog.

fluidu, partizan igra sa jednim špicem i dva krila?

špicevi: boja, odita, radonjić, stojkov, markovski, vukelja, mirosavljević. sve klasični napadači, izuzev, možda, stojkova.

gomilaju se igrači na poziciji špicа šaljemo veselinovića, jednog od najtalentovanijih mladih igrača koje partizan ima na pozajmicu iz godine u godinu. takođe i jednog od braće marinković, a forsira se babović u prvih jedanaest, koji je bez uvrede tatin sin.

ne potiče partizanov problem sa neefikasnošću od manjka špiceva, problem je što njima nema ko da doda loptu, tj nemamo sredinu terena. sada imamo gomilu defanzivnih veznih, babovića milijinog malog i to je to. na klupi sedi nenad marinković, sećamo se šta je radio na pozajmici u voždovcu, ali tatin sin mora da igra...

u odbrani nam igraju 35-ogodišnji saveljić i bajić, koji je realno najveće drvo koje je ikada igralo u partizanu, jer je bjekoviću mnogo da se isprsi 200.000 evra za senegalca. kao šatro gradimo stadion...već 10-15 godina obećavaju stadion, i ako počnu da ga grade ( sumnjam) verovatno će ga zidati kao skadar na bojani.

ješića će oterati, jer se usudio da kaže nešto protiv uprave...
biće uspeh ako završimo sezonu drugi.

Ma bre i Simon Vukcevic je prodat da bi se napravilo mesto za Babovica, Boja i Odita su 2 najveca idiota u poslednjih 10 godina u Partizanu, pa njima da je gol k'o soliter veliki nebi ga pogodili 2 godine!

Niko ne kaze da Markoski ili Lazarevic nisu pojacanja,ali su svakako losiji igraci od Veselinovica (setite se onog EP U19 u Severnoj Irskoj kko je igrao Veselinovic, a kako Markoski) i jos nekih iz skole Partizana npr. Perendija...sta je sa tim?

2. avgust 2006.
NAVUKLI SMO ZVEZDU
Sportski direktor Partizana Nenad Bjeković tvrdi da nije hteo da dovede Georgijeva

Sportski direktor Partizana Nenad Bjeković rekao je da nikada nije ni hteo da u klub dovede Bugarina Blagoja Georgijeva i da mu je to bio samo mamac na koji su se, prema njegovim rečima, upecali ljudi iz Zvezde.

Na pitanje da li su priče oko dolaska Blagoja Georgijeva i Ibrahima Gaja u Humsku bile pokušaj da nasamari komšije, Bjeković je kroz osmeh odgovorio:
- Za ovog prvog da, ali za drugog ne. Znam da će ovo sad da bude po mojim leđima, ali tako je.

Trener crno-belih Miodrag Ješić rekao je kako je imao želju da pomenuti dvojac vidi u ekipi i preporučio da za detalje zbog kojih transferi nisu realizovani pitamo čelnike kluba.
- Video sam nešto u novinama, ali ne može se sve uzeti zdravo za gotovo. Ješić odlično zna šta se dešavalo po tom pitanju i zašto Georgijev i Gaj nisu došli kod nas. Jedan deo priče su finansije, a drugi možda i bitniji je činjenica da za tog Gaja niko nije čuo dok ga Ješić nije pomenuo. Ne mislim da je on trebalo da ima prednost u odnosu na reprezentativca SCG Nenada Đorđevića ili reprezentativca Bosne Branimira Bajića - kaže Bjeković.

-------------------------

retard...

ne znam sta da mislim ,
bjeka je bio uvek u senci zeke po vredjanju,
****** igrao je za nas,valjda zato
ali po izjavama zadnjih nedelju dana,sem da je teskim drogama nema drugog objasnjenja
a u nisu,na pitanje direktora radnickog koliko karata da spremi za grobare(posto su znali da ce doci) odgovor je bio nesto kao ''boli me k..."

jedino ne razumem,zasto grobari jos vecaju i nema odluke o bojkotu jos???
a ovo gostovanje u nisu je bilo ruzno,ruzno....
igraci su vredjani,ma pljuvani od nase strane,pogotovo jedan sto je hteo da igra za zvezdu pre 2 godine,uzas....panduri su skakali da ne bi doslo do tuce

fluid,kao sto rekoh, bice katastrofa ,ako se vratimo na stadion

:-D sad dobra vest ,
fluid se vratio i sve info o partizanu ce biti objavljene ovde kao i uvek,
da ne cekamo, kad izgubimo ,da cigani stavljaju sastave tima i strelce??? :twisted:

Ma pusti sve te majmune nek zive svoj pogani zivot, ali Bog sve gleda...Da se mi okupljamo u sto vecem broju na vaterpolu i kosarci...Dule Vujosevic je jedini koji u lice i pred svima govori sta misli o ciganima i slicnim drzavnim projektima i ljubmcima...to je GROBARCINA!!! Yebesh to ove lopuze i kriminalce...

shalle87:
FLUID,dobrodosao nazad!Moje izjave nikada nisu bile zlonamerne nego saljive,nije trebalo da ih smatras toliko ozbiljno.I nemoj mene smatrati u tu grupu ljudi zbog kojih si otisao sa foruma.
Jel to onaj Makedonac Aco Stojkov iz Intera???Dobar je na manageru!
Ja licno nemam nista protiv partizana kao sto neko misli ovde...naprotiv,bez jakog partizana nema ni jake Zvezde!Drago mi je sto ce sledece sezone da se igra cetiri derbija,to je pun pogodak za nas fudbal!
A cuo sam svasta oko navijanja za Zvezdu ondosno Partizan u Evropi:kao satro onaj grobar koji navija za Zvezdu u Evropskim utakmicama nije pravi grobar i obrnuto.Ja cu navijati za Partizan protiv Maribora jer je to od velike vaznosti za SRPSKI fudbal!Bilo bi idealno kada bi Partizan usao u Ligu UEFA,a Zvezda u Ligu sampiona,tada bi nam rejting u Evropi drasticno porastao,kao i koeficijent nase lige,sto ce mozda za koju godinu da dovede do toga da dva prvoplasirana tima idu u kvalifikacije za LS!Navijacu za Partizan protiv Maribora,moje Delije mi nece zameriti,jer znaju koliko volim Zvezdu,a i zbog gore navedenog.
Hvala na dobrodošlici. Dobrodošao i ti na našu crno-belu temu! ;)

Nije se radilo o izjavama, komentarima, postovima, ... ili već kako se sve zovu. Radilo se obrisanju istih koje nije trebalo brisati i pisanju istih koje nije trebalo pisati baš na našoj temi samo zato što je Grobarska. Nego da ne ponavljamo istu priču, sve piše u lepljivoj temi koja inače služi za neka pitanja i neke predloge.

Neka navija ko kako hoće. Ja sam uvek nekako podeljen i kad su te stvari u pitanju. S jedne strane su moji prijatelji i rođaci (izrodi! :-D ) zbog kojih mi je drago kad Zvezda uspe u Evropi (naravno kad se izgubi sitna peckanja su uobičajena :lol: ), a s druge strane svi drugi koji već 15 godina se vade na to kako su bili šampioni Evrope i sveta, kako će da razbiju sve klubove po Evropi (pa evo sad se ozbiljno preti i Milanu), preuveličavanje Partizanovih i veličanje Zvezdinih, itd.

Nisam igrao Manager odavno. :-D Igrao sam nekada kao lud onaj 03-04 (uvek mu se rado vraćam :-D ), posle probao 2005 ali je po meni očajan pa sam batalio. Ovaj novi ne znam kakav je. Nisam se nešto posebno trudio da ga nabavim. Pritisle obaveze. Tako da ne znam kakav je Aco Stojkov na ovom novom. :-D Na onim prethodnim se nešto ne sećam kakav beše.

A to da možemo imati dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona u skorije vreme ne verujem. Čak i da se ostvari ono što si naveo. Neću da ponavljam da ne izbaksuziram. :) Treba da se prati ona UEFA tabela da se vidi kako stoje zemlje koje su ispred nas.

Elvin:
fluidu, partizan igra sa jednim špicem i dva krila?

špicevi: boja, odita, radonjić, stojkov, markovski, vukelja, mirosavljević. sve klasični napadači, izuzev, možda, stojkova.

gomilaju se igrači na poziciji špicа šaljemo veselinovića, jednog od najtalentovanijih mladih igrača koje partizan ima na pozajmicu iz godine u godinu. takođe i jednog od braće marinković, a forsira se babović u prvih jedanaest, koji je bez uvrede tatin sin.

ne potiče partizanov problem sa neefikasnošću od manjka špiceva, problem je što njima nema ko da doda loptu, tj nemamo sredinu terena. sada imamo gomilu defanzivnih veznih, babovića milijinog malog i to je to. na klupi sedi nenad marinković, sećamo se šta je radio na pozajmici u voždovcu, ali tatin sin mora da igra...

u odbrani nam igraju 35-ogodišnji saveljić i bajić, koji je realno najveće drvo koje je ikada igralo u partizanu, jer je bjekoviću mnogo da se isprsi 200.000 evra za senegalca. kao šatro gradimo stadion...već 10-15 godina obećavaju stadion, i ako počnu da ga grade ( sumnjam) verovatno će ga zidati kao skadar na bojani.

ješića će oterati, jer se usudio da kaže nešto protiv uprave...
biće uspeh ako završimo sezonu drugi.
Reče Ješić u jednom intervjuu da će morati da promeni taktiku jer sa igračima sa kojima raspolaže nije mogao da nametne taktiku koju je zamislio. Tako da od igre sa tri š**** nema ništa. Verovatno će igrati sa jednim polušpicem.
Stojkov nije klasičan napadač. Možda na njega računa da bude taj polušpic. A i Nebojša Marinković može da igra to mesto jer ima i strašan šut. Nenad Marinković može da igra i tu poziciju pored klasičnog napadača. Ni Boja nije klasičan napadač, ali ja ga ne bih više puštao da igra. Imao je svoju šansu prošle sezone i nije je iskoristio. Što se mene tiče može da ide i da se ne okreće. :-D
Ne mogu da verujem da taj Veselinović ne može da se probije u prvi tim. Šteta. A kad pomislim da je Miroslav Radović prodat duša me boli. Reber mu nije pružio adekvatnu priliku, dok je kod Vermeza bio izuzetno koristan u probijanju po bokovima.
Mislim da će nam odbrana biti najjači deo tima ove sezone.

south:
ne znam sta da mislim ,
bjeka je bio uvek u senci zeke po vredjanju,
****** igrao je za nas,valjda zato
ali po izjavama zadnjih nedelju dana,sem da je teskim drogama nema drugog objasnjenja
a u nisu,na pitanje direktora radnickog koliko karata da spremi za grobare(posto su znali da ce doci) odgovor je bio nesto kao ''boli me k..."

jedino ne razumem,zasto grobari jos vecaju i nema odluke o bojkotu jos???
a ovo gostovanje u nisu je bilo ruzno,ruzno....
igraci su vredjani,ma pljuvani od nase strane,pogotovo jedan sto je hteo da igra za zvezdu pre 2 godine,uzas....panduri su skakali da ne bi doslo do tuce

fluid,kao sto rekoh, bice katastrofa ,ako se vratimo na stadion

:-D sad dobra vest ,
fluid se vratio i sve info o partizanu ce biti objavljene ovde kao i uvek,
da ne cekamo, kad izgubimo ,da cigani stavljaju sastave tima i strelce??? :twisted:
Ko je koga vređao? Nešto te nisam baš razumeo.

Povratak na stadion bi trebao da bude samo uz ultimatum. Ako bude još jedna bruka da odu sami da ih ne bi isterivali motkama. Mada od toga nema ništa. Ne bi oni to potpisali jer nisu sigurni koliko su se navukli na kladionice. To ti je kao narkomanija. Svi narkomani kažu da se više ne drogiraju (verovatno ni manje :lol: ). Pa tako je i kod njih što se tiče kladionice. (Samo što oni nisu priznali i niti će priznati da su navučeni kao stoka. :-D )

NIsam ja neka mustra za informacije. Nađem ih kao i svi putem interneta, novina i elektronskih medija, ali znam dobro da kenjam pa to ima svoju draž. :lol: :lol: :lol:

vlada_susa:
Ma pusti sve te majmune nek zive svoj pogani zivot, ali Bog sve gleda...Da se mi okupljamo u sto vecem broju na vaterpolu i kosarci...Dule Vujosevic je jedini koji u lice i pred svima govori sta misli o ciganima i slicnim drzavnim projektima i ljubmcima...to je GROBARCINA!!! Yebesh to ove lopuze i kriminalce...
Baš tako. Bog i Grobari gledaju zajedno. A dokle to se ne zna. :D

Za Duleta si potpuno u pravu. Mnogi ga pljuju. Jeste da je kao čovek konfliktan i ume da vređa, ali kao pravi Grobar je pravi Šampion. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back