FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Precrtani Saveljić, Nađ i Radonjić?

Miodrag Ješić odlučio je da sa spiska igrača za utakmicu sa Mariborom 'skine' Alberta Nađa, Nišu Saveljića i Srđana Radonjića. Trener Partizana ranije je najavio da će odrediti osamnaest fudbalera koji će se pripremati za utakmicu kvalifikiacija za Kup UEFA, a među 'kažnjenima' su dvojica koji su zamenjeni u poluvremenu utakmice sa Bežanijom i dojučerašnji kapiten.

"Koliko znam oni nisu prebačeni u drugi tim već nisu u konkurenciji za narednu utakmicu. Moje je da vodim računa o igračkom kadru i o tome koga da angažujemo ali ne odlučujem o tome ko će biti u startnih jedanaest ili na klupi. Za to je nadležan trener, a ja stojim iza svake njegove odluke kao što sam uvek radio sa trenerima u Partizanu," prokomentarisao je Nenad Bjeković.

Najstariji igrač Partizana Niša Saveljić jedini je prokomentarisao odluku.

"Pretpostavio sam i posle izmene u poluvremenu i najave trenera o kaznama da bi tako nešto moglo da se desi. Ne znam šta je razlog, ali mi ovo u 36. godini nikako ne treba," rekao je Saveljić.

Pored trojice iskusnih igrača koji su juče saznali da se na njih ne računa za meč sa Mariborom, na spisku nema ni Stefana Babovića, Pjera Boje i reprezentativca Makedonije, Ace Stojkova.

Na Ješićevom spisku za Maribor nalaze se golmani Kralj i Pantić, igrači odbrane Ćirković, Rnić, Đorđević, Mihajlov, Bajić, Lomić, Radosavljević i Lazarević, igrači sredine terena Smiljanić, Tomić, Zajić, Nebojša Marinković i Bosančić i napadači Odita, Markovski i Lazić.
Priredio: Miloš Šaranović

nema ni babovića i boje...

na zalost, iskustvo nam govori da ne smemo nista da prihvatamo zdravo za gotovo...
po meni, to je ili marketinski trik bjekezeke, koji ce ionako prodati ovu trojicu igraca, da pokazu kako jesic sam odlucuje o ekipi i kako se oni ne mesaju uopste...
ili...
jesic stvarno pokusava da napravi tim koji ce se boriti za svaku loptu i koji ce profesionalno prilaziti obavezama i utakmicama, pa je krenuo da cisti od najiskusnijih...
ja bi' iskreno voleo da je ovo drugo, ali...
videcemo...

08/08/2006 | Izvor: B92
Stefan Babović napustio Partizan

Kako saznaje B92 mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Partizana Stefan Babović nije više član beogradskog kluba.

On je dan ranije zajedno sa još nekoliko standardnih prvotimaca izbrisan sa spiska za prvi tim, pa je danas zatražio ispisnicu iz kluba.

Još uvek se ne zna gde će Babović nastaviti karijeru, ali se pretpostavlja da bi to mogao da bude beogradski prvoligaš OFK, u koji je Babović trebalo da ode na pozajmicu.

Stefan Babović prošao je sve kategorije u Partizanu a u prvi tim uvršten je pre oko godinu dana.

Stefan Babović od 8.8.2006. nije više igrač Partizana, pošto je na sopstveni zahtev dobio ispisnicu od Partizana, jer je po sopstvenim rečima bio nezadovoljan statusom u klubu.

Odranije je poznat stav FK Partizan da svi igrači u klubu treba da imaju isti status i da nijedan pojedinac ne može iskakati iz celine koja se zove – tim. U skladu sa tim uvek je isticano da se nikome neće stajati na putu ukoliko želi da napusti Partizan.

Rukovodjen pomenutim principijelnim stavom, direktor Partizana, Nenad Bjeković je izjavio da ni klub, kao ni on lično neće stajati na putu Baboviću i da mu želi sve najbolje u daljoj karijeri.

Ako je u ovoj igri samo Ješić onda svaka čast na hrabrosti. Ovako pred važnu utakmicu u Kupu UEFA napraviti rez je zaista hrabro.

Pjer Boja je ovo i zaslužio jer je celu prošlu sezonu igrao nonšalantno kao da je na nakom treningu.
Stefan Babović je prošle godine pretio da će otići iz Partizana ako ne bude bilo mesta u prvih 11. Evo sada je bila prilika da ode i otišao je. Tako mu i treba.
Saveljić me razočarao protiv Bežanije. Prosto se sklanjao od njihovih napadača.
Ne znam šta je Nađu. Doduše, ne znam kako je odigrao celu utakmicu protiv Bežanije, ali njemu ne treba ovakva zayebancija.
Čudi me da se Stojkov tako ponaša s obzirom da je igrao u Italiji.

Šta bi sa Nenadom Marinkovićem i njegovom povredom? Je l' neko nešto zna o tome?

Nastrašnije je to što je jedini u ekipi, koja je preživela čistu, koji igra na mestu prednjeg veznog jeste Nebojša Marinković. Ostala četvorica su zadnji vezni. Teško nama i Oditi. :-D Nenad Mirosavljević igra tek posle Maribora, ako prođemo.

Ako je ovo tačna vest evo kakvu qrvu samo imali u našim redovima:

sportskevesti.net
Nova senzacija: Babović pregovara sa Zvezdom!!!

Neverovatna vest odjeknula je danas Srbijom: Stefan Babović, do skora igrač Partizana, na dobrom je putu da uskoro postane igrač Crvene Zvezde!!!!

Naime, otac mladog igrača Milija, stupio je u pregovore sa predsednikom crveno-belih Draganom Stojkovićem oko transfera svog sina u redove šampiona naše zemlje.

Stojković nije želeo da komentariše ovu informaciju, dok je Babović već izjavio kako nema ništa protiv da obuče dres večitog rivala!

Prema nekim beogradskim medijima transfer je gotovo siguran, te će crveno-beli dobiti veliko pojačanje iz redova večitog rivala Partizana.

Nema sumnje, najinteresantniji prelazni rok u našem fudbalskom prvenstvu u poslednjih 15-tak godina.

I takav je ponikao u Partizanu. Taj gleda samo svoj interes i interes njegovog tate.
Sve qrve napolje iz Partizana!

Биће то прави дерби са Марибором.Лично жао ми је Савељића јер је био добар у претходном периоду док је био у Партизану (кад је чувао Дарка Ковачевића) и мислим да је у сваком случају и дан данас много бољи од Бајића.Бојим се да ће управо Бајић заиграти против Марибора а онда смо пукли јер он не зна ништа.

ja sam video. i mogu da kažem da je ovo jedan od najboljih poteza nekog partizanovog trenera poslednjih godina. dečko je prosečan igrač, koji ne bi video vrhunski fudbal, da mu tata nije tajkun. taj prosečni igrač je umislio da je bogom dan, i počeo da postavlja nekakve ludačke ultimatume. :lol: bilo je krajnje vreme da ga neko najuri.

naravno, biće samo slađe ako tatica uspe da ga ugura u zvezdu, makar ćemo se svi lepo nasmejati. :mrgreen: dobro, ne svi, samo mi, grobari... :D

babovic ,otisao ili ne,
je zavrsio karijeru ... moze da igra za cigane sutra ako hoce
nije jos sutnuo loptu, a vec hoce ispisnicu???
a cigani ce da ga uzmu,zbog tate i malo para,a ne sto je on neki talenat

zasad 2 lopova ''podrzavaju'' jesu,
neznam kakav je plan,ali zasad mi se svidja

da podsetim mi smo DOBILI tekmu 4-3,nismo izgubili 5-0 i ...????
i pola tima je ispalo napolje???,
saveljic se sklanjao od lopte ???
radonjic je igrao???

jos je rano za bilo koji komentar,
ali posle samo jedne tekme,
nikog ne izbacujes zbog lose forme,pogotovo ne , najiskusnije igrace pred uefa tekmu???

sacekajmo,znacemo sve vrlo brzo....

south:
da podsetim mi smo DOBILI tekmu 4-3,nismo izgubili 5-0 i ...????
i pola tima je ispalo napolje???,
saveljic se sklanjao od lopte ???
radonjic je igrao???

jos je rano za bilo koji komentar,
ali posle samo jedne tekme,
nikog ne izbacujes zbog lose forme,pogotovo ne , najiskusnije igrace pred uefa tekmu???

sacekajmo,znacemo sve vrlo brzo....
Mnogo pitanja, a da li ćemo ostati uskraćeni za odgovore saznaćemo u četvrtak posle Maribora. Nadam se da nije još jedan smišljeni scenario one dvojice režisera.

Nego, je l' se neko odlučio uprkos bojkotu da zaviri na stadion protiv Maribora i vidi kako igra ta nova Ješina ekipa???

FLUID:
Mnogo pitanja, a da li ćemo ostati uskraćeni za odgovore saznaćemo u četvrtak posle Maribora. Nadam se da nije još jedan smišljeni scenario one dvojice režisera.

Nego, je l' se neko odlučio uprkos bojkotu da zaviri na stadion protiv Maribora i vidi kako igra ta nova Ješina ekipa???

ima samo 2.5 scenarija

1. da jesa hoce da ocisti tim od lopova i foliranata,bira se novi predsednik ,a ona 2 lopova
se malo povukla :shock: (30% sanse za ovo)

2. izbace se igraci,gubimo tekme svake druge nedelje i onda svi sponzori odu, a posle puste onaj zakon o privatizaciji klubova i ona 2 lopova kupe tim za jeftine pare :evil: :evil: :evil: (60% sanse za ovo)

10% sanse za nemoguc,nikad vidjen scenario...jer sa ona 2 lopova,nikad neznas :twisted:

Elvin:
ja sam video. i mogu da kažem da je ovo jedan od najboljih poteza nekog partizanovog trenera poslednjih godina. dečko je prosečan igrač, koji ne bi video vrhunski fudbal, da mu tata nije tajkun. taj prosečni igrač je umislio da je bogom dan, i počeo da postavlja nekakve ludačke ultimatume. :lol: bilo je krajnje vreme da ga neko najuri.

naravno, biće samo slađe ako tatica uspe da ga ugura u zvezdu, makar ćemo se svi lepo nasmejati. :mrgreen: dobro, ne svi, samo mi, grobari... :D
Jeste da navijam za Zvezdu ali ovaj potez Jesica zasluzuje svaku pohvalu.Pozitivno me iznenadio;svaka mu cast.Nadam se da ce u Zvezdi biti dovoljno pametni da ga o-d-j-e-b-u ako bude hteo da dodje u nju,ne zbog same Zvezde vac zbog naseg fudbala generalno.Ovo bi mogla biti prekretnica u nasem fudbalu,da najzad oni pravi momci pocnu da igraju a ne tatina deca.Babovic je jedna teska moroncina.To samo kod nas ima da dete bogatasa umesto da ide napolje i zavrsi neku veliku skolu kad vec ima pare za to,a i jednog dana ce on voditi ocevu firmu,znaci treba da se obrazuje malo.Medjutim kod nas oni igraju fudbal i sl. i za to mu cale placa veliku lovu.A da ima malo mozga video bi da za njega u fudbalu perspektive nema.Njegov maximum je sto igra u Partizanu ili sto bi mozda igrao u Zvezdi.Napolje on ne moze da ode osim negde u istocnu evropu sto bi za njega fensera bio blam.

Preslušao sam vanrednu konferenciju za novinare (na njihovo insistiranje) od nekih 40-ak minuta na kojoj je bio Ješić.

Rekao je, otprilike, da igrači koji nisu uvršteni u prvi tim za utakmicu sa Mariborom nisu izbačeni iz tima već jednostavno smatra da nisu dovoljno spremni i ne pružaju dovoljno da bi bili u prvih 18. Kad se budu trudili i kad budu dostigli potreban nivo na treninzima i utakmicama koje se organizuju specijalno za igrače koji nisu u tih 18, vratiće ih u tim. A ovi što budu igrali trebaju da se potrude da tu i ostanu.
I napomenu da neće moći da vrši na njega pritisak niko. Samo je nešto napomenuo u vezi nekog zvanja "sa strane" i pritisaka. Iz daljeg razgovora sa novinarima moglo je da se zaključi da se radilo o nikom drugom nego o Baboviću. Izgleda da je tata bio nervozan što njegov uobraženi sinčić nije u kombinaciji za prvi tim pa ovaj jadnik morao da traži ispisnicu (ovo mi liči na ono "... vrati mi moje krpice neću ... više da se igram s tobom...").

Daj Bože da Ješić sa ovakvom praksom nastavi i dalje. Da se jednom uspostavi taj odnos trener-igrač kako treba. A ne kao do sada kako je u našem fudbalu da igrač može da ***** šta hoće i koliko hoće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back