Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Koliko sam čuo: Zeka 1-0 Grobari. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nixxx:Koliko sam čuo: Zeka 1-0 Grobari.![]()
bolje da dolazi go...ju sacuvaj me boze i oprosti mu, ne zna sta radi
Ljuba82:хахаха..јел са овим другим, седим има онај клип кад каже Металика је мој добар друг...
Barum:auuuu Jesicu imas li ti ogledalo
Sve, sve, ali ovakvim saopštenjem se apsolutno ništa ne postiže. Pa ovo saopštenje ide u korist gore pobrojanih lopova. A koji su to poznati igrači dolazili u Partizan, osim Taribo Westa??? Kao da je Partizan prethodnih godina (a i drage nam komšije) dovodio sve vrhunske fudbalere pa sad dovodi anonimne. E, stvarno više mi se smučilo to prepucavanje onih koji ne umeju da ni rečima odbruse lopovskoj upravi. Partizan je uvek dovodio igrače koji su se kasnije iskazivali baš u Partizanu i išli dalje u inostranstvo. Ovo što piše anonimni je totalni apsurd. Ako nisam u pravu neka mi neko navede nekog igrača koji je došao kao poznat u Partizan i neka me demantuje. Ja ne znam nijednog takvog.south:Podsećamo javnost da su tokom leta Žarko Zečević,Nenad Bjeković i Ivan Ćurković nastavili sa uništavanja kluba. Dovođenje anonimnih igrača koji ne zaslužuju da nose crno-beli dres, prodaja igrača klubovima kojima se ni imena ne znaju,otimanje para iz kase kluba, i tokom ovog leta su obeležje rada čelnika kluba.Pritom, još uvek su vrata Partizana zatvorena za sve velikane našeg kluba, kao što su Mijatović, Divac, Golac, Antić i mnogi drugi....
O, Techa se osunčao na moru, "terorisao" neke devojčice, "glumio" im i teču i ostalu mnogobrojnu rodbinu, pazio na njih i naposletku se vratio među nas zadovoljan učinjenim.Terror Techa:o,vratio se Fluid
i ima isti avatar kao petrovic
jel to u znak solidarnosti?![]()
FLUID:Sve, sve, ali ovakvim saopštenjem se apsolutno ništa ne postiže. Pa ovo saopštenje ide u korist gore pobrojanih lopova. A koji su to poznati igrači dolazili u Partizan, osim Taribo Westa??? Kao da je Partizan prethodnih godina (a i drage nam komšije) dovodio sve vrhunske fudbalere pa sad dovodi anonimne. E, stvarno više mi se smučilo to prepucavanje onih koji ne umeju da ni rečima odbruse lopovskoj upravi. Partizan je uvek dovodio igrače koji su se kasnije iskazivali baš u Partizanu i išli dalje u inostranstvo. Ovo što piše anonimni je totalni apsurd. Ako nisam u pravu neka mi neko navede nekog igrača koji je došao kao poznat u Partizan i neka me demantuje. Ja ne znam nijednog takvog.
Ove godine da, ali ovo se obaveštenje Grobara odnosi, koliko razumem, na nekoliko prethodnih godina otkad traje sukob sa upravom. Ne vidim šta je npr. bolji jedan Milijaš ili Đokić od jednog Vukelje ili Lazarevića (ne bi bio kapiten Zemuna). A o Mirosavljeviću da ne govorim, mada je on došao iz inostranstva.68Charger440:Mislim da ono sto je on napisao se odnosi na zvucna imena u nasoj ligi.
Jer, gledajuci realno, od kada je Piksi dosao Zvezda je pokupovala sve zvezde u nasoj ligi. Partizan prakticno nijednog (mozda jedino Vukelja).
FLUID:Ove godine da, ali ovo se obaveštenje Grobara odnosi, koliko razumem, na nekoliko prethodnih godina otkad traje sukob sa upravom. Ne vidim šta je npr. bolji jedan Milijaš ili Đokić od jednog Vukelje ili Lazarevića (ne bi bio kapiten Zemuna). A o Mirosavljeviću da ne govorim, mada je on došao iz inostranstva.