Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Koliko se vama plaća za kopanje litijuma?јел вам Оскар платио закуп бубњева или је волонтирање ко Мијатовић и Љајић у ФК
Pogledajte prilog 1634740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se vama plaća za kopanje litijuma?јел вам Оскар платио закуп бубњева или је волонтирање ко Мијатовић и Љајић у ФК
Pogledajte prilog 1634740
Тема твог лоповског клуба ме не занима па овакве глупости можеш тамо да износиш слободно јер тамо и припадају.нећу чим се склоните са теме о ФКЦЗ а не тролујем него коментаришем актуелности у ФКП интересује ме шта се дешава у комшилуку, ******* Оскар и Шешељ чију се заставу носали по југу 2012 а и 2008 и БТ такође
Pogledajte prilog 1634738
Pogledajte prilog 1634739
Ja na temu o onom klubu nisam nikada išao. Da idem na temu kluba koji mi se gadi, neka hvala.Тема твог лоповског клуба ме не занима па овакве глупости можеш тамо да износиш слободно јер тамо и припадају.
zanima ostalu ekipu koja dolazi tamo da spamuje pa eto može se i ovde to raditi sa druge strane...Тема твог лоповског клуба ме не занима па овакве глупости можеш тамо да износиш слободно јер тамо и припадају.
Добро не занима ме.zanima ostalu ekipu koja dolazi tamo da spamuje pa eto može se i ovde to raditi sa druge strane...
@Droid @kapetanmark @pop80 @cornflakes @ljubota ovo vam je najaktivija ekipa a ima vas još koji spamujete
ни мене шта ти пишеш и причаш а упуте дај неком другомДобро не занима ме.
Simptomatično je to što te u ovoj objavi podržava upravo trol na Zvezdinoj temiA ja ne vidim smisao raspravljanja sa trolovima.
Partizan ima realne probleme za koje je uzrok poznat.
Ima sad i neku sansu da se ipak izvucce mozzda u buducnosti.
A sta ovi drugi imaju? Podrsku tzv Navijacca.i to je to.
Inacce imaju kriminal u upravi takodje i lesinarenhje menadzera.
Za dve godine kad Srbija ostane bez mase bodova ba rang listi
pa kad se bude islo u kvalifikacije od prvog kola
videce sve sve za celu srpsku ligu...
Partizan ce za dve godine ili imati svoju novu ekipu sa mladim srpskim igraccima\
ili bukvalno nece postojati kao ozbiljan klub vecc samo vegetirati.
To je to.
Imali su od istih prošle godine i ovo:
Tko bi rekao da će Hajduk Split imati veći budžet od Partizana. Hajdukov je 35 milijuna eura a Partizanov 22 milijuna eura.Није ми јасно како људе коначно не уморе ова клиначка навијачка препуцавања.....блокираш неког ако те замарају његови уписи и то је то, проста ствар
Елем.....Саво за сад показује да ова екипа није толико катастрофална колико је била катастрофално вођена. Наравно да ту итекако има недостатака и да је недопустиво да Партизан по играчком кадру буде квалитативно сличан ТСЦ-у али сад се тек видело колико је у ствари битније да имаш праве људе на најодговорнијим местима. Играчи се лако замене бољим ако ови изнад њих знају шта раде. Мијат, Саво и спортски научник, мало познат широј јавности, Марко Стојановић су за сад баш јаке главе кад је у питању спортски сектор. Љајић за једног политичара за сад делује као коректан тип али логично је да му је политичка позиција битнија од позиције клуба и то није проблем све док клуб не трпи због тога. За Данка Лазовића не знам шта да мислим, још је рано, треба ту доста времена да прође па да се види да ли он има интелектуални и морални капацитет за ту позицију. Надам се да неће да се сврста у ред издајника већ да ће себе у историју клуба уписати на достојанствен начин за разлику од неких који су се китили партизанштином, а онда испали јајаре
имали су тим од скоро 40 милиона кад су кренулули у квалификације за ЛШ у августу а онда су забележили епохалне резултате па је већина асора из "институције" разгрљабљена, i sad im tim ne vredi 22 miliona nego 29 miliona evra, što se hajduka tiče pojačali ste se da ne bude 21 godina bez tiule ali i tako biće teško da dinamom i rijekomTko bi rekao da će Hajduk Split imati veći budžet od Partizana. Hajdukov je 35 milijuna eura a Partizanov 22 milijuna eura.
Ne pričam o tome koliko im tim vridi na transfermarktu nego koliki je budžet kluba. Jel moguće da ne znaš to razlikovati?имали су тим од скоро 40 милиона кад су кренулули у квалификације за ЛШ у августу а онда су забележили епохалне резултате па је већина асора из "институције" разгрљабљена, i sad im tim ne vredi 22 miliona nego 29 miliona evra, što se hajduka tiče pojačali ste se da ne bude 21 godina bez tiule ali i tako biće teško da dinamom i rijekom
Наравно да не зна јер им Терза мађија то још није најбоље објаснио, шта су реалне финансије а шта фиктивне, шта клупски буџет а шта државна каса.Ne pričam o tome koliko im tim vridi na transfermarktu nego koliki je budžet kluba. Jel moguće da ne znaš to razlikovati?