ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Наравно да не зна јер им Терза мађија то још није најбоље објаснио, шта су реалне финансије а шта фиктивне, шта клупски буџет а шта државна каса.

И честитај човеку годишњицу смрти оснивачу његовог клуба, великом Србину православца и ерудити Пенезићу Крцуну кога на данашњи дан убише фрањевци на Ибарској магистрали
Зар на овакав дана да га се не сете...
Kako to da ti koji si srpski nacionalista i simpatizer četništva navijaš za klub koji se zove Partizan? Partizani su pobili Srba skoro više nego ustaše. Oko 100 000 Srba samo u Srbiji su partizani pobili 1944. i 1945. godine.

Kako to da ti koji si srpski nacionalista i simpatizer četništva navijaš za klub koji se zove Partizan? Partizani su pobili Srba skoro više nego ustaše. Oko 100 000 Srba samo u Srbiji su partizani pobili 1944. i 1945. godine.
Ја сам симпатизер чињеница какве год оне биле.Када сам почињао да навијам за Партизан нисам их знао и то ми није било битно, исто као и данас, такве су какве јесу.Партизан је спортски клуб који не треба да има везе са политиком и тако треба да остане.
------------
Партизани су у Србији побили више Срба на крају рата него Немци за цео рат, са усташама нико не може да се мери по злочинима, и то је радио посебан део комунистичког покрета познат као Озна, основан баш због таквих ствари, а погоди кога су они основали.Ово је за историју а не спорт.

Ја сам симпатизер чињеница какве год оне биле.Када сам почињао да навијам за Партизан нисам их знао и то ми није било битно, исто као и данас, такве су какве јесу.Партизан је спортски клуб који не треба да има везе са политиком и тако треба да остане.
------------
Партизани су у Србији побили више Срба на крају рата него Немци за цео рат, са усташама нико не може да се мери по злочинима, и то је радио посебан део комунистичког покрета познат као Озна, основан баш због таквих ствари, а погоди кога су они основали.Ово је за историју а не спорт.
Da li večeras navijaš za Zvezdu ili Barcelonu?

Partizan ugostio Čeferina – Mijatović i Ljajić izneli sve probleme

Predvođeni predsednikom Rasimom Ljajićem, članovi radne grupe Predrag Mijatović i Milka Forcan, održali su u Beogradu sastanak sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom.
да ли је Милка дала само дрес?

1731015273464.png

Да треба доћи у великом броју, једино то изазива поремећај код режимских сподоба, а прецедник пије лекове.
БЕЗ ЗЕЗАЊА СКУПЕ СУ ВАМ КАРТЕ ЗА ОВАКВУ УТАКМИЦУ, ДА ТРЕБА У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ ГЕНЕРАЛНО, СЛАЖЕМ СЕ
САД НИСУ РЕЖИМСКИ ЉУДИ У КЛУБУ СВЕ САМА ОПОЗИЦИЈА, ИВИЦА, ОСТОЈА И РАСИМ, НЕ ЗНА СЕ КО ВИШЕ УЗДРМАВА РЕЖИМ :hahaha: А ЈБГ НЕ МОГУ И ОНИ СУ МИНИСТРИ И ТО ВИШЕ ДЕЦЕНИЈА СВЕ ДО ДАН ДАНАС АЛИ РЕЖИМ СЕ ТРЕСЕ ОД "ОПОЗИЦИЈЕ НА ЈНА" :mrgreen:

1731093893697.png

БЕЗ ЗЕЗАЊА СКУПЕ СУ ВАМ КАРТЕ ЗА ОВАКВУ УТАКМИЦУ, ДА ТРЕБА У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ ГЕНЕРАЛНО, СЛАЖЕМ СЕ
САД НИСУ РЕЖИМСКИ ЉУДИ У КЛУБУ СВЕ САМА ОПОЗИЦИЈА, ИВИЦА, ОСТОЈА И РАСИМ, НЕ ЗНА СЕ КО ВИШЕ УЗДРМАВА РЕЖИМ :hahaha: А ЈБГ НЕ МОГУ И ОНИ СУ МИНИСТРИ И ТО ВИШЕ ДЕЦЕНИЈА СВЕ ДО ДАН ДАНАС АЛИ РЕЖИМ СЕ ТРЕСЕ ОД "ОПОЗИЦИЈЕ НА ЈНА" :mrgreen:

Pogledajte prilog 1639352
Карте треба да буду бесплатне.Није жвалави тамо то је битно, а ове његове сатрапе Мијат треба да најури.Да се није тресао раније не би Оскар слао своје убице тамо.

Јел те срамота бар мало за коју секту севернокорејску навијаш.
FB_IMG_1731094021476.jpg

Мислим да Мијат не зна где је дошао.
Није му ово Шпанија.
Што пре да отера ове саветодавце око њега, а ако је мислио да паре потребне за функционисање клуба и за санирање дугова које су направили Вучићеви кадрови добије од Вучића боље да није ни долазио.Боље нека тражи спонзоре по Европи ако је неко име тамо и да клуб откачи од државе како Оскар не би могао да манипулише њиме.Такође ако мисли да ће разговором са гагаранима Радујком и Потерницом и Лаковићем и Чеферином нешто решити и побољшати суђење у лиги на утакмицама Партизана и статус Партизана у ФСС грдно се вара, да су то хтели они би то урадили и без њега, треба да захтева ванредне мере у ФСС и принудну управу која одавно треба да је ту, поготово што је Словенац у рупи сада, стране судије са нормалним варом а не овај ријалити програм као до сада у режији Терзе мађије и његових пиштифлингера на центру.
А Вучићу педеру неће чути на утакмицама једино ако стадион буде празан или дође оно мало Остојиних.Навијачи Партизана су препознали зло и оно може једино да буде видљиво на ЈНА и нигде више у овом циганском пашалуку, и тако треба да буде.И нека га обавесте да је председник земље већ био партизановац и није радио ни 1% од овога што ради данашња секта, мада није ни био диктатор као овај, па знамо шта је радила Вучићева крцунија са северне шипке тада.Нису Партизан и његови навијачи довели политику на стадионе него секта преко пута па тражи од Вучића да то обустави и онда га неће ни спомињати.Није Партизан сам од себе доспео у дугове, био је на здравим ногама све до ове диктатуре, него су га до тога довеле вучићеве управе, његови тренери на клупи, и његови адвокати у ложи, па зато од њих тражи да врате дугове или нека их њихов газда врати сам, онолико колико дугоје, и оноли којико је дао и отписао његовој циганији толико има да да и овамо.Нема шта Партизан да стеже каиш као што каже Расим, клуб дугује дупло мање од режимског клуба који се бахати и у кога се упумпавају милиони па треба да доведе одговорне људе на сва места за веће паре а рачун да се испостави диктатору и то нам дугује.
И не знам шта има да се правда и буде искрен са овим циганским олошем од новинара, који раде исти посао за газду као и држава и савез и судије годинама.

I Mijat bi da zida apartmane cini se, te mora da se umilostivi gospodar Vucicu. Zato je i izdeklamovana jedna od najsramotnijih izjava u istoriji FK i JSD Partizan.
Човек сат времена обилази као киша око Крагујевца и не може да превали преко језика да му је неко наложио да мора да тражи да навијачи не скандирају главном дахији а нема никога од новинара да га пита због чега је то тако.Да ли му држава неће дати паре уопште ако се настави?По ком то правилу је то противзаконито?Да ли је Вучић држава, и ако јесте због чега се онда меша у спорт?

Back