Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odakle je ova došla kao i "Sadra Partizan" ovo nije ispod mosta.....Treba da se ugledamo na vas, pa da primamo ovo koje je došlo direkt ispod mosta. Samo ste snimak "zaturili".
https://www.alo.rs/sport/crvena-zvezda/622219/andrijana-savic-crvena-zvezda-mis-srbije/vest
.odakle je ova došla kao i "Sadra Partizan" ovo nije ispod mosta.....
Pogledajte prilog 1634006
Pogledajte prilog 1634007
Pogledajte prilog 1634008
Pogledajte prilog 1634009
Pogledajte prilog 1634010
Pogledajte prilog 1634011
Ово ће да прође као и она Сулејманова....odakle je ova došla kao i "Sadra Partizan" ovo nije ispod mosta.....
Predsednik: Slavko Komar
Колико знам у просторија клуба из Матеје Кежмана нађена је већа количина тешких дрога, што може да објасне неке појаве тамо.
чија срамота? Гробара што не бојкотујуСа неверицом сам пратио прво појављивање публике на југу која се продала и издала своје играче као ретко која публика у свету (мислим да такав пример издаје не постоји међу навијачима) и то остаје њихова срамота док Партизан постоји.
из које Словачке,она никад није била ПР а вама Биља пушачица са Пинка скоро три деценије, оно ово је битна промена свакакоМени је ипак најмилија Снежа, само да је Суљо врати из Словачке, она је гаранција успеха.
Прошли смо у купу овај Металац од кога је онај набеђени вучићев отпад успео да прими четири комада.
Sramota je tvoja koji urlaš i zapomažeš za neki klub koji je dno.чија срамота? Гробара што не бојкотују
Nije vam Partizan kriv što igrate ološ fudbal
кад будеш почео да узимаш терапију и кад будете игтали ЛК јави сеNije vam Partizan kriv što igrate ološ fudbal![]()
Не тролуј више тако ти Оскара.из које Словачке,она никад није била ПР а вама Биља пушачица са Пинка скоро три деценије, оно ово је битна промена свакако
нећу чим се склоните са теме о ФКЦЗ а не тролујем него коментаришем актуелности у ФКП интересује ме шта се дешава у комшилуку, ******* Оскар и Шешељ чију се заставу носали по југу 2012 а и 2008 и БТ такођеНе тролуј више тако ти Оскара.
Makar nema snimak kao vaša Severina sa severne tribine. I ono što je glavno, ova nije u upravi našeg kluba, a misica jeste u upravi onog kluba.odakle je ova došla kao i "Sadra Partizan" ovo nije ispod mosta.....
Pogledajte prilog 1634132Pogledajte prilog 1634133
----------------------------------------------------------------------------
"Mi se nećemo klat' međusobno zbog našeg oca":
Pogledajte prilog 1634136Pogledajte prilog 1634137
Dok palme njišu grane...![]()
Neka hvala. Lepše je gledati vas kako prolazite kao vaša misica iz uprave.кад будеш почео да узимаш терапију и кад будете игтали ЛК јави се![]()
![]()
![]()