ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba da se ugledamo na vas, pa da primamo ovo koje je došlo direkt ispod mosta. Samo ste snimak "zaturili".
https://www.alo.rs/sport/crvena-zvezda/622219/andrijana-savic-crvena-zvezda-mis-srbije/vest
odakle je ova došla kao i "Sadra Partizan" ovo nije ispod mosta.....

1730222912387.png

1730222931155.png

1730222969835.png

1730223020837.png

1730223070303.png

1730223095582.png

.
Ал се "звездашка јавност" пропела на задње ноге, просто невероватно. Као у неком циркусу (у шта је заправо Србија под овом влашћу претворена).

Са неверицом сам пратио прво појављивање публике на југу која се продала и издала своје играче као ретко која публика у свету (мислим да такав пример издаје не постоји међу навијачима) и то остаје њихова срамота док Партизан постоји.

Не бих трепнуо да се комплет преселе на звездин Југ, тамо има довољно места да пуштају своје бесмислене димове.

Ложа накрцана фантомима који су активно уништавали или ћутали све време док је Партизан био на послужавнику Навијача који се иживљавао као мало дете на играчкама, да би сада ко зна којим путевима уловили прилику да се нацртају поред једне истинске легенде сватског фудбала, Пеђе Мијатовића.

Поред Мијатовића Љајић ми изгледа као краста која би у наредном периоду требало да отпадне и остави људе који се разумеју у посао да раде, наравно мислим на Мијатовића.

.

.
Тренутно је главни правац удара служби под руком Навијача Саво Милошевић.

Напушавање ономад на некој телевизији где су гостовали Навијач неће да заборави, то је његов начин размишљања и уопште покретач у животу. Живи као у некој ФПС игрици где је окружен само непријатељиме које све треба да уништи да би победио.

Мислим да би удар на Саву био велика грешка. Не што мислим да је Милошевић неки супер тренер већ што је био врхумски играч, најбољи стрелац европског првенства и уме да оствари комуникацију са играчима и играчи га поштују.

Уме да направи хемију, а то нам је потребно.

Ако Љајић има намеру да одигра улогу Вучићевог тројанског коња у Партизану и покуша да му се умили на било који начин супротан интересима Партизана, боље да се није појављивао.

.

Мени је ипак најмилија Снежа, само да је Суљо врати из Словачке, она је гаранција успеха.

Прошли смо у купу овај Металац од кога је онај набеђени вучићев отпад успео да прими четири комада.

Са неверицом сам пратио прво појављивање публике на југу која се продала и издала своје играче као ретко која публика у свету (мислим да такав пример издаје не постоји међу навијачима) и то остаје њихова срамота док Партизан постоји.
чија срамота? Гробара што не бојкотују

Мени је ипак најмилија Снежа, само да је Суљо врати из Словачке, она је гаранција успеха.

Прошли смо у купу овај Металац од кога је онај набеђени вучићев отпад успео да прими четири комада.
из које Словачке,она никад није била ПР а вама Биља пушачица са Пинка скоро три деценије, оно ово је битна промена свакако

Не тролуј више тако ти Оскара.
нећу чим се склоните са теме о ФКЦЗ а не тролујем него коментаришем актуелности у ФКП интересује ме шта се дешава у комшилуку, ******* Оскар и Шешељ чију се заставу носали по југу 2012 а и 2008 и БТ такође

1730327085223.png

1730327122999.png

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back