- Poruka
- 24.281
Jedan ručak sa Don Terzom je promenio sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у овој сезони не играте Европу, као ни прошле, титула је изгубљена, дакле једини приоритет куп, а до следеће сезоне има времена да се спрема, ово првенство и јесте то.....Чабар, има овде још да се ради поготово у одбрани, само Чироки што је на месту.
И орило се поново против диктатора тако да је Мијат вероватно носио слушалице.
Иначе у ложи нова лица већ купљени Томашевић и Толе легенда.
Јел ти то мене завитлаваш, о каквом првенству и купу причаш, ја то не рачунам ни да постоји, само Партизан и гледам остало ме не занима одавно, не знам ни који смо на тој вучићевој табели, нормално да се спрема тим за Европу, да се узме неки динар, и наравно кад год може да се саботира нефудбалски савез и мађијима породична лига.у овој сезони не играте Европу, као ни прошле, титула је изгубљена, дакле једини приоритет куп, а до следеће сезоне има времена да се спрема, ово првенство и јесте то.....
А где ти игра Партизан ако не у УЕФА такмичењима а првенство и куп не постоје, шта и где игра на марсу?Јел ти то мене завитлаваш, о каквом првенству и купу причаш, ја то не рачунам ни да постоји, само Партизан и гледам остало ме не занима одавно,
Да би играо Европу довољно је да буде у првих 4 а можда и 5 нема потребе ту нешто да се цима и да јури.Не знам када је то рекао али биће му убрзо јасно где је дошао, а већ су почели притисци на њега.А где ти игра Партизан ако не у УЕФА такмичењима а првенство и куп не постоје, шта и где игра на марсу?слушај Мијатовића шта прича приоритет ове сезоне је куп, а догодине "напад на титулу" до тад сређивање тима за наредну сезону....догодине не идете као други у квалификације за ЛШ, тако да од лиге конференција неће бити ништа по свему судећи, видећемо
Јел чуо си из "првр руке"а већ су почели притисци на њега.
Naravno.Mijat je kao sportski direktor u Realu bio najgori za klub. U medjuvremenu ja ne znam šta je radio u tom velikanu. Cim je dosao ovde da prodaje pricu kao da je političar iz vlasti onda mu fali lova.
Ajde ajde lastavice,ne k*njaj nego priznaj da vam se Mijat posr*o po facam nakon što ste slinavili za njim kada ste čuli da će biti jedan od čelnika kluba koji će vas izvaditi iz g*vana.Ево јавио се режимски трабант чији су сви у клубу за који навија одавно у вучићевој гузици као компетентан да нам објасни како то изгледа са унутрашње стране пробавног тракта.
Али зато можеш да славиш његове лоповске титуле, то ти не смета, чувени надалеко цигански морал......велики борци против режима, све ми дирај али лоповске трофеје не дамо.....Наравно да ће да седи док је дух који лебди над чмараканом ту, само ту и може да седи мирно.Ajde ajde lastavice,ne k*njaj nego priznaj da vam se Mijat posr*o po facam nakon što ste slinavili za njim kada ste čuli da će biti jedan od čelnika kluba koji će vas izvaditi iz g*vana.
Mi imamo ono govedo sa slikom čoveka na zidu kojem ne želim ni ime da spomenem i neka sedi tu gde sada jeste dok ga marica ne otprati za onu poternicu ali zato vi sa ovom vašom euforijom brzo idete opet na nekoliko stotina i već viđenim podelama na tribinama.
Kada vi spomenete moral u sportu,to je da se čovek ispovraća.Али зато можеш да славиш његове лоповске титуле, то ти не смета, чувени надалеко цигански морал......велики борци против режима, све ми дирај али лоповске трофеје не дамо.....Наравно да ће да седи док је дух који лебди над чмараканом ту, само ту и може да седи мирно.
![]()
.
![]()
Kada vi spomenete moral u sportu,to je da se čovek ispovraća.
Previše vas vezuju vaši sportisti sa današnjom vlašću i "Navijačem" tako da je degutantno o tome više pričati koliko se vi "borite protiv režima" a da ne pričamo za strukture unutar vašeg FK kojeg niste bili sposobni godinama da oterate pa sada uz "Alah crew",Mijata i poznate proverene mafijaške face s'početka 2000-ih čekate da vaskrsnete iako vam je veoma poznato da su bliski sa "navijačem" isto kao naš lik sa poternice.
Vama duhovi Ostoje,Rumenog kako se rukuje sa "Navijačem",Mijata i ostalih SNS poslušnika lebde nad celokupnim SD pa se ipak i pored svega toga pozivate na to da se napokon vratite na stadion.
Birajte na sledećoj narednoj šta skandirate i o kome jer legende iz one grupe "apel za spas partizana" opet će vas mlatnuti i resetovati kako "Navijač" nema veze sa vašim sunovratom,već vam obilato pomaže.
.Mijatović: "Najviše novca dugujemo državi"
Privremeni glavnokomandujući sportskim pitanjima Partizana Predrag Mijatović sumirap je utiske od preuzimanja najodgovornije funkcije u klubu.