ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
нећу чим се склоните са теме о ФКЦЗ а не тролујем него коментаришем актуелности у ФКП интересује ме шта се дешава у комшилуку, ******* Оскар и Шешељ чију се заставу носали по југу 2012 а и 2008 и БТ такође

Pogledajte prilog 1634738
Pogledajte prilog 1634739
Тема твог лоповског клуба ме не занима па овакве глупости можеш тамо да износиш слободно јер тамо и припадају.

Тема твог лоповског клуба ме не занима па овакве глупости можеш тамо да износиш слободно јер тамо и припадају.
zanima ostalu ekipu koja dolazi tamo da spamuje pa eto može se i ovde to raditi sa druge strane...

@Droid @kapetanmark @pop80 @cornflakes @ljubota ovo vam je najaktivija ekipa a ima vas još koji spamujete

Poslednja izmena:
само је он извео 32 пенала (2 је промашио) и апсолутни је рекордер, "хожемо пенал за..." ко о чему....

1730722434146.png

Циганчићи не одустају.
Па само је он и шутирао пенале за 5 сезона колико је овде, 32 пенала са 5 сезона, то је 6,4 пенала по сезони, и можда још нека два-три која није он извео.
https://www.mozzartsport.com/fudbal...vi-penal-posle-pet-godina-i-pet-meseci/446333
За то време у исто толико сезона само у једној вучићев лоповлук није био први у сезони у том сегменту игре, а и тада је био испред Партизана.
https://www.transfermarkt.com/super...Elfmeter/wettbewerb/SER1/plus/?saison_id=2015
Уосталом однос пенала у утакмицама са Удбом довољно је јасан, као и пост дуг 22 године.
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/...ali-u-derbijima-ko-je-izveo-vise-a-dao-manje/
Ово је оно званично наравно, колико је требало да буде свирано за Партизан довољна је само ова сезона где три очигледна пенала нису свирана али гебелсовски медији то некако заташкали, и шта је све свирано овим режимским риотинто неимарима.

Сад пронађеш да половина нису били и изненадићеш се такође.

Изненадио сам се што Партизан у задњих 5 година од када је Натко ту није први на тим листама.

Аха вар бега Костадина гарантује тако нешто.A када узмемо број пенала свираних против то изгледа још жалосније тј. обојеније.
Уосталом расправљати са навијачима режимске преваре о суђењу њихових кадија значи само губљење времена.

Сада ће Неби да нам достави нове податке вероватно.

Nije poenta u penalima, vec kad je Partizan dominirao, pisali smo kao ce kad se situacija preokrene da ce grobari kukaju. I upravo to se desava. Kad su se osvajale titule bolela vas je ona stvar na silna pisanja i saopštenja...

Odavno nista nije zdravo u bilo kom sportu u Srbiji. I po stoti put, dokle god politika ima direktnog udela u sportu nista se nece promeniti.

И тада је однос у пеналима био на страни Звезде, чак шта више од тада и почиње ова хегемонија што се тиче суђења, као и саопштења.
Е ту се слажем са тобом, самп не видим да се ови твоји буне нешто на овакво стање у спорту.......

A ja ne vidim smisao raspravljanja sa trolovima.
Partizan ima realne probleme za koje je uzrok poznat.
Ima sad i neku sansu da se ipak izvucce mozzda u buducnosti.
A sta ovi drugi imaju? Podrsku tzv Navijacca.i to je to.
Inacce imaju kriminal u upravi takodje i lesinarenhje menadzera.
Za dve godine kad Srbija ostane bez mase bodova ba rang listi
pa kad se bude islo u kvalifikacije od prvog kola
videce sve sve za celu srpsku ligu...
Partizan ce za dve godine ili imati svoju novu ekipu sa mladim srpskim igraccima\
ili bukvalno nece postojati kao ozbiljan klub vecc samo vegetirati.
To je to.

Није ми јасно како људе коначно не уморе ова клиначка навијачка препуцавања.....блокираш неког ако те замарају његови уписи и то је то, проста ствар
Елем.....Саво за сад показује да ова екипа није толико катастрофална колико је била катастрофално вођена. Наравно да ту итекако има недостатака и да је недопустиво да Партизан по играчком кадру буде квалитативно сличан ТСЦ-у али сад се тек видело колико је у ствари битније да имаш праве људе на најодговорнијим местима. Играчи се лако замене бољим ако ови изнад њих знају шта раде. Мијат, Саво и спортски научник, мало познат широј јавности, Марко Стојановић су за сад баш јаке главе кад је у питању спортски сектор. Љајић за једног политичара за сад делује као коректан тип али логично је да му је политичка позиција битнија од позиције клуба и то није проблем све док клуб не трпи због тога. За Данка Лазовића не знам шта да мислим, још је рано, треба ту доста времена да прође па да се види да ли он има интелектуални и морални капацитет за ту позицију. Надам се да неће да се сврста у ред издајника већ да ће себе у историју клуба уписати на достојанствен начин за разлику од неких који су се китили партизанштином, а онда испали јајаре

A ja ne vidim smisao raspravljanja sa trolovima.
Partizan ima realne probleme za koje je uzrok poznat.
Ima sad i neku sansu da se ipak izvucce mozzda u buducnosti.
A sta ovi drugi imaju? Podrsku tzv Navijacca.i to je to.
Inacce imaju kriminal u upravi takodje i lesinarenhje menadzera.
Za dve godine kad Srbija ostane bez mase bodova ba rang listi
pa kad se bude islo u kvalifikacije od prvog kola
videce sve sve za celu srpsku ligu...
Partizan ce za dve godine ili imati svoju novu ekipu sa mladim srpskim igraccima\
ili bukvalno nece postojati kao ozbiljan klub vecc samo vegetirati.
To je to.
Simptomatično je to što te u ovoj objavi podržava upravo trol na Zvezdinoj temi ;)

Није ми јасно како људе коначно не уморе ова клиначка навијачка препуцавања.....блокираш неког ако те замарају његови уписи и то је то, проста ствар
Елем.....Саво за сад показује да ова екипа није толико катастрофална колико је била катастрофално вођена. Наравно да ту итекако има недостатака и да је недопустиво да Партизан по играчком кадру буде квалитативно сличан ТСЦ-у али сад се тек видело колико је у ствари битније да имаш праве људе на најодговорнијим местима. Играчи се лако замене бољим ако ови изнад њих знају шта раде. Мијат, Саво и спортски научник, мало познат широј јавности, Марко Стојановић су за сад баш јаке главе кад је у питању спортски сектор. Љајић за једног политичара за сад делује као коректан тип али логично је да му је политичка позиција битнија од позиције клуба и то није проблем све док клуб не трпи због тога. За Данка Лазовића не знам шта да мислим, још је рано, треба ту доста времена да прође па да се види да ли он има интелектуални и морални капацитет за ту позицију. Надам се да неће да се сврста у ред издајника већ да ће себе у историју клуба уписати на достојанствен начин за разлику од неких који су се китили партизанштином, а онда испали јајаре
Tko bi rekao da će Hajduk Split imati veći budžet od Partizana. Hajdukov je 35 milijuna eura a Partizanov 22 milijuna eura.

Tko bi rekao da će Hajduk Split imati veći budžet od Partizana. Hajdukov je 35 milijuna eura a Partizanov 22 milijuna eura.
имали су тим од скоро 40 милиона кад су кренулули у квалификације за ЛШ у августу а онда су забележили епохалне резултате па је већина асора из "институције" разгрљабљена, i sad im tim ne vredi 22 miliona nego 29 miliona evra, što se hajduka tiče pojačali ste se da ne bude 21 godina bez tiule ali i tako biće teško da dinamom i rijekom

имали су тим од скоро 40 милиона кад су кренулули у квалификације за ЛШ у августу а онда су забележили епохалне резултате па је већина асора из "институције" разгрљабљена, i sad im tim ne vredi 22 miliona nego 29 miliona evra, što se hajduka tiče pojačali ste se da ne bude 21 godina bez tiule ali i tako biće teško da dinamom i rijekom
Ne pričam o tome koliko im tim vridi na transfermarktu nego koliki je budžet kluba. Jel moguće da ne znaš to razlikovati?

Ne pričam o tome koliko im tim vridi na transfermarktu nego koliki je budžet kluba. Jel moguće da ne znaš to razlikovati?
Наравно да не зна јер им Терза мађија то још није најбоље објаснио, шта су реалне финансије а шта фиктивне, шта клупски буџет а шта државна каса.

И честитај човеку годишњицу смрти оснивачу његовог клуба, великом Србину православца и ерудити Пенезићу Крцуну кога на данашњи дан убише фрањевци на Ибарској магистрали
Screenshot 2024-11-06 at 14-38-44 ЧОВЕК КОЈИ СЕ НИЈЕ ПЛАШИО ТИТА Његова смрт и данас је једна ...png
Зар на овакав дана да га се не сете...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back