Без Суме, без Асана.....биће занимљиво видети на шта смо спали после само 11 месеци...... Волео бих да грешим али ово није Партизан који може да добије дерби нарочито ако узмемо у обзир традиционални критеријум суђења који ће бити наклоњен њима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.Без Суме, без Асана.....биће занимљиво видети на шта смо спали после само 11 месеци...... Волео бих да грешим али ово није Партизан који може да добије дерби нарочито ако узмемо у обзир традиционални критеријум суђења који ће бити наклоњен њима
.Jel "skoči devojka" od Šamroka vežbao na treninzima hitnu evakuaciju sa Rajka?

Slazhem SE mene nikada ovako nije bilo sramota igramo najocigledniju namestaljku da uzmete Taj kup...Stankovicu Sam SE najebo mame sto je prihvatio da bude deo ovoga....Sve sto sam ocekivao i desilo se. Jojic dokazano trojanski konj. Stanojevic da ne pricam. Ciganluk je dostigao svoj maksimum u provokaciji Stojkovica a sudija zutim kartonom 10 sekundi pre kraja istom igracu zbog odugivlacenja, pokazao sta je sudjenje. Jadan je klub Partizan koji vodi ovakva uprava, a jos je jadniji onaj gde su jadniji ciganski slinavi klinci. Gospodin mister na ciganskoj klupi je bas pokazao svoje manire i preneo ih na svije mlade pulencice. Posle ovog vidjenog ove sezone, ovo je i kruna i ogledalo smrdljive lige koja samo ovde moze da ovakva da postoji. Afrika je Premier liga za ovo sto se ovde gleda.
Ajde ne lupaj. Nisi mu istu tu mamu vaginalno pentrirao za namesteno prvenstvo vec ste mu se divili i dizali ga u nebesa. Osakacen Partizan na svim poljima, spolja i iznutra, licnom direktivom onog olosa sto vam visi kod Terze u kancelariji. I jos se sprdas o namestanju... na stranu Partizana. Uzivaj u prvenstvu i trofejima dok mozes i ako ti je ista za slavlje. Ovde ce fudbal biti zabranjen zbog vasih bolesnika, uz nesebicnu podrsku cutanjem uprave koju ste u Partizanu instalirali. Pazi sta ti kazem, za 5-10 godina ovim tempom nece biti nicega sto ce se "fudbal" zvati u Srbiji, a same Srbije za 20. Ali sta tebe briga za to, realno.Slazhem SE mene nikada ovako nije bilo sramota igramo najocigledniju namestaljku da uzmete Taj kup...Stankovicu Sam SE najebo mame sto je prihvatio da bude deo ovoga....
Sto si nervozan?...Ajde ne lupaj. Nisi mu istu tu mamu vaginalno pentrirao za namesteno prvenstvo vec ste mu se divili i dizali ga u nebesa. Osakacen Partizan na svim poljima, spolja i iznutra, licnom direktivom onog olosa sto vam visi kod Terze u kancelariji. I jos se sprdas o namestanju... na stranu Partizana. Uzivaj u prvenstvu i trofejima dok mozes i ako ti je ista za slavlje. Ovde ce fudbal biti zabranjen zbog vasih bolesnika, uz nesebicnu podrsku cutanjem uprave koju ste u Partizanu instalirali. Pazi sta ti kazem, za 5-10 godina ovim tempom nece biti nicega sto ce se "fudbal" zvati u Srbiji, a same Srbije za 20. Ali sta tebe briga za to, realno.
NeSEr& kad ti je SvE jaSno & miSlim da SaM bIo jaS@N & d@ SE razUmE 0DLičNO sTA j€ bILO NaPisan0Sto si nervozan?...
Nazhalost nemozhe ovo zaljenje proci promenili pravila za ovu sezonu...nevazhi SE Karton iz regularnog toka kad su penali....
Pa zaista mislim da smo SE dogovorili da vam damo kup...prvo poluvreme posteno...posle cu uvesti sve najgore levate....a na penale sta nam Bog da...zaista je tako bilo...
Sta nece biti za 10 godina? Vashih duela sa Shamrokom?...ili nasih sa Liverpulom ili Milanom?
Meni nije jasno zasto tebe brine Vucic jel sad dobijamo rodnu ravnopravnost naprimer....jel SE svim silama trudi da SE odrekne Kosova naprimer...koliko Su ti potezi daleko od tvojih stavova?

Partizan nikad bolji. Jos neko da oda pocast treneru koga ne menjamo ni za sta?Jojic je od dolaska u partizan u polu amaterskom modu...Znao sam da ce Jojic biti taj, visilo je u vazduhu.![]()
Decko, vi opet ne pobediste ni ovaj kilav partizan bez sume asana natka...Sto si nervozan?...
Nazhalost nemozhe ovo zaljenje proci promenili pravila za ovu sezonu...nevazhi SE Karton iz regularnog toka kad su penali....
Pa zaista mislim da smo SE dogovorili da vam damo kup...prvo poluvreme posteno...posle cu uvesti sve najgore levate....a na penale sta nam Bog da...zaista je tako bilo...
Sta nece biti za 10 godina? Vashih duela sa Shamrokom?...ili nasih sa Liverpulom ili Milanom?
Meni nije jasno zasto tebe brine Vucic jel sad dobijamo rodnu ravnopravnost naprimer....jel SE svim silama trudi da SE odrekne Kosova naprimer...koliko Su ti potezi daleko od tvojih stavova?
Sale je debil ko i deki...Čestitao bih kolegi Saletu, jer se Partizan dosta poboljšao od njegovog dolaska. Sakriju svoje mane, stave u prvi plan svoj kvalitet. Bez jake Zvezde nema jakog Partizana. Moraju da budu jaki, da podižu lestvicu, zajedno sa nama kako bismo podigli kvalitet fudbala u Srbiji'', istakao je Stanković.
Mislim da smo mi ispratili protivnika maksimalno, kada su podigli pehar, bili smo tu, čestitali. Sportski smo podneli čitavu situaciju", zaključio je Stanojević
Sale is new Lalat.Partizan nikad bolji. Jos neko da oda pocast treneru koga ne menjamo ni za sta?
Sikter sa nase teme.Jel "skoči devojka" od Šamroka vežbao na treninzima hitnu evakuaciju sa Rajka?
Buraz nije vam Vucic kriv sto ne mozete ni namjestenu utakmicu da dobijete...da je stanoje bio mjesto dekija nebi uspeo ovako da sabotira ekipu...jesi vidio kako SE svo vrjeme tokom penala deki keberio iz fazona ****** mi cemo ovo dobitiDecko, vi opet ne pobediste ni ovaj kilav partizan bez sume asana natka...
Prosli put dobiste jedvs posle prekida...
Vidi, fudbal je ocajan ali je jasno da vi u derbijima ne mozete dobiti ko sto dobijate sklanjalice...
Dok ne padne ovo *******o gova. nce koje sve kontrolise a pargizan unistava pozelecu da vas i hrvati tamburaju i izbace iz evrope...
Pre nisam nikad tako gledo ali sve szo ima veze sa ovom huntom treba gov. nima mazati...
Aj sad idi sa nase teme i ne priviruj.
Ja vasoj fekaliji prici necu.