FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Без Суме, без Асана.....биће занимљиво видети на шта смо спали после само 11 месеци...... Волео бих да грешим али ово није Партизан који може да добије дерби нарочито ако узмемо у обзир традиционални критеријум суђења који ће бити наклоњен њима

Kako god da bude, idealna je prilika da tim i igraci poput Miljkovica, Obradovica i Jojica izvuku pouke za sledece sezone koje predstoje. I bez Pesukica i Bojana Matica se igrao fudbal, a da se nesto brinemo oko nedostatka Sume i Asana? Mi smo Partizan! Idemo uvek na pobedu! Dobro, necemo da srljamo od prvog minuta. Mora da se smiri igra, organizovano lopta vraca nazad, a ne da se rizikuje nova povreda Lazara Markovica. To bi bilo uzasno jer ne znam ko bi nastupio onda protiv Cukarickog ili Napredka iz Krusevca u avgustu... Ovaj trofej i nije od nekog znacaja a svakako da smo zadovoljni dobrim plasmanom u ligi i rekordima najboljeg trenera u poslednjih 30 godina. Takodje bih pohvalio rad uprave, predsednika Milorada Vucelica, predsenika Republike Srbije na celu sa premijerkom Vlade Republike Srbije, koji su doprineli suzbijanju kriminala i ugrozavanja opste sigurnosti gradjana. Sutra nas ocekuje praznik fudbala, u novijoj istoriji veceg nije bilo, niti je atmosfera i interesovanje bilo na vecem nivou. Neka trener Partizana izvede sto vise starijih i iskusnijih igraca u kombinaciji sa debitantima, sto mladjim, pa neka bolji pobedi! Sudije znaju sta im je ciniti, kao i zadnjih sezona, posteno! Nema razloga da bude drugacije. :okok:

Без Суме, без Асана.....биће занимљиво видети на шта смо спали после само 11 месеци...... Волео бих да грешим али ово није Партизан који може да добије дерби нарочито ако узмемо у обзир традиционални критеријум суђења који ће бити наклоњен њима
.
Не знам да ли су успели у ових пар недеља да навежбају нешто, али ово што сам гледао након одласка Асана и након што се Сума "повредио" (вероватно док је ломио кичму овим дивљацима у дербију), не изгледа ни мало добро.

Једна осредња екипа неспособна не да направи шансу, већ је и долазак до 16 нерешива енигма.

Додуше, то је и ниво ових "светских шампиона" у више дисциплина, број досуђених пенала, број освојених бодова.

Ма нек нам је срчани болесник жив и здрав, ако му је то проблем био, више га нема...

.

У односу на полуфинале купа из јуна прошле године ово је 50% слабији тим (а можда и слабији од тога!). Нема Калабе, нема Садика, Асана, Суме који су чинили ударну снагу тима...нема Милетића који је са свим својим манама опет бољи бек од Миљковића, нема Стевановића који добија шансу на кашичицу као да је неки недоказани клинац.....алтернативе за поменуте играче су Миљковић, С.Марковић, Јојић, Л.Марковић, Холендер......шта рећи.......ту је само Натхо да се сам бори са ветрењачама.
Најгоре од свега је што ни евентуална победа ништа не мења, ништа не може да обрише...Станојевић је ове сезоне упропастио све што је могао, сваку велику утакмицу и сваки прелазни рок је веома лоше одрадио и зато треба да иде после финала купа који год исход да буде. Управа је рак рана Партизана деценијама али то не амнестира Станојевића од лоших потеза јер и Ђукић и Саво и Киза су били у клубу са истом овом управом али су бар неееешто корисно урадили.....овај није урадио НИШТА ! И Томић и Бата су више урадили од њега... Томић је открио Миленковића и доведен је Леонардо у његовом мандату, освојио је куп....... Бата је бар до плеј-офа за ЛЕ догурао и испао од Бешикташа......али Бата и Томић су били почетници па човек може и да их разуме али Станоје је далеко од почетника. Једноставно нисам могао ни да сањам да ћемо овакав пад да доживимо са Станојевићем....изгледа да смо га баш јако идеализовали

Poslednja izmena:
Jel "skoči devojka" od Šamroka vežbao na treninzima hitnu evakuaciju sa Rajka?
.
Ма каква евакуације, мислим да ће на Рајку да буде најмање хиљаду до три хиљаде људи (и треба да буду).

Да се нешто питам, ладно бих пустио све који хоће да гледају, као што раде нпр. у Русији. Види финале купа који је пре пар дана освојио "ћелави препотенко".

Невероватно ми је да неко ко је тренер партизана овако ради у корист противника.

Он унапред најављује да неће да игра најбољи играч!

Мсм, да ли је он стварно нормалан???

То је исто као да је Станковић јуче најавио да неће да игра Иванић (који је тренутно најбољи у овом јадном тиму).

Код Станковића једино што сам видео је да неће играти Павков, али због жутих картона.

Једино што могу је да свим верницима најважнијег срчаног болесника Србије честитам освајање дупле круне и свега и свачег чега се речени болесник досетио.

.

.
Јбт, ово су најављени састави!

Sastavi:

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Milunović, Degenek, Rodić, Sanogo, Ben, Ivanić, Kanga, Katai, Falčineli

Partizan: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Šćekić, L. Marković, Jović, Jojić, Holender

Станојевић је и Натка избацио из прве поставе!

Станковић почиње са 4 (четири) странаца, а Станојевић ни са једним (не рачунам Холендера, Борјана, Дегенека...).

Па љуби га најважнији срчани болесник Србије!!! То је оно што Србији (Звезди) треба.

Очекујем жестоко грљење и љубљење после утакмице, са најуспешнијим тренером цигана икада, које ће засенити слободне сцене из сусрета цигана и новосадске профукњаче.

.

Poslednja izmena:
Sve sto sam ocekivao i desilo se. Jojic dokazano trojanski konj. Stanojevic da ne pricam. Ciganluk je dostigao svoj maksimum u provokaciji Stojkovica a sudija zutim kartonom 10 sekundi pre kraja istom igracu zbog odugivlacenja, pokazao sta je sudjenje. Jadan je klub Partizan koji vodi ovakva uprava, a jos je jadniji onaj gde su jadniji ciganski slinavi klinci. Gospodin mister na ciganskoj klupi je bas pokazao svoje manire i preneo ih na svije mlade pulencice. Posle ovog vidjenog ove sezone, ovo je i kruna i ogledalo smrdljive lige koja samo ovde moze da ovakva da postoji. Afrika je Premier liga za ovo sto se ovde gleda.

Sve sto sam ocekivao i desilo se. Jojic dokazano trojanski konj. Stanojevic da ne pricam. Ciganluk je dostigao svoj maksimum u provokaciji Stojkovica a sudija zutim kartonom 10 sekundi pre kraja istom igracu zbog odugivlacenja, pokazao sta je sudjenje. Jadan je klub Partizan koji vodi ovakva uprava, a jos je jadniji onaj gde su jadniji ciganski slinavi klinci. Gospodin mister na ciganskoj klupi je bas pokazao svoje manire i preneo ih na svije mlade pulencice. Posle ovog vidjenog ove sezone, ovo je i kruna i ogledalo smrdljive lige koja samo ovde moze da ovakva da postoji. Afrika je Premier liga za ovo sto se ovde gleda.
Slazhem SE mene nikada ovako nije bilo sramota igramo najocigledniju namestaljku da uzmete Taj kup...Stankovicu Sam SE najebo mame sto je prihvatio da bude deo ovoga....

Slazhem SE mene nikada ovako nije bilo sramota igramo najocigledniju namestaljku da uzmete Taj kup...Stankovicu Sam SE najebo mame sto je prihvatio da bude deo ovoga....
Ajde ne lupaj. Nisi mu istu tu mamu vaginalno pentrirao za namesteno prvenstvo vec ste mu se divili i dizali ga u nebesa. Osakacen Partizan na svim poljima, spolja i iznutra, licnom direktivom onog olosa sto vam visi kod Terze u kancelariji. I jos se sprdas o namestanju... na stranu Partizana. Uzivaj u prvenstvu i trofejima dok mozes i ako ti je ista za slavlje. Ovde ce fudbal biti zabranjen zbog vasih bolesnika, uz nesebicnu podrsku cutanjem uprave koju ste u Partizanu instalirali. Pazi sta ti kazem, za 5-10 godina ovim tempom nece biti nicega sto ce se "fudbal" zvati u Srbiji, a same Srbije za 20. Ali sta tebe briga za to, realno.

Ajde ne lupaj. Nisi mu istu tu mamu vaginalno pentrirao za namesteno prvenstvo vec ste mu se divili i dizali ga u nebesa. Osakacen Partizan na svim poljima, spolja i iznutra, licnom direktivom onog olosa sto vam visi kod Terze u kancelariji. I jos se sprdas o namestanju... na stranu Partizana. Uzivaj u prvenstvu i trofejima dok mozes i ako ti je ista za slavlje. Ovde ce fudbal biti zabranjen zbog vasih bolesnika, uz nesebicnu podrsku cutanjem uprave koju ste u Partizanu instalirali. Pazi sta ti kazem, za 5-10 godina ovim tempom nece biti nicega sto ce se "fudbal" zvati u Srbiji, a same Srbije za 20. Ali sta tebe briga za to, realno.
Sto si nervozan?...
Nazhalost nemozhe ovo zaljenje proci promenili pravila za ovu sezonu...nevazhi SE Karton iz regularnog toka kad su penali....
Pa zaista mislim da smo SE dogovorili da vam damo kup...prvo poluvreme posteno...posle cu uvesti sve najgore levate....a na penale sta nam Bog da...zaista je tako bilo...
Sta nece biti za 10 godina? Vashih duela sa Shamrokom?...ili nasih sa Liverpulom ili Milanom?
Meni nije jasno zasto tebe brine Vucic jel sad dobijamo rodnu ravnopravnost naprimer....jel SE svim silama trudi da SE odrekne Kosova naprimer...koliko Su ti potezi daleko od tvojih stavova?

Sto si nervozan?...
Nazhalost nemozhe ovo zaljenje proci promenili pravila za ovu sezonu...nevazhi SE Karton iz regularnog toka kad su penali....
Pa zaista mislim da smo SE dogovorili da vam damo kup...prvo poluvreme posteno...posle cu uvesti sve najgore levate....a na penale sta nam Bog da...zaista je tako bilo...
Sta nece biti za 10 godina? Vashih duela sa Shamrokom?...ili nasih sa Liverpulom ili Milanom?
Meni nije jasno zasto tebe brine Vucic jel sad dobijamo rodnu ravnopravnost naprimer....jel SE svim silama trudi da SE odrekne Kosova naprimer...koliko Su ti potezi daleko od tvojih stavova?
NeSEr& kad ti je SvE jaSno & miSlim da SaM bIo jaS@N & d@ SE razUmE 0DLičNO sTA j€ bILO NaPisan0
&di sAda u S@VamAlu i prEtuci 5 sluČajNih pr0l@zNika :okok:

Čestitao bih kolegi Saletu, jer se Partizan dosta poboljšao od njegovog dolaska. Sakriju svoje mane, stave u prvi plan svoj kvalitet. Bez jake Zvezde nema jakog Partizana. Moraju da budu jaki, da podižu lestvicu, zajedno sa nama kako bismo podigli kvalitet fudbala u Srbiji'', istakao je Stanković.

Mislim da smo mi ispratili protivnika maksimalno, kada su podigli pehar, bili smo tu, čestitali. Sportski smo podneli čitavu situaciju", zaključio je Stanojević

Sale is new Lalat. :heart: Partizan nikad bolji. Jos neko da oda pocast treneru koga ne menjamo ni za sta?

Партизан је изашао без Натха, Суме, Асана и нападача у једном тешко лимитираном саставу али је рекордер универзума јуначки успео да одоли том дрим-тиму и да након пенала узме куп.

Станојевић да оде ако има образа.....мада мислим да нема

Управа је канцер клуба. Да имамо независну управа и са оваквом рекордном Звездом би се ћерали.

.
Невероватно ми је да овдашњи светски шампиони у броју освојених бодова овај састав Партизана нису одвалили са једно четири/пет комада.

Да не мрсим претерано, Станоје збогом и нађи друге будале да ти верују.

А био ми је тренер због којег сам ишао на стадион против тадашње управе.

Укратко, јебисе...

.

Sto si nervozan?...
Decko, vi opet ne pobediste ni ovaj kilav partizan bez sume asana natka...

Prosli put dobiste jedvs posle prekida...

Vidi, fudbal je ocajan ali je jasno da vi u derbijima ne mozete dobiti ko sto dobijate sklanjalice...

Dok ne padne ovo *******o gova. nce koje sve kontrolise a pargizan unistava pozelecu da vas i hrvati tamburaju i izbace iz evrope...

Pre nisam nikad tako gledo ali sve szo ima veze sa ovom huntom treba gov. nima mazati...

Aj sad idi sa nase teme i ne priviruj.

Ja vasoj fekaliji prici necu.

Čestitao bih kolegi Saletu, jer se Partizan dosta poboljšao od njegovog dolaska. Sakriju svoje mane, stave u prvi plan svoj kvalitet. Bez jake Zvezde nema jakog Partizana. Moraju da budu jaki, da podižu lestvicu, zajedno sa nama kako bismo podigli kvalitet fudbala u Srbiji'', istakao je Stanković.

Mislim da smo mi ispratili protivnika maksimalno, kada su podigli pehar, bili smo tu, čestitali. Sportski smo podneli čitavu situaciju", zaključio je Stanojević

Sale is new Lalat. :heart: Partizan nikad bolji. Jos neko da oda pocast treneru koga ne menjamo ni za sta?
Sale je debil ko i deki...

Decko, vi opet ne pobediste ni ovaj kilav partizan bez sume asana natka...

Prosli put dobiste jedvs posle prekida...

Vidi, fudbal je ocajan ali je jasno da vi u derbijima ne mozete dobiti ko sto dobijate sklanjalice...

Dok ne padne ovo *******o gova. nce koje sve kontrolise a pargizan unistava pozelecu da vas i hrvati tamburaju i izbace iz evrope...

Pre nisam nikad tako gledo ali sve szo ima veze sa ovom huntom treba gov. nima mazati...

Aj sad idi sa nase teme i ne priviruj.

Ja vasoj fekaliji prici necu.
Buraz nije vam Vucic kriv sto ne mozete ni namjestenu utakmicu da dobijete...da je stanoje bio mjesto dekija nebi uspeo ovako da sabotira ekipu...jesi vidio kako SE svo vrjeme tokom penala deki keberio iz fazona ****** mi cemo ovo dobiti 🤣🤣🤣 a nismo SE tako dogovorili...(meni je savest vista sve Sam uradio sto Sam mogo u pm samo da ja josh udjem s.klupe I zabijem auto gol)
Nije vam Vucic kriv sto vam je kapiten ispao najveci glupson kazhe silujete me dobijamo penale pa ga onda klinac od koga je malte ne dupli starij na samari...josh da SE zgrazhavamo na ono gobeljino pa jesi Sam reko da te guze 🤣🤣🤣 brate iskreno cojeku je neprijatno da VAS podjebava kad vidi koliko SE provaljujete...ova najnovija teza sa Jojicem kao trojanskim konjem je najbolje bice da je I njega Vucic ubacio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back