FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A buraz to sto ti sebi ubrajas u plus sto vas ja manje...je subjektivna precepcija...nepostoji nijedan objektivni paramtear u kome je Partizan iznad Zvezde...e za Radonju sam.cuo da je ********* al se ne eksponira...dok Dulo pisha po Srbima...a vi ste spremni to progutati jer je guzio Zvezdu?....
A mi ipak isprozivamo Deja....
Vi ste progutali mnogo goreg srbofoba, Prosineckog sto mi ne bi Dula, samo zaboravljas da je taj isti Vujosevic par puta zamalo lincovan u Zagrebu na mecevima s Cibonom. Ne mislim da je srbofob vec vise jugonostalgicar, ni ja nisam voleo ono njegovo davljenje i psihicko maltreriranje ali itekako tad imala i Zvezda putera na glavi i dizanje tenzija od strane Cokija ( tipican komunjarski spsovski kadar ). Vujosevic nek bude da je srbofob al drazi ce mi biti takav srbofob na recima nego Srbenda sto krade s Kosova i poklanja siptarima eksponate. Takvih Srba se vise klonim no srbofoba.

Vi ste progutali mnogo goreg srbofoba, Prosineckog sto mi ne bi Dula, samo zaboravljas da je taj isti Vujosevic par puta zamalo lincovan u Zagrebu na mecevima s Cibonom. Ne mislim da je srbofob vec vise jugonostalgicar, ni ja nisam voleo ono njegovo davljenje i psihicko maltreriranje ali itekako tad imala i Zvezda putera na glavi i dizanje tenzija od strane Cokija ( tipican komunjarski spsovski kadar ). Vujosevic nek bude da je srbofob al drazi ce mi biti takav srbofob na recima nego Srbenda sto krade s Kosova i poklanja siptarima eksponate. Takvih Srba se vise klonim no srbofoba.
Zasto je Prosinecki srbofob odakle ti to kada je Srbe pljuvao???...da jeste isprozivali bi ga...pa veci je Dejo od Robija...ti nekapiras koliko mene recimo boli jer je Dejo takva nula od coveka...i ja cu reci da jeste i necu mu skandirati...ali vi ocete Dulu jer je Zvezdu tanko...a sto usput pisha po Srbima ok...
I pokushavam da se drzhim argumenata i ozbiljno razgovaram...nemoj da trolujemo...
Sto se tiche Covica...znam iz pricha da je navodno krao sa KiM...kosarku nepratim danas skroz slabo...nije mi trip nashi crnci vs vashi crnci...

Pa ne govorim ja da je njima u Partizanu bilo loše, naorotiv. Govorim da im je dat izbor da vrlo vjerojatno ne bi izabrali Partizan. Pa sam Bobek je rekao da je morao otići u Partizan, da mu to tada nije lako palo, ali da je zavolio i Partizan i Beograd. Pa ostao je živjeti tamo cijeli život.
.
А јбт, какав избор када избора није било, чувена "српска опозиција" (читај: УДБА) је основала Звазду, а војска је организовала Партизан. Тада, 1945. би се само појавио неки официр, прочитао имена и рекао правац, па где завршиш. Живот је у то време био јефтин и губио се док трепнеш...

Када читаш овде цигане, у њиховој верзији они су 1945. бежали од партизана и комунизма, па играли из чисте љубави за Звезду (тј. за краља и отаџбину) иако је рат још увек трајао, а Партизан још није био ни основан.

И све то у време када су по Београду масовно стрељани реакционари...

.

.
Само сам хтео да кажем да се та прича гледа кроз искривљену призму садашњих односа који се некритички преносе у сасвим друго време и околности.

Нпр. у време највећег "терора генерала" од 1950. до 1960, првенство су освојили звезда 5, хајдук 3 и динамо 2.

Партизан ни једно једино!

Њих је тако терорисао и Мирко Марјановић где су освојили партизан 3, а звезда 2 првенства.

Јадна звезда, толико ми их жао...

.

Zvezda je bila najmoćniji, najbogatiji, i treba priznati, najorganiziraniji i najbolje vođeni klub. Europski rezultati to dokazuju. Jedini klub u Jugi koji se redovno hrvao s najvećim klubovima u Europi. Ali je bila itekako gurana u Jugi.
Dinamo je što se tiče takvog utjecaja bio najslabiji, glumio neku gospodštinu, nije inzistirao čak ni na titulama za koje je imao sudske presude da su njegove. Gubio prvenstva u zadnjim kolima, ispuštao prednosti, pa prvenstvo koje je Zvezdi omogućilo Bari je izgubio na komičan način. To se Zvezdi nije moglo desiti ni slučajno.
Svaki klub velike četvorke je imao neko razdoblje dominacije, Dinamo je imao ********.

.
Па Хајдук се водио као тим за који Тито навија, а да будем искрен, у време Ивића су направили страшан тим.

Динамо је ту био као неко лево сметало.

Није чудо што су се Хајдук и Звезда заједнички у директном преносу онолико исплакали...

.

.
Одгледах данас ову "вучић лајкс дис" верзију Партизана из првих 60 минута утакмице са никад јачим Пролетером.

У том периоду из екипе су избачени странци који су ван ритма или су непотребни Партизану.

Овај перспективани састав није могао три паса да састави и у том периоду три пута су лопту уопште убацили у противнички шеснаестерац.

Гол је постигао голгетер те поставе, иначе одлични (без ироније) задњи везни, Света Марковић и то главом из прекида.

Нити једна једина сувисла комбинација из игре није састављена из које би се и пришло шеснаестерцу, а камоли направила нека изгледна прилика.

У 60-том минуту улазе играчи "ван ритма ", Натко, Асано, Л. Марковић и Холендер.

У овој "раштимованој" постави, само од 60. до 69. минута направљене су четири озбиљне прилике.

Најбољи играч ове, иначе лажиране, Вучићеве лиге - Сума повредио се вероватно на неком пешачком прелазу па ни данас није био ни у протоколу.

Свакако најава да од њега нема ништа ни на предстојећем финалу купа који би дао какву такву утеху у овом мрачном времену манијака који у 3 сата изјутра зове из Кине да напљуга функционере Партизана што су се усудили да победе Раднички из Ниша у утакмици коју је организовао да изгубе.

.

j1i8ktV.jpg

zalijepi ovo na avangardu i tuznu tribinu. grom ti je esej.
cmok.
.
За разлику од масе вас који су одлучили да не виде ништа, не чују ништа и ни о чем не говоре, ми видимо шта се дешава и то јасно изражавамо.

У овој ситуацији, као и огромна већина твојих истомишљеника, ниси дорастао оваквим дискусијама и најбоље ти је да запалиш одавде што пре, да не би трпео последице...

,

Све је то нормално. Историја ће пресудити овом времену....и то је једино што они не могу да наместе. Како се гледа на титуле Обилића тако ће да се гледа и на титуле ове Звезде. Ове титуле имају историјску величину таман колико и она коју су присвојили из 46-е....то и они знају добро, свима њима је јасно како су дошли до ових титула и ту нема сад простора за оно "ми смо поштени"....могу они јавно да кажу да су поштени али знају у себи да то није тако и то ће да их ломи у годинама које стижу јер савест свакога стигне. Нису ни титуле свемоћне. ПАОК освојио 2-3 у историји па опет Солун дише и пружа хук, бори се за тај клуб, гурају своју причу не падају у малодушност. Бари је већи од Звезде, а Партизан је као и ПАОК већи од трофеја...за нас навијаче који волимо тај клуб. Тако да није скроз погубно све ово што се дешава...оставиће све ово у историји један баш јасан траг између нас и њих за сва времена.

Poslednja izmena:
Ali oni se time ponose, a to je ono gde prestaje da bude smesno i postaje stvarno mucno i tuzno.
.
Апсолутно си у праву.

Међутим, да будем искрен међу овим мојим другарима, циганима, осећа се негде да је и њима мучно. Знам каква је раније била зајебанција после дербија, а сада склањају поглед.

Ови тупавији рачунају да ће евентуални сулех у европском такмичењу да заташка ово немилосрдно убиство које Вучић обавља већ четврту годину.

Међутим, не можеш тек тако да убијеш неког и будеш господин и осећаш се лепо и успешно.

Они су увучени у мафијашки начин размишљања што је типично за ову власт коју држе разне корумпиране личности, перверзњаци, класични лопови, трговци дрогом, људима и људским органима.

Ту немаш никог ко је остварио стварни успех у животу. Објавио књигу (изизев Весића :rotf:), или да има углед у стручној заједници.

Њихови највећи успеси су што су нешто украли и нису сносили веће последице. Мали је фалсификовао докторат па постао министар финансија, Терзић покрао паре, уништио ОФК и смеје се у фацу судијама и нада се месту председника ФСС, Вулину "тетка" послала паре за стан, данас је министар полиције и тако редом. То су њихове квалификације

Вучићу је Тома добио изборе, он их никада не би добио. После га је убио и сада је господин.

И то је његова природа. Он игра само намештене утакмице.

Образац је следећи: имућни људи лепо живе, како ја да постанем имућан?

Најкраћи пут је да се неко опљачка.

Али ту се не завршава амбиција новопеченог богаташа, природа таквих сподоба тражи стално потврду да је то зато што је најбољи и да ту по свему припада, па ако то не успева због своје ружне прошлости или неким својим способностима, онда се конкурент једноставно ликвидира и осване испод моста у неком Дунаву. Тада је он најбољи.

Ова прича са Партизаном је образац тог сопрановског схватања живота у које су увучени и навијачи који очекују сада да буду равноправан учесник такмичења са величинама попут Реала, Бајерна ПСЖ итд. иако су се тог друштва домогли преварама, лажирањем и политичким притисцима.

Они чекају квалификације за ЛШ као озебао сунце када ће њихову свест обузети наслови у медијима из вишегодишњих серијала "Милони стижу на маракану", "Бомба на маракани, долази..." или "Делије у трансу, Станковић обећао..." јер овај смрад распада српског фудбала је већ дуже свима и сваком неподношљив.

Када се наруши елементарна логика, тада ни убиство не представља проблем, а разарању елементарне логике у Србији управо присуствујемо.

.

Poslednja izmena:
Asanu sledi dve godine suspenzije i veliko obestecenje za Partizan. On nema osnova da tako raskida jednostrano ugovor ukoliko mu nisu kasnile tri plate sto ovde nije slucaj. Bonusi koji mu se duguju isplacuju se drugom dinamikom u odnosu na plate tako da onaj ko ga je nagovarao na ovo, ocigledno mu zavrsava karijeru.

Drugo sam igrac se poneo nezahvalno jer nigde ga nije bilo na fudbalskoj mapi pre Partizana a dobio je platu 600 k + bonusi sa kojima godisnje dolazi do milion evra, placeno obestecenje, plate je do martovske redovno dobijao i samo zbog kasnjenja jedne plate i dva manja bonusa on se odlucuje na ovaj korak.

Kada bi se ovako raskidali ugovore nastao bi lom u fudbalu posebno sada tokom korone jer su kasnjenja svuda prisutna.

Šteta za Asana. Savo nije ni malo pogrešio kad ga je zvao. Za Partizan je svakako bio pojačanje i igrao pošteno.

Verujem da je sve kako je saopštio, terenu se ne poklanja na izlasku neko ko "nema poštovanja" prema fudbalu i klubu koji je predstavljao.

Jod od Leonardovog srednjeg prsta upravi a i pre, ja ne verujem istoj. Srpski model poslovanja - ja tebi obecam pare, dam ti deo sa kasnjenjm, sredim ti potencijalni transfer ali da oprostis dug, ne pije vodu kod svih. Nije on potezao iz Japana da igra po Arabiji gde su mislili da ga udenu. Druga je moralna strana price o fudbalu odnosno o postovanju prema saigracima. Jos jedan dokaz da se igra za pare a ne za kikiriki. Ako ste znali da ga oblacite u majice "Ne damo svetinje", ako je davao golove, ako je bio carski igrac, onda morate i da se isprsite i da platite tu kako i sami kazete, sicu. Jer se obraz gubi najcesce na sitnim stvarima a ne na krupnim. Video je lik kakvo je stanje, nije on blesav uopste. Sad ce biti on glavni krivac bas kao sto je ljuti Ronado bio najgori i najkrivlji kada je bacio traku zbog nepriznatog gola. Sad ce masinerija medija da se ukljuci, a vidim, pocela je. Sve sami kaludjeri samo Asano djavo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back