FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No comment ovo dovoljno govori o tebi samo za svaki slucaj da citiram post jos jednom da svi vide....Prijatno

Е живо ме интересује какве морске закључке о мени си извукао из мог поста, ма жив нисам док не видим...

A sta je to Borjan radio po internetu pa to opradava diranje u njegovo djete?
.
Јбт, нико није дирао њихово дете. Нико појма није имао ко је на фотошопираној фотографији, док ћуркица није објавила оригиналну фотографију и открила идентитет детета, што је иначе кажњиво.

Ја сам видео када се појавила та објава Вулетића на Тњитеру и нигде нисам повезао да је њихово дете у питању. Мислио сам да је неки рендом лик умањен и налепљена глава Тумбаковића.

Прво су се обоје укључили у пецкање навијача иако обоје имају "ружну прошлост" - овај је јавно изјављивао како је црко да брани за Партизан, а ћуркица је била (ваљда) директор маркетинга Партизана.

И када су од навијача добили тачно оно што су тражили е онда кукњава, као да невијачи умеју било шта другачије да ураде

.

Kako se samo pravimo naivni ko francuske sobarice cuj ovoga "nisam ni znao da je necije dete mislio sam ovaj...." Kome ti vredjas inteligenciju?...

Nije problem sto se preko twitera navijaci "sprdaju" ko ce masu i rulju kontrolisati svakakve gadosti se prave verovatno ih prave i nezreli klinci koje boli uvo i nekontaju...

Problem je sto je vas profa to podelio...Znaci odrastao zreo covek na celu neke insitucije ucestvuje u vredjanju necije zene i djeteta....ako to nije niskost gadost i podlost ja ne znam sta jeste....A vi ovo vidim niste spremni da osudite nego relativizujete stvari i jos se pravite ludi...insinuacija je svakome slepcu jasna "ali mozda nije shvatio znas"...aha ajde ajde perite ovo a ja neka sam licemerni cigancic...vidim svasta vam obraz moze podneti...
Ovde su ljudi toliko zaslepljeni i ostrasceni da je ovo tuzno kad ti od tog slepila gubis osjecaj za ljudskost...

A sta je to Borjan radio po internetu pa to opradava diranje u njegovo djete?
Сулејман је радио углавном исто што и Стојке, само што се Стојке данас не претвара да је већи Гробар од Саше Илића а овај постаде већи крцуновац и од Џајића.
Наравно породица би требала да буде светиња али су то одавно погазили управо цигани тако да не видим разлог за љутњу, ту смо где смо баш због њих.

Сулејман је радио углавном исто што и Стојке, само што се Стојке данас не претвара да је већи Гробар од Саше Илића а овај постаде већи крцуновац и од Џајића.
Наравно породица би требала да буде светиња али су то одавно погазили управо цигани тако да не видим разлог за љутњу, ту смо где смо баш због њих.
Sta su cigani pogazili prvi? Ja lepo napisah da ce tribina i jedna i druga vredjati to je jedno.

A drugo je kada vas profesor civija u klubu u ovako necemu ucestvuje on je time i vas kao klub ponizio a za sebe samog da nepricam kakav je sljam ispo...Da ovako sutra recimo nesto ucini Dzaja mene bi pojela sramota i odmah bi osudio...

Ajd da izbacimo fudbal i rivalstvo iz cele price naprimer recimo moj drug se zakacio sa nekim privatno i onda na instagramu ovako okacio sliku zene tog lika s kojim "beefuje" njegove zene i deteta sa jasnim insinuacijama?...Sta mislis kako bi se oseco pa bila bi me sramota sto imam takvog drugo iznapusavo bi ga ko niko to je dno dna to se ne radi jednostavno...ako je ovo preseravanje i kvazi moralisanje u redu ja mislim da se radi o ljudskosti...
A vi pokusavajte idalje da relativizujete stvari...

I slucaj Borjan i Stojkovic su skroz drugaciji ali nije ni bitno to uopste nije tema nego je tema bruka i sramota od vaseg profesora...

Sta su cigani pogazili prvi? Ja lepo napisah da ce tribina i jedna i druga vredjati to je jedno.

A drugo je kada vas profesor civija u klubu u ovako necemu ucestvuje on je time i vas kao klub ponizio a za sebe samog da nepricam kakav je sljam ispo...Da ovako sutra recimo nesto ucini Dzaja mene bi pojela sramota i odmah bi osudio...

Ajd da izbacimo fudbal i rivalstvo iz cele price naprimer recimo moj drug se zakacio sa nekim privatno i onda na instagramu ovako okacio sliku zene tog lika s kojim "beefuje" njegove zene i deteta sa jasnim insinuacijama?...Sta mislis kako bi se oseco pa bila bi me sramota sto imam takvog drugo iznapusavo bi ga ko niko to je dno dna to se ne radi jednostavno...ako je ovo preseravanje i kvazi moralisanje u redu ja mislim da se radi o ljudskosti...
A vi pokusavajte idalje da relativizujete stvari...

I slucaj Borjan i Stojkovic su skroz drugaciji ali nije ni bitno to uopste nije tema nego je tema bruka i sramota od vaseg profesora...
Све принципе нормалног односа ван спортског терена.

"Јаничара" су пустили Стојкету ваљда навијачи без знања управе на једном од тзв. дербија.

Само што је та његова жена специфична по навијачкој опредељености баш као и он.
Као друго он је ту слику само избацио и није укапирао на кога је накачена Тумбина глава као и огроман број осталих уосталом.
Тако се препуцавао и са Дегенеком па ништа страшно навикли смо.
Као што сам рекао што се тих односа тиче они су пробили дно одавно, а на дну су се нашли доласком Весића и Лукића у клуб када су кренула она силна саопштења, тако да не знам шта се сада изчуђавате то сте хтели и то смо и добили и може и горе и биће само гледај.Друго и Вулетић је на мети звездашких медија константно и пришивају му стално неке морбидности и то је као у реду, па он враћа кад може.

Не видим разлику, и овај је био окорели Гробар који би само да пређе у Партизан, био на прослави 70 година клуба у Народном позоришту, певао гробарске песме, сликао се са партизановим заставама, а сада се доказује да је неки вајни делија цврц.

Naravno da je debeli krmak imbecil i da je ovo što je uradio za svaku osudu, ali da se nad tim sablažnjavaju oni koji su recimo Stojkoviću želeli drven sanduk i na njemu sveću i pokušali da ga linčuju, to je krajnje licemerje.

Međutim, cela ova priča o Borjanovom klincu nije iz etičkih pobuda, već iz čiste želje da se u drugi plan potisne ono divljanje Sanoga na derbiju i njegov pokušaj da se Sumi istera oko.

"Јаничара" су пустили Стојкету ваљда навијачи без знања управе на једном од тзв. дербија.

Као друго он је ту слику само избацио и није укапирао на кога је накачена Тумбина глава као и огроман број осталих уосталом.
Као што сам рекао што се тих односа тиче они су пробили дно одавно, а на дну су се нашли доласком Весића и Лукића у клуб када су кренула она силна саопштења, тако да не знам шта се сада изчуђавате то сте хтели и то смо и добили и може и горе и биће само гледај.Друго и Вулетић је на мети звездашких медија константно и пришивају му стално неке морбидности и то је као у реду, па он враћа кад може.

Не видим разлику, и овај је био окорели Гробар који би само да пређе у Партизан, био на прослави 70 година клуба у Народном позоришту, певао гробарске песме, сликао се са партизановим заставама, а сада се доказује да је неки вајни делија цврц.

Ahahahahahaah kakav bezobrazluk i vredjanje inteligencije, "nije znao na koga je nakacena Tumbina glava"??? Sto se onda nije posle izvinio?

Naravno da je debeli krmak imbecil i da je ovo što je uradio za svaku osudu, ali da se nad tim sablažnjavaju oni koji su recimo Stojkoviću želeli drven sanduk i na njemu sveću i pokušali da ga linčuju, to je krajnje licemerje.

Međutim, cela ova priča o Borjanovom klincu nije iz etičkih pobuda, već iz čiste želje da se u drugi plan potisne ono divljanje Sanoga na derbiju i njegov pokušaj da se Sumi istera oko.

Glupost i relativizovanje. Ta dva slucaja nemaju veze jedan sa drugim.

Ahahahahahaah kakav bezobrazluk i vredjanje inteligencije, "nije znao na koga je nakacena Tumbina glava"??? Sto se onda nije posle izvinio?
Ја ти кажем да је он то пренео и да није знао јер ни ја између осталих нисам знао све док се то није појавило у јавности.
Ко је знао како изгледа Сулејманово дете.

Ево све трчи да се извињава, погледати предходну моју објаву и због чега.

Kako se samo pravimo naivni ko francuske sobarice cuj ovoga "nisam ni znao da je necije dete mislio sam ovaj...." Kome ti vredjas inteligenciju?...

Nije problem sto se preko twitera navijaci "sprdaju" ko ce masu i rulju kontrolisati svakakve gadosti se prave verovatno ih prave i nezreli klinci koje boli uvo i nekontaju...

Problem je sto je vas profa to podelio...Znaci odrastao zreo covek na celu neke insitucije ucestvuje u vredjanju necije zene i djeteta....ako to nije niskost gadost i podlost ja ne znam sta jeste....A vi ovo vidim niste spremni da osudite nego relativizujete stvari i jos se pravite ludi...insinuacija je svakome slepcu jasna "ali mozda nije shvatio znas"...aha ajde ajde perite ovo a ja neka sam licemerni cigancic...vidim svasta vam obraz moze podneti...
Ovde su ljudi toliko zaslepljeni i ostrasceni da je ovo tuzno kad ti od tog slepila gubis osjecaj za ljudskost...
.
Види овако, не разумем уопште зашто овде већ пар страна смараш са некаквом расправом Борјанове госпођетине (како сада и себе саму назива) и неког из управе Партизана. Имаш профин отворени тњитер налог, пријави се и стуци му све што имаш.

Друго, сада да ме питаш, не бих могао да ти кажем за било ког играча Партизана ни да ли је ожењен, а камо ли, да ли и колико деце има (нек су сви живи и здрави, што и сваком човеку на овом свету желим).

Треће, госпођетина је дефинитивно неуравнотежена особа, сада се види и прилично ниске интелигенције када се упушта у навијачке расправе, мени је она нека врста Карлеуше која боље изгледа.

Ево како се та госпођетина средила за свадбу Филипа Стојковића, где су наравно били присутни остали фудбалери са супругама, па ми кажи која би се нормална жена овако појавила пред колегама свога мужа и то на туђој свадби???

1862251_whatsapp-image-20190526-at-18.33.40_ls.jpg

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3...aljina-je-sve-prisutne-ostavila-bez-daha-foto

Атеншн хор најниже врсте...

.

.
Види овако, не разумем уопште зашто овде већ пар страна смараш са некаквом расправом Борјанове госпођетине (како сада и себе саму назива) и неког из управе Партизана. Имаш профин отворени тњитер налог, пријави се и стучи му све што имаш.

Друго, сада да ме питаш, не бих могао да ти кажем за било ког играча Партизана ни да ли је ожењен, а камо ли, да ли и колико деце има (нек су сви живи и здрави, што и сваком човеку на овом свету желим).

Треће, госпођетина је дефинитивно неуравнотежена особа, сада се види и прилично ниске интелигенције када се упушта у навијачке расправе, мени је она нека врста Карлеуше која боље изгледа.

Ево како се госпођетина средила за свадбу Филипа Стојковића, где су наравно били присутни остали фудбалери са супругама, па ми кажи која би се нормална жена овако појавила пред колегама свога мужа и то на туђој свадби???

1862251_whatsapp-image-20190526-at-18.33.40_ls.jpg

Атеншн хор најниже врсте...

.

Aha, vidi kako se obukla, znaci sama izaziva!
Jbt, kojim se vi primitivizmom sluzite, kao da je 18. vek

Al pazi pred kolegama svog supruga :D Kao da im je poslala poziv na gang bang.. :)
Ima ovde nas koji smo zvanice na nekim srpskim svadbama, pa znamo jako dobro da je na tim i slicnim manifestacijama barem 50 posto zena ovako obuceno.
Sad sto je obukla haljinu bez ledja to daje za pravo debelom vepru da vredja nju i njeno maloletno dete??

Aha, vidi kako se obukla, znaci sama izaziva!
Jbt, kojim se vi primitivizmom sluzite, kao da je 18. vek
.
Прочитај шта сам написао и држи се теме.

Питање је: која би се нормална жена овако појавила пред колегама свог мужа?

Не говорим ја шта је она обукла, и што се мене тиче могла је да дође и у танга бикинију, већ дајем илустрацију њене социјалне интелигенције.

.

Brate niko nije ukapiro da je djete? Nemoj zivota ti...
A ti mi odjednom od make CZ great again postade politicki korektniji od SJW.

Ja sam ti sve o konkretnom slucaju rekao vise puta a i mnogi ovde. Od slike se ne dobija ni ogrebotina, ali od baklji i petardi moze. Uostalom, ako Vuleticu kace da je svinja itd, sta moze drugo da se ocekuje. Tuzite ga brate i vi i Sneza i Milan. Za uvredu svega zivog. Uzmite pare. Nemoj samo dalji spin i okretanje u prazno. Ovde ni ja a mi drugi nismo niciji advokati, kao vi Bokijevi :))))))
Hahahahahahahaha ajde ovako...ako si poznata licnost...logicno je da ces imati i "hejtera" i obozavalaca jel tako? Ovo jeste doba "mimova"...
Ovde je problem sto u ovome ucestvuje vas potpresednik sto ovako nesto dosli sa pozicije zvanicnika...On je time ponizio vas kao instituciju pao je zaista nisko...
Nikakav vas spin nece ovo oprati...poistovecivanje "Zvezdinih tablioda" prica ko je "prvi poceo" to nije isto sto i zvanicna Zvezda dal razumes...Nije isto naprimer "Bogdanov i Informer" kao i Dzaja...Nije isto "Sale Mutavi b92" i recimo Bjeka i Vuletic....(pri tome random lupam medije nemoj da se ovoga hvatas jer je sporedno...kapiras poentu)
Sta ti nije jasno vas zvanicnik je ovim presao ne liniju dobrog ukusa nego ljudskosti...nema ovo veze sa politickom korektnoscu naprotiv nego samo sa odgojom...ako oces i sa muskim principom...
Vec sam reko izbaci "rivalstvo po strani" da tvoj prijatelj sutra okaci ovako nesto o nekom liku s kojim "beefuje"...Nebi li te bilo sramota nebi li te bio blam? Nebi li ga nazvo i reko "Alo magarcino ne brukaj se ne blamiraj se skidaj onu sramotu oces da te ja isamaram?"....
I svima je vama ovo potpuno jasno...Samo sto jel te sa druge je strane Zvezda...Ovo je moj poslednji post o ovome slucaju....
Do mile volje spinujte i perite ne zamima me....
Sta su nasi navijaci radili Stojketu sta su vasi Gurovicu? Lukiceva saopstenja vs Vucelina saopstenja?
E ali nema da Dzaja dira u necije dijete kao Vuletic...razumes?
Pri tome ovo je sve samo ne politicka korektnost....Navijaci rade svasta... klinci prave mimove...jedni se kriju iza rulje drugi za monitora znas...
A sad zamisli da nije na netu...Nego zamisli da se taj Vuletic odvazi i kaze ovo Borjanu na ulici...Pa kako bi svaki normalan covek odreagovo? Pa polomio bi ga od batina....
E jel sad shvatas kolika je jajara jadnik i bednik taj vas nazovi profa i sta je uvuko ime kluba...i to neko pokusava da opravda....

Ajde prijatno svima necu vise o ovome...

Al pazi pred kolegama svog supruga :D Kao da im je poslala poziv na gang bang.. :)
Ima ovde nas koji smo zvanice na nekim srpskim svadbama, pa znamo jako dobro da je na tim i slicnim manifestacijama barem 50 posto zena ovako obuceno.
Sad sto je obukla haljinu bez ledja to daje za pravo debelom vepru da vredja nju i njeno maloletno dete??
.
Нико овде од Гробара никог не брани, већ сте се ви дигли на задње ноге да одбраните једну интерпретацију из српских "медија" која нема везе с мозгом. Горе сам написао, видео сам ту фотомонтажу и нисам уопште обратио пажњу чак нисам прочитао ни текст који је испод слике исписан и то би тако прошло као милиони фоомонтажа на друштвеним медијима.

Међутим, неки спортсконовинарски шљам који, са осталим колегама обитава у доњој утроби Александра Вучића изнедрио је једино што може да се изнедри из таквог окружења, а тај производ је очигледно нашао плодно тло...

.

Da spinujes jer milion sportista ovako nesto dobija ima budala....ali zvanicnici jednoga kluba nevredjaju zenu i dete protivnika...znas...
Mesas zvanicnost. Nije zvanicni FKP vredjao nikoga vec Vuletic sa svog privatnog. I to jos nije nista montirao, vec serovao samo, i uklonio posle. Isto kao sto je isti pozeleo bombaski napad u Tirani, ili lajkovao... ne znam...nesto je pre bilo frke isto. To je njegova borba i njegova kultura. Neka idu na sud, pa neka se batrgaju.

Porediti Borjana i Stojkovica je ne ozbiljno...Stojkovic je bio nasa ikona...izuzetno je bolio njegov prelazak...a vama Borjan ni "rod ni pomoz Bog"....Stim sto ne vidim kako je ovo uopste relevatno...Zvezdin potpresednik nikada nije vredjo Stojkovicevu zenu i dete...

Mesas zvanicnost. Nije zvanicni FKP vredjao nikoga vec Vuletic sa svog privatnog. I to jos nije nista montirao, vec serovao samo, i uklonio posle. Isto kao sto je isti pozeleo bombaski napad u Tirani, ili lajkovao... ne znam...nesto je pre bilo frke isto. To je njegova borba i njegova kultura. Neka idu na sud, pa neka se batrgaju.
Ne ti mesas kada imas javnu funkciju uvek prestavljas tu instituciju nema "time out-a"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back