FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Ај не просеравај се живота ти.

Тај Раднички је против вас у другом колу првенства одмарао пет играча који су Металца у претходној утакмици одвалили 3:0 и пукли у једној ревијалној утакмици 3:0.

Јуче Јавор није скинуо гађе и ни измишљени пенал вам није помогао.

Уопште, потпуно се уклапате у дефиницију Хрвата, како је Дучић описао када је рекао, Хрвати су најхрабрији народ на свету јер их ничег није срамота.

Нешто овог типа, али контра...

🤣🤣🤣🤣🤣

Pa šta drugo očekivati kada ti dođe neko ko istumba tim i promeni čitavu koncepciju igre.
Dok se svi ovi rekonvalescenti uigraju (ako se ikad i uigraju), ima da prođe cela polusezona.

Partizan je od tima koji je imao veliki potencijal i bio na korak do prezimljavanja u Evropi postao Selters banja.

Poslednja izmena:
Овај Партизан је стварно ретардиран

Дају ти поклон са небеса да смањиш разлику у бодовима док се Звезда умара у ЛЕ па киксне од Јавора Х

Али шта на крају буде...

Повећа се гол разлика у корист Звезде јер Гробари зглајзну на треће место због кеца у Нишу

Да оће човек да измисли комичнији сценарио не би могао

Срећно у борби за 5. место

:hahaha::hahaha::hahaha::klap::klap::klap::rotf::rotf::rotf:

🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪

.
Мени жао што је судија свирао пенал, чисто де се та криминална организација која се назива судијска разоткрије до краја, са све идиотима "спортским (а и другим) новинарима" који терцирају сваком идиотизму који иде у корист Вучићевог пропалог пројекта "Звезда-Србија".

Тим Партизана је за класу изнад свега што игра у овој Вучићевој папазјанији.

.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

.
Преспавао си доста.

Из тог периода за Партизан не играју два најбоља играча, један је продат у трансферу какав Звезда не може да направи продајом пола тима, а другом је онај ваш касапин избио око иначе сте били зрели за ладних четири-пет комада.

А кажу пали су и неки телефонски позиви...

.

.
Ај, не брукај се више, у другом колу је овај Раднички одмарао пет играча против вас и играо ревијалну утакмицу.

Као што рекох, ви сте у души Хрвати.

Ничег вас није срамота.

.
Када ти то кажу навијачи највећег лоповског клуба на свету то сматрај као комплимент.

U kom transferu? Mislis na Sadika koji je otisao za 5 miliona + bonusi?
.
Баш тај.

Звезда сада чека понуду за Бена (не пуштају испод 3 мил.:hahaha:), Дегенека и Павкова (траже по 4 мил. за сваког:rotf:), а продала је Марина, Гарсију, Кањаса и још неку боранију, све отприлике по цени килограма живе ваге говедине.

Јбг, ипак су то непобедиви шампиони линглонга...

.

.
Баш тај.

Звезда сада чека понуду за Бена (не пуштају испод 3 мил.:hahaha:), Дегенека и Павкова (траже по 4 мил. за сваког:rotf:), а продала је Марина, Гарсију, Кањаса и још неку боранију, све отприлике по цени килограма живе ваге говедине.

Јбг, ипак су то непобедиви шампиони линглонга...

.
Samo opet nekako vise od transfera smo zaradilo nego vi...hmmm jebena ta matematika...
Vidi mali ovako ja ovde dolazim godinama i svake godine jedno te isto evo 4ta godina kako se busate mi "najbolji" vele Pantic i Savo od Vokrija i Milka vaku ekipu nismo imali 🤣🤣🤣 i ja vam kazem posle 5 kola ce imati celih 9 bodova...i Savo leti...i sta bi?
Vi opet "mi najbolji" kao da ste dementni covece boziji i tako evo 4ta godina kao sto rekoh...
Lepo sam ti reko da ce Sir Shamrock od Sharloa bez Tola proci ko Dulo od Kluza...
Pa bi mogo malo starije iskusnije pametnije da saslusas pogotovo one koji su dobronerni :) pre nego sto pocnes da "lajes i sikces"...

Samo opet nekako vise od transfera smo zaradilo nego vi...hmmm jebena ta matematika...
Vidi mali ovako ja ovde dolazim godinama i svake godine jedno te isto evo 4ta godina kako se busate mi "najbolji" vele Pantic i Savo od Vokrija i Milka vaku ekipu nismo imali 🤣🤣🤣 i ja vam kazem posle 5 kola ce imati celih 9 bodova...i Savo leti...i sta bi?
Vi opet "mi najbolji" kao da ste dementni covece boziji i tako evo 4ta godina kao sto rekoh...
Lepo sam ti reko da ce Sir Shamrock od Sharloa bez Tola proci ko Dulo od Kluza...
Pa bi mogo malo starije iskusnije pametnije da saslusas pogotovo one koji su dobronerni :) pre nego sto pocnes da "lajes i sikces"...
.
Ја кажем, ништа вас није срамота. Оригинал сте Хрвати како их је Дучић описао.

Пази када ти неприкосновени светски првак у броју досуђених пенала без икаквог блама прича о освојеним бодовима.

Па прекјуче вам судија ничим изазван поклони пенал против Јавора. У дербију јесте био пенал, али нама такав у дербију никада не би досудили.

У време када вас је Толе "терорисао" Партизан је славио 20 година недосуђеног пенала у свим утакмицама против Звезде.

Са мизерним буџетом Партизан је скоцкао солидан тим и као што видиш ни осакаћеног, без најбољег стрелца и без шпица, са три дебитанта у тиму који су се тек упознали са саиграчима и без такмичарских утакмица у дужем претходном периоду и без најбољег играча лиге којег сада већ у другом дербију шаљете са утакмице на хирургију, тек из пенала сте дали гол.

Брука!

Додуше да будем искрен, прослава гола била вам је величанствена...

.

.
Ја кажем, ништа вас није срамота. Оригинал сте Хрвати како их је Дучић описао.

Пази када ти неприкосновени светски првак у броју досуђених пенала без икаквог блама прича о освојеним бодовима.

Па прекјуче вам судија ничим изазван поклони пенал против Јавора. У дербију јесте био пенал, али нама такав у дербију никада не би досудили.

У време када вас је Толе "терорисао" Партизан је славио 20 година недосуђеног пенала у свим утакмицама против Звезде.

Са мизерним буџетом Партизан је скоцкао солидан тим и као што видиш ни осакаћеног, без најбољег стрелца и без шпица, са три дебитанта у тиму који су се тек упознали са саиграчима и без такмичарских утакмица у дужем претходном периоду и без најбољег играча лиге којег сада већ у другом дербију шаљете са утакмице на хирургију, тек из пенала сте дали гол.

Брука!

Додуше да будем искрен, прослава гола била вам је величанствена...

.
Sasvim solidan tim vi imate u poslednje 3 4 sezone taman za borbu od 5tog pa cak i do drugog mjesta...bi mogli mozda...
Opet se ponavljas ko dementan...pametnije bi ti bilo da se upristojis jer cemo vas morati vaditi iz dugova ko Bajern Borussiju a velim sevap je dati sirotinji...
U protivnom budete li bezobrazni ona vasa lokacija nam se cini bas dobra za parkinga!

Poslednja izmena:
Sasvim solidan tim vi imate u poslednje 3 4 sezone taman za borbu od 5tog pa cak i do drugog mjesta...bi mogli mozda...
Opet se ponavljas ko dementan...pametnije bi ti bilo da se upristojis jer cemo vas morati vaditi iz dugova ko Bajern Borussiju a velim sevap je dati sirotinji...
U protivnom budete li bezobrazni ona vasa lokacija nam se cini bas dobra za parkinga!
.
Браћете ви поново печурке на Рајку, живи били...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back