FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve osetljive ciganske dusice. Bolje slomi nogu ili iskopaj oko nekome, nece se ni primetiti, al' ako se sprdas sa Sneki...

Naravno, to ne menja cinjenicu da debeli, vazura, vrli predsednik i kompanija nisu ni smeli da budu na mestima na kojima jesu, i da treba sto pre da lete, ne samo zbog aktuelnih situacija. Nikad mi nisu bili jasni Grobari koji nasedaju na Vuleticeve twitter-latinske fore, tepaju mu "Profo" i daju mu publicitet, cega je sve ovo samo posledica. Klasicni iskompleksirani idiot.

Meni je bas zanimljivo ovo grobarsko/cigansko prepucavanje....
Prvo su miljenici drzave(oba kluba) stvorili atmosferu totalnog ludila a sada se zalite sto neko nekome kaze da mu je zena *****.....
Meni je cak i simpaticna ova slika sa Borjanovim sinom......
Ispade Tumba preko noci smeker i zenskaros.....

Mislim, ko zna tu zenu zna i zasto je zezaju... Poneta je u ukusu jer je ipak zena i majka ber svi imamo neku sestru majku ili zenu. Ali opet, mislim da njoj i ne smeta to toliko. Secam se kada je bila u Partizanu i kada su je posle svake konferencije stavljali u kombinacije, nije se ovako bunila svako malo. Da se onda bunila pa da kazemo nesto danas. No, opet, ja moram osuditi ponasanje Vuletica, iako mi je u dubini duse smesno i bas pokvaren taj humor :D Jednako kao crni humor otprilike. Nasmejes se ali nikako ne bi smeo da to podrzis. Jos je veca stvar sto se ovde radi o stvarnil ljudima pa treba biti malo i covek. Malo :D

Meni je cudno sto njemu smeta Gebels iz Slobinih dana, a ne smeta mu sadasnji Slobin Gebels, bog, batina, bic boziji i Isus licno, koji je sve u CZ kadrirao i upravlja. (Pa i samim Gebelsom iz Slobinih dana i u Partizanu i na tribinama JNA)

Taj Vučelić vam je direktor kluba, direktor televizije i propagande iz najcrnjeg perioda Slobodana Miloševića. Nama je bitanga i lopov Terzić koji je mala maca naspram vašeg Vučelića. Vidi koji ste šljam skupili u loži na derbiju.

Taj Vučelić vam je direktor kluba, direktor televizije i propagande iz najcrnjeg perioda Slobodana Miloševića. Nama je bitanga i lopov Terzić koji je mala maca naspram vašeg Vučelića. Vidi koji ste šljam skupili u loži na derbiju.
Pa ko je direktoru iz najcrnjeg perioda bio ministar informisanja? I na kraju krajeva, da li je sam Vucelic veca bitanga i lopov od Terzica samo zato sto je bio na vlasti u RTS-u... U oba slucaja imas AV kao generatora svega. A o sljamu u lozama, kao neko ko je u tim lozama bio, reci cu ti, nema boljih drugara i sirih osmeha od ljudi iz obe uprave. Tako da, manje citaj novine, a vise dodji pa se licno uveri. Ceo FSS je sljam. Vec koliko godina... Imas mozda par ljudi koji su tu uhlebljeni i ne prave neke skandale, ali sve ostalo je takav uzas i marioneta menadzera. (Sportska mafija)

Vucela je predsednik "nama" ali u njihovo ime. Nas je kao sto su nasi ovi janjicari koje je Vucic prebacio sa tribine na tribinu. Jos jedna u nizu zamena teza, gde se nama pripisuju ljudi koji pripadaju njihovim kombinacijama. Da ne pominjem da Vucela ima 0% desavanja na sportska zbivanja, vec je samo tu kao Vucicev branik i kontrola, za razliku od Tvorzana i Cokija koji su dosad napravili ozbiljnu sportsku i ekonomsku stetu, a cak imaju i elemenata za krivicno gonjenje, kao sto je npr. organizacija nereda na sportskim dogadjajima, da ne zadiremo dublje u sivu zonu.

Ali bitno da je matori prdonja Vucela neki bitan faktor.

Naravno, ljudi poput brenka, sa nula posto blama, svesno zmure zarad jeftinog klubastva. Jos pominje lozu.

JAVOR-ZVEZDA_18.jpg

Koliko ovde ima godina robije samo na jednoj slici? :namcor: Jos kad se pridruzi Vucko...

Sta je simpaticno? Zamisli toliki sam "licimur" da mi se zeludac okrene kad nekome u djete dirnes da posle toga svaka prica prestaje i to nije "rulja sa tribine koja ce svaku pjesmu podrzati" nego jedna od najvisih civija neke insitucije i sutra trebas igrati protiv tih? Ajde neka sam ja "osjetljivi cigancic" a vi ovo relativizujte pa se onda pogledajte u ogledalo...

Sta je simpaticno? Zamisli toliki sam "licimur" da mi se zeludac okrene kad nekome u djete dirnes da posle toga svaka prica prestaje i to nije "rulja sa tribine koja ce svaku pjesmu podrzati" nego jedna od najvisih civija neke insitucije i sutra trebas igrati protiv tih? Ajde neka sam ja "osjetljivi cigancic" a vi ovo relativizujte pa se onda pogledajte u ogledalo...
Nije dete krivo da se pominje, i sto mu tata debil koji ozenio sponzorusku kur.vu...

Da nema para ne bi celavog ni pogledala...

.

Прво, нико не зна ко је фотошопирао фотографију коју је профа објавио и коју му је неко послао, а он објавио као навијачку зајебанцију.

Друго, нико појма није имао на кога је фотошопирана тумбина глава, док мудри Борјанови нису објавили да је на оригиналној фотографији њихово дете.

Треће, ко се на друштвеним мрежама петља са навијачима на начин на који се "госпођетина" упетљала, другачије ствари и не може да очекује.

Ствар чисте (не)интелигенције...

.

.

Прво, нико не зна ко је фотошопирао фотографију коју је профа објавио и коју му је неко послао, а он објавио као навијачку зајебанцију.

Друго, нико појма није имао на кога је фотошопирана тумбина глава, док мудри Борјанови нису објавили да је на оригиналној фотографији њихово дете.

Треће, ко се на друштвеним мрежама петља са навијачима на начин на који се "госпођетина" упетљала, другачије ствари и не може да очекује.

Ствар чисте (не)интелигенције...

.

No comment ovo dovoljno govori o tebi samo za svaki slucaj da citiram post jos jednom da svi vide....Prijatno

A sta je to Borjan radio po internetu pa to opradava diranje u njegovo djete?
Baki, ako cemo u crevca, sta su "delije" radile Stojketu i kao golmanu reprezentacije i ispred zgrade... Uostalom, tviter... Ono... nije fino... ali ima i gore puno u zivotu od toga. Na ono se loze klinci iz osnovne i osecaju potrebu da se osvete tzv vepru profi Vuleticu ili kako vec.

Ps: Zanimljivo mi je samo to sto je uvek problem njegova debljina samo. 😂 I uvek je tu akcenat. Da je mrsav ne znam sta bi mu zamerili, verovatno diplomu 😂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back