Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Uz pomoć prijatelja" pa dalje "sastavljali smo ovaj spisak da bude samo što duži.Nema veze što neki igrači više nisu u Zvezdi i na njihovim platnim spiskovima i nema veze što smo ovde ubacili i mlađe kategorije.Rađeno onako,samo da bude bogat spisak.Naš igrački kadar ne znamo.J*biga,ko zna šta nam se još uvek valja u poklonjenom sportskom centru Teleoptik ili kako mi više volimo da kažemo - zelena trava doma mog našeg čika Mirka Marjanovića"
Al ste ih nadigraliNije to već Šarlroa su kao neki skroz levati i belgijska liga je go k za albansku i kiparsku. Tačno da nemamo neki tim, osakatili nas VVV trio al nemate ni vi ni pored onoliko upumpanih para. Partizan ih jeste nadigrao, nismo imali srece ispali i to je to..Fora je što mala Barselona protiv takvog superligaskog proseka ko Tirana i Omonija nema ni igru nit glavu nit rep al zato u Dingdong rešeta petardama. Jos prosle sezone sam znao da cete uzeti titulu opet i ravnldusan sam na to jer mora onih 6 zaredom Da i Zvezda uzme.. i vi ste toga svesni ali iako smo svake sezone sve slabiji nikako na derbiju da vidimo tu dominaciju svesrpskog kluba.

."Uz pomoć prijatelja" pa dalje "sastavljali smo ovaj spisak da bude samo što duži.Nema veze što neki igrači više nisu u Zvezdi i na njihovim platnim spiskovima i nema veze što smo ovde ubacili i mlađe kategorije.Rađeno onako,samo da bude bogat spisak.Naš igrački kadar ne znamo.J*biga,ko zna šta nam se još uvek valja u poklonjenom sportskom centru Teleoptik ili kako mi više volimo da kažemo - zelena trava doma mog našeg čika Mirka Marjanovića"
Da li je naš ili vaš slindžaros čovek kaže "uz pomoć prijatelja je sastavio"..
Иди лудаче на његов тњитер налог, човек је ганци и по осталим постовима види се да је озбиљан лик. Написао сам да је то стање 5. августа 2020. када је било 110 играча на платном списку Вучићевог банкомата у Матеје Кежмана. За те паре могли сте десет Телеоптика да саградите, али шта ће вам кад вам је поклоњен цео Графичар, опроштено 17 милиона евра дуга Вучић даје "десет пута више него Партизану". Али поред терена, зидова, свлачионица и купатила потребно је и још нешто, а вама баш то нешто фали, па вас са свим тим милионима и милионима евра из такмичења за ЛШ ишутира никад јача Омонија.
.
toliko su ih nadigrali da strašna šarlroa nije znala šta ih je snašlo i nisu uspeli da pobede za vikend protiv POSLEDNJEPLASIRANOG tima u prvenstvuAl ste ih nadigrali
Volim ove glodarske motivisane mozgove kada veličaju kao najveća dostignuća Sadikov dribling i stativu protiv Mančester Junajteda.
E sad j*biga u sve to treba uračunati da ih je veliki vođa zaoblizao u širokom luku kada je delio narodne pare pa i u tim stvarima treba naći uzroke poraza od Novog Pazara,Vojvodine,ne dobijanja na poklon još par penala protiv moldavskih galatikosa i neznanja kako umuvati drugi protiv belgijskih šarlatana.
Toliko se bavite nama,pa dajte više te papire da vidimo te "upumpane" pare kod nas (nemoj opet samo "uz pomoć prijatelja smo uspeli...").

.Da li je naš ili vaš slindžaros čovek kaže "uz pomoć prijatelja je sastavio".
Nego,vi ste uvek bili ažurni kada je Zvezda u pitanju pa nemojte onda da se brukate ovakvim stvarima sa "tnjitera".
Vama nije poklonjem Teleoptik,nama jeste Grafičar...vama nisu opraštani dugovi,nama jesu.
Ja ću samo da te vratim u 2016.godinu i dovoljno je da od tog datuma da vidiš kako se kasnije razvijalo vaše brisanje dugova do dan-danas:
![]()
Toliko se bavite nama,pa dajte više te papire da vidimo te "upumpane" pare kod nas (nemoj opet samo "uz pomoć prijatelja smo uspeli...").
Nego sta radi Tolov Sir Shamrock od Sharloa![]()
.toliko su ih nadigrali da strašna šarlroa nije znala šta ih je snašlo i nisu uspeli da pobede za vikend protiv POSLEDNJEPLASIRANOG tima u prvenstvu![]()
Kako te nije sramota da tako jednostavno lazes? Na nesto sto zaista svaka svraka moze da proveri danas. Ajde sto mrzis, to i mogu da razumem, vuces neke traume iz zivota pa se izivljavas na forumu... Plate bez i plata 300€, tukli te grobari, svadjas se sa zenom, ne znam sta je i necu da ulazim dublje u to... Ali brat bratu da serujes sliku vesti ciji tekst veze nema sa samom slikom, i da je sama vest produkt "razmisljanja" jednog novinara blica o tome sta bi se moglo desiti ako se zakon o pdv-u bude primenjivao tako kako se bude primenjivao. Jednom ovakvom slicicom hoces da dokazes da je zapravo Partizanu oprosteno 17m € a CZ nije ili je onih na slici 8m prava cifra? Ne razumem potrebu vise za negiranjem stvarnosti te vrste. I Mirko Marijanovic pride- Da si barem malo istrazio tokove kako je Teleoptik izgradjen, ne bi nasao ime tog pokojnika nigde. Samo pljujes i pljujes nesto, koliko da pljunes. I to konstantno. Vi nemate nikoga od gej navijaca, vi nemate Hrvate, vi ste Srbi, vi ste pravoslavlje, niste AV, mi smo i Tadic i Sloba i Tito i Dacic i Tudjman... Koji je to nivo pisanja brate vise? Kritikujes neko nase bavljenje CZ a ne silazis sa teme Partizana? Pises psovke i ti ipvi tvoji pojedini redovno na obe teme. Sve stoje danima dok ih neko ne prijavi, da krase teme. Meni brisu poruke i bez obrazlozenja, i slike koje su humor samih navijaca CZ (Jovicic-Vucicevic) jer je "uvreda". To u sta se ovaj forum sa par vas pretvorio je haos! Stvarno mi niste jasni. A ti posebno... Nekad se sa tobom i moglo normalno "pricati" a ovo sto radis u zadnje vreme ti stvarno ne ide na cast.Da li je naš ili vaš slindžaros čovek kaže "uz pomoć prijatelja je sastavio".
Nego,vi ste uvek bili ažurni kada je Zvezda u pitanju pa nemojte onda da se brukate ovakvim stvarima sa "tnjitera".
Vama nije poklonjem Teleoptik,nama jeste Grafičar...vama nisu opraštani dugovi,nama jesu.
Ja ću samo da te vratim u 2016.godinu i dovoljno je da od tog datuma da vidiš kako se kasnije razvijalo vaše brisanje dugova do dan-danas:
![]()

Nemere bez TolaStanoje će lagano da uništi sve što je stekao u prethodnom mandatu...
Nisu bogzna šta bili nikad al svakako bili talentovaniji od Mikića, Vilotića, Borhe i vaših vedeta iz tog perioda... plus vam Stanoje uzimao meru redovno ili je i derbije nameštao Tole, bem li ga.Nemere bez Tola
To je ta trenercina sto je stanjcala talente(ove sve sto sad vraca i niko ih nece)
Alo jel ti shvatas da covjek ne moze ni namjestenu utakmicu da dobijeNisu bogzna šta bili nikad al svakako bili talentovaniji od Mikića, Vilotića, Borhe i vaših vedeta iz tog perioda... plus vam Stanoje uzimao meru redovno ili je i derbije nameštao Tole, bem li ga.