FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А што да не, Сума је играч утакмице, одиграо је одлично друго полувреме које је играо.
Маркец одлична утакмица, Асано добар, Миљкон богу плакат као и добар део одбране.
Садик повређен играо па се није баш показао, последица циганских касапа у лиги, Стевановић такође под ињекцијама, ништа посебно али није био ни најгори на терену.
Генерално прво полувреме смо просули а у другом смо их надиграли, баш надиграли, било је неких јако добрих акција, али у продужецима ипак није било ни среће.
Ти изгледа ниси ни гледао утакмицу.

Него треба да кудим играче који су се борили мушки а могли су и да победе, нису били надиграни, што бих то радио па није Партизан звезданаестерац који има 103 играча на платном списку и државни буџет од 30 милиона по сезони а играју као клошари који први пут виде лопту.

Vestacki se pumpa lazna slika o mocnom Partizanu i slaboj Zvezdi. Ove kvalifikacije su pravo merilo vase snage.
Igrali ste nereseno sa nekim Moldavcima kojima niko zivi ne zna ime, i sad sa Belgijancima ste stvorili dve polusanse za 120 minuta..
I nemoj mi sad odma prebacivati na Omoniju, jer ovde nije rec o Zvezdi nego o vama, kako se predstavljate jakim, a slabi ste, i to bas slabi.

Mi smo posle Omonije svi pljuvali, i vi ste pljuvali zajedno sa nama, i podsmevali se, a sad.. Sad vam sve potaman a odigrali djoku..
Tebi je Markec bio odlican? Lik je odigrao jednu loptu, znaci 99 posto pasova i poteza na utakmici su mu bile greske...
Sta pravdas Sadika, i nama Katai igrao povredjen pa niko to nije spominjao...

Vestacki se pumpa lazna slika o mocnom Partizanu i slaboj Zvezdi. Ove kvalifikacije su pravo merilo vase snage.
Igrali ste nereseno sa nekim Moldavcima kojima niko zivi ne zna ime, i sad sa Belgijancima ste stvorili dve polusanse za 120 minuta..
I nemoj mi sad odma prebacivati na Omoniju, jer ovde nije rec o Zvezdi nego o vama, kako se predstavljate jakim, a slabi ste, i to bas slabi.

Mi smo posle Omonije svi pljuvali, i vi ste pljuvali zajedno sa nama, i podsmevali se, a sad.. Sad vam sve potaman a odigrali djoku..
Tebi je Markec bio odlican? Lik je odigrao jednu loptu, znaci 99 posto pasova i poteza na utakmici su mu bile greske...
Sta pravdas Sadika, i nama Katai igrao povredjen pa niko to nije spominjao...
У односу на кога смо то слаби?

Ја те Кипране никада нисам ни поменуо, утакмице режимског пројекта ни не гледам нити ме занимају па тешко да сам нешто коментарисао у вези тога.
Вучићеве лопове сам одавно избрисао из фудбалских клубова тако да за мене постоје исто колико клубови из Камбоџе.

Што се тиче Маркеца одиграо је добру утакмицу, имао неколико продора и био чак и борбен што код њега и није често виђено.

Ја сам ти написао шта мислио о појединим играчима Партизана на тој утакмици, а Партизан није био надигран тамо него је био бољи ривал поготово друго полувреме што је поента приче.

Ако изузмемо спортску срећу или несрећу онда би Станоје који није ставио Суму од почетка требао да буде неки кривац за пораз.
Наравно циганска квазиновинарска машинерија потенцира њихову рак рану Стојкета због оног слободног ударца што наравно није тачно јер је ударац био мајсторски изведен и тешко одбрањив изузев да голман стоји на тој стативи што никада није случај јер зид треба да брани тај део гола а голман другу страну.

Ma uzalud je sada svaka prica tu. Prosto, nije tim za Evropu u ovoj konkurenciji kakva nam je bila. Slazem se da je Partizan u ukupnom smislu bio blizi prolasku i verovatno sve ukupno vise zasluzio, ali, realnost je da smo primili golove i ispali. Veliko je pitanje sta bi sa Lehom bilo i da smo prosli dalje... Jednostavno, tim Partizana kosta njegova odbrana koja je neuigrana i sastavljena s koca i konopca sto bi se reklo. Imamo par sjajnih individualaca koji prave razliku, ali na zalost, kompaktnost se izgubila... Posebno odlaskom Pavlovica...
Suma, meni od uvek jako drag igrac zbog nevidjene tehnike na ovim prostorima (od kako ja pratim fudbal) odigrao je sjajno. Asano imao greski, ali na kraju i asistenciju i imalo je smisla drzati ga na terenu. Sadik nije imao vece, mali Fica je na zalost preslab fizicki za ovakve dzinove. Markovic pun nekih zaletanja ali sustinski nije nista pokazao. Stojkovica i ja opravdavam za primljene golove. Ovoga puta nije mogao bolje inervenisati... Za razliku od Alkmara kada je mogao.

Trener od koga ne znam sta da ocekujem. Nije mi to onaj isti Stanojevic od pre, barem meni licno, kao da mu ne verujem, a trudim se da mu verujem... Sa kolikom energijom on hvali svog Miljkovica (koji je imao par sjajnih startova) meni je neverovatno. I to samo njega... No mozda je to moje subjektivno skepticno misljenje i zal za Savom koji je otisao zbog kako je otisao...

Vreme ce nam pokazati sta i kako. Sada nam slede prodaje i raskantavanje tima jer 'moramo, nemamo para da Vazura funkcionise'. Ova sezona je bacena u vodu. A najgore je sto dolazi momenat biti ili ne biti... Ove igrace kada rasprodaju, ako ne dovedu prava pojacanja koja ce oziveti finansije, nama sledi stecaj. Nece se primeniti CZ model kod nas sigurno.

Deru vas Garsija i Tomane, cupate i nogama i rukama da ih se nekako resite, a ovi ni za zivu glavu da odu. Znaju da platu u Zvezdi nece dobiti nigde na planeti.

Otišli su i jedan i drugi. Izgleda da se informišeš kod Vuletića i Vučelića.
Razlika je u tome što mi to odavno i priznajemo i javno govorimo. Većina vas, vidim, slavi junačku igru protiv nikad jače Šarloe.

Mi jesmo slabi. Odbrana pogotovo. Napad nema konstantnost. Markovic je lazan igrac, umisljen.
Suma je trebao od pocetka a ne Stevanovic koji je pokazao da je medijska podvala...
Sto se tice vuciceve zvezdane za njih smo i ovakvi prevelik zalogaj u derbiju...

Ne treba ih ni pominjati...

Najjaci su mi ovi 'navijaci' CZ koji su ovde sila, a posle utakmica u Evropi kada igraju i bilo da pobede ili da izgube, prosipaju drvelje i kamenje po treneru... Za domace prvenstvo ''takoe!!' a za Evropu 'Stankovic podvala'... I onda ja trebam uzeti to za ozbiljno kada oni Partizan komentarisu sa slikama gej Vuletica i slanjem poruka mrznje cisto radi poruka mrznje pa bilo kakve da su. Igrao Partizan, ispao, i kraj price. To sto je to ispadanje na kraju ispalo bolji utisak od zvezdine Tirane koju je prosla, to je sad druga prica. Nijedan tim iz Srbije nije trenutno ni za LE i to ce se pokazati. Bilo u poslednjoj utakmici kvalifikacija za timove iz Srbije, bilo u samoj grupi. Ne moze se od slabog praviti jako doveka i uzdati u lake zrebove, domaci teren, i lake grupe, i posle toga opet lake zrebove... Ili igras na nivou ili ne igras i ne tupis. Za sve vazi. To sto je do sada CZ dala 33 gola u ligi, a u Evropi je Stankovic podvala i amater je za ozbiljno ispitivanje. Ili je stvarno CZ 5 klasa iznad svega u Srbiji, ili je nesto nikad trulije u drzavi Danskoj...

А што да не, Сума је играч утакмице, одиграо је одлично друго полувреме које је играо.
Маркец одлична утакмица, Асано добар, Миљкон богу плакат као и добар део одбране.
Садик повређен играо па се није баш показао, последица циганских касапа у лиги, Стевановић такође под ињекцијама, ништа посебно али није био ни најгори на терену.
Генерално прво полувреме смо просули а у другом смо их надиграли, баш надиграли, било је неких јако добрих акција, али у продужецима ипак није било ни среће.
Ти изгледа ниси ни гледао утакмицу.

Него треба да кудим играче који су се борили мушки а могли су и да победе, нису били надиграни, што бих то радио па није Партизан звезданаестерац који има 103 играча на платном списку и државни буџет од 30 милиона по сезони а играју као клошари који први пут виде лопту.
Nema tačnijih i proverenijih informacija iz svog kluba nego kada ti navijači NDH-azije to predoče :lol: (proveri još jednom,do juče ste nam pisali da je na platnom spisku 90,danas 103,sutra po vama možda 150).Ali zato u njihovo preduzeće cveta cveće :mazi:
Jeste,Zvezdina igra je klošarska ali je zato vaša Šarl(o)atanska :tambalamba:

Zato su Omonija i Tirana azdaje .. idi na red star forum pa tamo drkajte jedni drugima.
eto vidis, to je problem kod vas. ako ste dobri, i osvojite prvenstu, igrate 0-0 za realom, vi ste najbolji na svetu. ako dodje zvezda, kupi sta valja + neke klince promovsu, igraju 3 godine zaredom evropu, 3 titule za redom, onda se placa, svi se sklanjaju (sparta, krasnodar, keln, salcburg, jang bojs, kopenhagen, olimpijakos, etc.). de se smirite vise. kod vas jedino sto vredi je stevanovic (iako do sada nije nesto vise pokazao kao naprimer gavric), ovo drugo je prosek ling long lige

Nema tačnijih i proverenijih informacija iz svog kluba nego kada ti navijači NDH-azije to predoče :lol: (proveri još jednom,do juče ste nam pisali da je na platnom spisku 90,danas 103,sutra po vama možda 150).Ali zato u njihovo preduzeće cveta cveće :mazi:
Jeste,Zvezdina igra je klošarska ali je zato vaša Šarl(o)atanska :tambalamba:
Наравно да нема а то не очекујем од домаће подгузне циганије да схвати.
Писало се колико знам да лоповски пројекат има 102 играча на платном списку, а како је колико знам дошао неки нови емигрант то би требало да буде 103.
И колико чујем биће јефтина дрва ове године.

eto vidis, to je problem kod vas. ako ste dobri, i osvojite prvenstu, igrate 0-0 za realom, vi ste najbolji na svetu. ako dodje zvezda, kupi sta valja + neke klince promovsu, igraju 3 godine zaredom evropu, 3 titule za redom, onda se placa, svi se sklanjaju (sparta, krasnodar, keln, salcburg, jang bojs, kopenhagen, olimpijakos, etc.). de se smirite vise. kod vas jedino sto vredi je stevanovic (iako do sada nije nesto vise pokazao kao naprimer gavric), ovo drugo je prosek ling long lige
Nije to već Šarlroa su kao neki skroz levati i belgijska liga je go k za albansku i kiparsku. Tačno da nemamo neki tim, osakatili nas VVV trio al nemate ni vi ni pored onoliko upumpanih para. Partizan ih jeste nadigrao, nismo imali srece ispali i to je to..Fora je što mala Barselona protiv takvog superligaskog proseka ko Tirana i Omonija nema ni igru nit glavu nit rep al zato u Dingdong rešeta petardama. Jos prosle sezone sam znao da cete uzeti titulu opet i ravnldusan sam na to jer mora onih 6 zaredom Da i Zvezda uzme.. i vi ste toga svesni ali iako smo svake sezone sve slabiji nikako na derbiju da vidimo tu dominaciju svesrpskog kluba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back