FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То стоји али нећемо да генерализујемо, свако нека одговара за своје.
Само што ово више нема никаквог смисла, не знам што не погасе све остале клубове да не сметају, петокрака нека остане једини.

То стоји али нећемо да генерализујемо, свако нека одговара за своје.
Само што ово више нема никаквог смисла, не знам што не погасе све остале клубове да не сметају, петокрака нека остане једини.

Iskreno kao delija mogu reci da je ovo sramotno za srpski fudbal da jedan Lalatovic mora da "pukne" i kaze sve ...

Mogu reci da su Tumba i Stanoje dvojica retkih grobara koje cenim i postujem kao trenere
По чему је то Станоје заслужио да га поштујеш као тренера, што је испао од Шамрока и Шарлое?
Мада је овде реч о њиховим људским квалитетима а не тренерским.

По чему је то Станоје заслужио да га поштујеш као тренера, што је испао од Шамрока и Шарлое?
O tim i pricam
Npr. Duleta zvanog Misin brat prasac ne mogu da smislim kao coveka

Као људи нису вредни помена, а Станоје ни као тренер.
Који је тај Дуле?

Ovaj prasac

1611953636469.png

U ocima grobara, da
Mene je toliko razocarao kao covek kad je, kao neki janicar, poceo da drvlje i kamenje baca po Zvezdi a do juce se kleo u taj isti tim.
Истинска легенда наше кошарке уопште без кога она не би била иста, наравно сада су је Човић и Ђилас урнисали.
Никада се није он клео у тај тим.

Kazem zargonski "kleo" u smislu bio deo njega i disao zajedno sa tim istim timom
Ниси разумео.

Дуле је два пута тренирао Звезду, годину дана 1991-92 када их је са дна табеле одвео у полуфинале где су испали баш од Партизана, и 1998 године када је био један од четири тренера која су се променила у тој сезони и када је кренуо суноврат па није било помоћи.
Тај клуб који је он тренирао два пута се угасио 2011 године.
Ово што сада гледаш је фабрички клуб из предграђа једног осведоченог лопова и не видим што би према њима гајио било каква осећања.
Али није тема кошарка.

Stvarno ne kapiram brate, cemu ovoliki hejt prema coveku? Evo sad kazes, ispao od Samroka. Pa dobro, zasto onda ne kazes da je prosao Anderleht? Problem je, sve sto je lose kriv je Stanojevic, a sve sto je dobro, to je eto neka slucajnost. Niko pre njega, nije ovoko izasao u javnost i iznapusavao Zvezdu, savez i medije. Ono sto je Savo radio, ne moze da se meri sa ovim.

Inace, i ja podrzavam ovo pravilo za strance. Ali naravno, da bude na pocetku sledece sezone.

Stvarno ne kapiram brate, cemu ovoliki hejt prema coveku? Evo sad kazes, ispao od Samroka. Pa dobro, zasto onda ne kazes da je prosao Anderleht? Problem je, sve sto je lose kriv je Stanojevic, a sve sto je dobro, to je eto neka slucajnost. Niko pre njega, nije ovoko izasao u javnost i iznapusavao Zvezdu, savez i medije. Ono sto je Savo radio, ne moze da se meri sa ovim.

Inace, i ja podrzavam ovo pravilo za strance. Ali naravno, da bude na pocetku sledece sezone.
Одговарао сам колеги који га каже поштује као тренера па сам зато поменуо Шамрок.
Послушај ти опет шта је рекао, нахвалио је исти тај савез, и не сумња у поштење црвене петокраке, и слаже се са овим прописом само на крају сезоне, какво је то напушавање уопште.
Као друго чим видиш да некога у Партизану подржавају цигански медији онда ту нешто није у реду, Сава и Ђукића су пљували на сва уста да те подсетим.
Да не помињем "појачања" која је довео.

А јел подржаваш да афрички играчи имају статус домаћих?
Или само европски јер циганија има четворицу из Европе!

Питао си за Пантића у вези Станоја, то би требало да је у другом делу емисије:
:D

Ovaj Pantic, ima neku ozbiljnu dijagnozu! Jedva sam uspeo ovo da odgledam.. Daleko bilo, sta covek prica. Tog Djukica, je Pantic branio.. Pa onda, kad je Vazura naredioo.. Terao ga je zajedno sa tribinom. Opet kazem, Pantic radi ono sto mu je u interesu. Evo sad proziva Ilijeva i Vazuru.. Pa jbt, je l' se do juce lizao sa njima? Ne vidim Leki brate, kako mozes da podrzavas takvog coveka? Nisi mi jasan, majke mi..

Sto se Stanojevica tice: Savez nije nahvalio, nego je samo rekao da ga postuje. I to je to. Ne znam sta treba da uradi? Da udje motkom tamo? Pa nije 19. Vek.
Lepo kaze Stanoje, da imaju 4 afrikanca stavili bi da oni ne spadaju pod strance. Podkacio ih je za reprezentaciju, zasto oni jedini ne davaju, a svi ostali klubovi da. Covek je zasluzio bar malo podrske.. A ne prozivanje itd..

Ovaj Pantic, ima neku ozbiljnu dijagnozu! Jedva sam uspeo ovo da odgledam.. Daleko bilo, sta covek prica. Tog Djukica, je Pantic branio.. Pa onda, kad je Vazura naredioo.. Terao ga je zajedno sa tribinom. Opet kazem, Pantic radi ono sto mu je u interesu. Evo sad proziva Ilijeva i Vazuru.. Pa jbt, je l' se do juce lizao sa njima? Ne vidim Leki brate, kako mozes da podrzavas takvog coveka? Nisi mi jasan, majke mi..

Sto se Stanojevica tice: Savez nije nahvalio, nego je samo rekao da ga postuje. I to je to. Ne znam sta treba da uradi? Da udje motkom tamo? Pa nije 19. Vek.
Lepo kaze Stanoje, da imaju 4 afrikanca stavili bi da oni ne spadaju pod strance. Podkacio ih je za reprezentaciju, zasto oni jedini ne davaju, a svi ostali klubovi da. Covek je zasluzio bar malo podrske.. A ne prozivanje itd..
Savez Kokeze koji upropascuje reprezentaciju i fudbal u srbiji kao nikad, teško je i komentarisati od muke.
Nama eto nije "bitna" ta turneja i prijateljske utakmice sa nekom panamom, jer smo mi neka toboz sila? a ne luzeri koje neuka skotska orese na marakani?

Nama nije "bitna" ? A u martu vec, u roku od cetiri dana kao domacini imamo DVE NAJBITNIJE UTAKMICE ZA KVALIFIKACIJE NA SVETSKO PRVENSTVO PROTIV IRSKE I PORTUGALA!!!

nama nije "bitna" jel? pa NI TRENERA JOŠ NEMAMO A ODLUCUJUCE UTAKMICE ZA MESEC DANA!

Prvu utakmicu u kvalifikacionoj Grupi A, Srbija će igrati 24. marta u Beogradu, a tri dana kasnije će biti domaćini evropskom šampionu Portugalu.

I mi mozemo da SE NE UVEZBAVAMO JER NAM NIJE BITNO???

pa bitno je makar protiv surdulice...

Eto debilizma i pokazatelja vlasti kako u savezu tako i u drzavi koja je nacinila taj govna.rski sns savez...

jeste, BITNIJE NAM JE UTAKMICA ZVEZDE PROTIV MILANA, U LIGI UEFE, OD JOŠ JEDNOG TAKMICENJA!!!

što se tice te utkmice i price oko prisustva GLEDAOCA NE SUMNJAM DA CE DR KON.J DA PO NALOGU VUCICA TO ODOBRI, SA TOBOZ NEŠTO SMAJENIM KAPACITETOM..

posle ce da urlaju na narod kao posle derbija i izbora koje su orgnizovali odmah posle policijskog casa da je nard kriv zbog popustanjq odgovornosti...

cirkus...

eto, ni poceli nismo kvalifikacije, nemamo trenera, nemamo utakmica u nogama i posle debakla od skotske , nama nije bitno!

i onda još imaju obraza ovi što ulecu ovde na temu iz rupe, da brane ove debilne poteze...

Kolega
A kad je Tole vas puvao i duvao tad je bilo OK ?
Ja nesto ne vidim da vama nesto fali sto se tice broja stranaca. Nije Zvezda vama kriva sto ste vi ispali ranije iz Evrope pa sad nema pas za sta da vas ujede sto se tice finansija.
Zvezda je od utakmica iz Evrope uspela da izvuce neku banku i sad to koristi. E sad, to sto se tice pravila pa je sad nasao Stanoje da se buni jer je ocigledno skontao sta mu nedostaje, to je vec drugi problem.
tipican odgovor , kretenizam.

alo kolega, mesec dana imaju do NAJBITNIJIH UTAKMICA ZA MUNDIJAL! ODMA NA STARTU , JOŠ NEMAS NI TRENERA!

I NIJE NAM BINTO JEL TE NEKE UTAKMICE PROTIV PANAME?
NAMA? KO DA SMO MI SVETSKA SILA,a ne tutubani koje otrese skotska na marakani...
ni krenuli nismo vec mozemo otpisati i mundijal...

vece debiilane od kokezanije i sns debila nema...

kolega, srecno sa milanom.

i jeb.te se i vi i reprezentacija da prostiš...

Gde je i sta radi Zeljko Pantic, a i ovi njegovi saborci sto ga prate i podrzavaju u vezi Stanojevica?
Od 11:00
.
Па ево, тек сада, нешто сам био заузет ових дана па касним, али надокнадићемо ваљда.

Потпуно ме изненадила и обрадовала јасна, недвосмислена и очигледно искрена изјава Станоја поводом ко зна које по реду диверзије у овој приватној лиги Александра Вучића. Тотална поента његовог наступа је "зашто ви новинари о томе не пишете???".

Улагивање Терзићу и савезу ми остаје нејасно, али рецимо да Станојевић није толико поткован у давању изјава, па нека свако закључи како хоће. Мени се не допада, али није ни толика штета јер је свима који држе очи отворене јасно да је то једна кухиња одакле сва ова прљавштина куља као из прокључале препуњене септичке јаме.

Ако си пажљиво читао моју упис у вези Жељка Пантића, приметио си да пише "не верујем му баш све", а једна од тих ствари је и Станојевић.

Када је Саво отишао, што је штета невиђених размера за српски фудбал у целини, посебно за Партизан који се саплиће на сваком кораку и заменио га Станоје, то ми је било невероватно и некако најлогичније решење, без обзира на његове резултате напољу. Негде ми је он лик типа Дулета по живцу који има према тиму (говорим из прошлог периода), а и сада ми се чини да је остао такав.

А онда, прво довођење Миљкона који је код сваког Гробара нераскидиво повезан са повећањем трошкова у виду набавке додатних количина бенседина, затим његове прве изјаве које су уследиле као хладан туш, где се без устезања обрушио на наше главне играче Суму, Садика и Натка, па бесомучно форсирање неспремног и потпуно раштомованог Зеке... мсм, о чему се ту ради.

Жељко је то зачинио конструкцијама о којим не знам много, да се чисти простор за Рамаданија и Дамјанца и њихове играче. То нико не демантује, па остаје да виси у ваздуху. На то је додао и причу о психичким проблемима Вазуре које овај решава скупом терапијом о трошку клуба, што такође нико не демантује, па је питање поново - о чему се ту ради.

Да станем овде јер сада видим да сам отворио прегршт тема, па да не претерам претерано...

.

Ja nesto ne vidim da vama nesto fali sto se tice broja stranaca. Nije Zvezda vama kriva sto ste vi ispali ranije iz Evrope pa sad nema pas za sta da vas ujede sto se tice finansija.
.
Партизан је продајом два СВОЈА играча узео више него да се пласирао у ЛШ, а Садик му дође као да је наређао све победе у групној фази...

А брат Боаће нашем мегагига шампиону опрашта четврт милиона евра од 0 ЕУР трансфера...
.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back