rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Nista bez Toleta! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda ne treba biti tako strog. Mi od Zvezde nismo igrali protiv nekog ko nam nije sutnuo na gol nego se samo brani.

zato te ja sutiram spasa ti nema...Mozda ne treba biti tako strog. Mi od Zvezde nismo igrali protiv nekog ko nam nije sutnuo na gol nego se samo brani.
Leh Poznanj ili Apolon Limasol, ukoliko ne ispadnemo od Sarloakrobate.
Само што су Станојеве све утакмице такве, затворено, споро, на сигурно, без калкулација и залетања..
Одлична утакмица Партизана.
Игра се једна утакмица против анонимуса нижег ранга, на њиховом терену и кључно је било да се спречи кикс какав се гараганима десио против Омоније, што их је касније коштало испадања.
Зато спорија игра, сигуран пас и сви су били спремни да се врате у одбрану и да у одбрамбеној фази гризу (што код Саве није био случај).
Ретко сам гледао утакмицу где један тим колико год био лошији није успео за 120 минута ни један шут да упути према голу.
С друге стране гол је морао да падне и ваљда се на крају и судији смучило како су ови играли, па одсвирао пенал.
Станоје је ову утакмицу одрадио за чисту десетку.
.