Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
A za koga ti navijas???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu li te naterali isti oni koji su rekli da ne zalimo za evropom
poserem se na njihovu ljubav
pa i mi imamo dva crnca bez kojih bi bili 5 na tabeli
Jel si gledao derbi??? Sumnjam... Da, zvezda se igrala sa Partizanom zato sto je 2 puta vodila... Sta sve necu cuti... I ne kukaj da ste imali igraca manje, bila su to samo 2 minuta... Partizan protiv zvezde cesto igra celo 2. poluvreme sa igracem manje... Da sam ja bio sudija umesto prvog zutog bi mu odmah dao crveni...
hoce li kazniti Partizan za ono upadanje navijaca na stadion? citao sam da se najozbiljnije razmatra kazna...
p.s. a posle nam je "uefa mafija" kriva kad nas izbace iz kupa uefa...
Ја сам то већ поставио овде, али се нико није обазирао. Сви су видели на снимку да је 50-так гробара улетело у терен, а то је забрањено.hoce li kazniti Partizan za ono upadanje navijaca na stadion? citao sam da se najozbiljnije razmatra kazna...
p.s. a posle nam je "uefa mafija" kriva kad nas izbace iz kupa uefa...
http://www.index.hr/sport/clanak/kaznjeni-navijaci-juventusa-i-torina/360334.aspxA što su navijači Juventusa upali posle tekme i poskidali igrače??? O tome se ne priča???
To je isto to...jel su napali nakog zvezdinog igrača? Nisu!!!
Као Били Питон и Топаловићи.To je sportski duh. Pobedicete nas kad-tad. Mozda bude za 5 godina, mozda za 10, a mozda i za 20. Ali ce te nas pobediti kad tad.![]()
![]()
![]()