voja palanka
Početnik
- Poruka
- 23
Znam bio mi je drug na utakmici vaterpolo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam bio mi je drug na utakmici vaterpolo.
Dokle vise ti Zecevici.
Ovog pada forme sam se i pribojavao. Pripreme su rano pocele sa namerom da se top forma postigne u vreme kvalifikacija za Ligu Uefa. Ispostavilo se bespotrebno.
Ceste pauze zbog igara reprezentacije su jos vise poremetile ritam. Umesto da se pauza iskoristi za mini pripreme i podizanje forme, vecina igraca je odsutna u tom periodu,a ko zna kako se radi na treninzima njihovih nacionalnih selekcija, koje su sve od reda, prilicno neozbiljne(Srbija, Bosna, Crna Gora). Ostalim strancima se da po neki slobodan dan da skoknu kuci, tako da na treninzima ostanu samo stoperi od kojih nema koristi i Lazic.
Uzrok losijoj igri je i neigranje Obradovica koji je, iako retko istican u medijima, bio jedan od najzasluznijih za dobru i tecnu igru. Ne samo da nema njegovih sjajnih centarsuteva i prodora, vec je i Tosic duplo neefektivniji bez pomoci Obradovica.
Slab procenat realizacije prilika se nije popravio na vreme i konacno nam se to osvetilo na jednoj utakmici. Pogodjene stative se nazalost ne racunaju, a kad sa tri metra deset puta pogodis okvir gola ne radi se samo o nedostatku srece.
(Booo, 6. oktobar 2007 18:03)
Zakljucite sami da li je penal ili ne.
...Paaaaabilo je nekad sudija koji su svirali i ovakve stvari!!!
![]()
Izgleda da ja nisam nikad gledao fudbalPogledao sam situaciju oko penala i na TV-u, više puta. Penal je čist kao suza!!! I odgurivanje rukom i saplitanje. Samo onaj ko nikad nije gledao fudbal može reći da ovo nije penal.
Igrali smo nerešeno, nije smak sveta. Važno je ne kiksnuti kod kuće. Mora neki put da se odigra i nerešeno, ne može se uvek pobeđivati.
Igrali smo nerešeno, nije smak sveta. Važno je ne kiksnuti kod kuće. Mora neki put da se odigra i nerešeno, ne može se uvek pobeđivati.
Pogledao sam situaciju oko penala i na TV-u, više puta. Penal je čist kao suza!!! I odgurivanje rukom i saplitanje. Samo onaj ko nikad nije gledao fudbal može reći da ovo nije penal....
Izgleda da nisi. Ajde kaži po čemu nije penal? Klasično saplitanje igrača bez lopte!!! Da li ti vidiš dobro?
Lopta odlazi visoko iznad njega a za saplitanjeIzgleda da nisi. Ajde kaži po čemu nije penal? Klasično saplitanje igrača bez lopte!!! Da li ti vidiš dobro?
On je onu loptu imao u posjedu kao i svi mi ovdje prisutni!!!Lopta odlazi visoko iznad njega a za saplitanjeops:
Gde visoko iznad njega??? Lopta je ubačena u prazan prostor i on je pošao na tu loptu. Znaš li ti šta znači visoko iznad njega? Očigledno da ne. Pogledaj ponovo taj snimak sa YouTube-a, a imaš sutra i na RTS-u pregled Meridijan lige.Lopta odlazi visoko iznad njega a za saplitanjeops:
Ma koji You Tube tamo se nista ne vidi...gledao sam na vise stanica taj "vas penal"....pazi coveka kako kaze lopta je ubacena u prazan prostor a prostora izmedju vaseg i golmana jedva 6-7 metaraGde visoko iznad njega??? Lopta je ubačena u prazan prostor i on je pošao na tu loptu. Znaš li ti šta znači visoko iznad njega? Očigledno da ne. Pogledaj ponovo taj snimak sa YouTube-a, a imaš sutra i na RTS-u pregled Meridijan lige.
Možete vi da trabunjate koliko hoćete. Dileme nema. Penal je postojao i to je i dosuđeno.
Naravno, ovo niko i ne pominje. To nije ni važno...Sudijska trojka je odlično odradila svoj posao, penal za Partizan je bio čist kao suza, a domaćini su od toga napravili pravi cirkus i prekid od 10-ak minuta, koji je kasnije “pretvoren” u nadoknadu od samo 4 minuta. To je možda i jedina zamerka odličnom sudiji Mažiću iz Vrbasa, ali Bože moj, niko nije savršen.
Ajde da vidimo da li će Smederevo biti kažnjeno!!!Odmah na početku drugog poluvremena crno-beli kreću žestoko, i već u 48’ Sočanac pravi čist penal nad Jovetićem, a onda sledi prava bujica nezadovoljstva svih sa klupe Smedereva. U teren su utrčali svi treneri, maseri, lekari, i ko sve nije… Taj cirkus trajao je oko 10 minuta, jer treneri Milojević i Vasiljević su zbog svog ponašanja opravdano dobili crvene kartone, ali niko nije mogao da ih udalji sa terena čitavih 8 minuta.
I taman kada se sudija Mažić spremao da odsvira kraj meča, Maletić prolazi po levoj strani, odlično po zemlji ubacuje loptu, natrčava Lazetić i pogađa desnu stativu golmana Radanovića, a odbijena lopta mu se vraća u ruke.
Gledao sam i ja na TV-u. Jasno se vidi da igrač Smedereva sapliće Jovetića i odguruje ga rukom jer bi sigurno stigao do lopte pre svih i ušao bi u šansu "jedan na jedan". Znam da nećeš da vidiš, onda se džabe trudiš.Ma koji You Tube tamo se nista ne vidi...gledao sam na vise stanica taj "vas penal"....pazi coveka kako kaze lopta je ubacena u prazan prostor a prostora izmedju vaseg i golmana jedva 6-7 metara![]()
Pa valjda i Partizan kao učesnik utakmice ima pravo da se izjasni u vezi utakmice. Da ne misliš možda da Zvezda i vi kao navijači imate legitimno pravo da trabunja u vezi utakmice Partizana? Vi kao da ste privatizovali domaći fudbal pa mislite da imate pravo na sve.A ko to kaze da je penal cist kao suza i za zamerke tom sudiji iz Vrbasa???
A da,produzetak je trebao biti kao onaj cuveni protiv Olimpije 70 i neke dok ne date golops:
Sta se vadis ne te stative kad ne znate gol da date.