ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se svima, bilo je svega 9 ovih konstatacija, a ne 10 koliko sam rekao (al nisam puno ni omašio) ... Tri put meri, jednom seci ... Al' majku mu, sa ovim bi i veličinu svemira izmerili precizno ...

Tako je,Ril nije jak klub,na one jake cete tek igrati,RIL je mačiji kašaj
3-0 kraj prvog poluvremena,Grobarima je sada lakse,ali ponavljam Ril nije jak klub,FK Novi Sad bi ga pobedio
Pa da Ril nije jak protivnik
Pa da,Ril je slab protivnik a kada bi igrali sa jačim klubom bilo bi 0-0 ili bi pobedili u 89min Partizan
Realno gledano Ril nije jak protivnik
Рил нема баш неке јаке играче нити голмане,Партизан је јуче игра добро победили су нормално 4-0.
1-Рил није јака екипа,2-тај трансфер је јако скуп тако да су шансе 50-50
1-Ril nije jaka ekipa 2-taj transfer je skup
Рил је слаб клуб,али АПОЕЛ је јак клуб

Uopšte, cela ta analiza je bila skretanje pažnje tebi na propuste protivničke odbrane, kao i na neke golove iz poprilične blizine, praktično nakon šetanja u gol - dakle, stvari za koje si ti tvrdio da ih nije bilo - a ne na loše poteze naših igrača. :)

Ne radi se o tome da nam je falilo takvih golova sad, samo da su Kleo i Dijara... pa barem publiku pogodili, majka mu stara. :) Kapiraš? :) Dakle, čisto skretanje pažnje na mane, a ne omalovažavanje pobede. :) ;)
Stvarno ne znam na koje golove misliš da je bilo ušetavanje u gol. Svi golovi su bili majstorije i nijedan gol nije bio kiks odbrane Rila. Sad što Ril ima slabiju odbranu nije poenta ove priče. Gledaj malo evropski fudbal, pa ovakvi golovi padaju i u najjačim ligama sa jakim odbranama.

Ma kako da ne... Lopte su odletele na Autokomadu. :mrgreen:
Verovatno zato što im sve dobro igra u Engleskoj, eventualno Škotskoj, ili Irskoj. Zar to nije logično? :confused:
I naši igrači odlaze u neke strane lige, često i slabije od naše, pa pogledaj koliko je naš šampion jači od njihovog. To nikako nije objašnjenje njihovog slabog fudbala.

Stvarno ne znam na koje golove misliš da je bilo ušetavanje u gol. Svi golovi su bili majstorije i nijedan gol nije bio kiks odbrane Rila. Sad što Ril ima slabiju odbranu nije poenta ove priče. Gledaj malo evropski fudbal, pa ovakvi golovi padaju i u najjačim ligama sa jakim odbranama.
Ima zaista takvih slučajeva i u najjačim klubovima ... Kad pominjete onaj slobodnjak i saginjanje Rilovog igrača, odmah se setim Del Pjera i Kasiljasovog postavljanja živog zida ...
...

Ril nije merilo kvaliteta naravno, ali ne mislim da ćemo ikome biti lak zalogaj, jer su sinoć radili neke zaista lepe akcije i imali su neke sjajne ideje, na koje nije mogao da utiče kvalitet protivnika ...

Ma kako da ne... Lopte su odletele na Autokomadu. :mrgreen:
Neke i jesu ... Nekoliko puta su šutnili nerezonski, a imali su mnogo bolje opcije ... No, ne brinem se zbog toga, sumnjam da će to raditi protiv jačih ekipa ... U stvari, i bolje je što su šutirali, sinoć su trebali da isprobaju bukvalno sve (pa i da golman pokuša da postigne gol ispucavanjem), jer su imali prostora kolko su hteli ... Ponavljam, Ril nije jaka ekipa pa su mogli malo i da se zajebavaju i isprobavaju razne stvari, koje neće smeti protiv Apoloa ili drugih jakih ekipa ...

Poslednja izmena:
iiiiiiiiiiiiiiii još samo da pitam jel zna neko koje protivnike možemo dobiti u zadnjem kolu ?pls ako zna neka odg.
Pohitaj na ovu stranicu http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=517&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=7&sec=2
Tu ćeš videti 2 pdf fajla, jedan za šešir CQ3, a drugi NCQ3. Mi se do kraja kvalifikacija sastajemo samo sa ovima iz šešira CQ3, gde će se parovi, kada budu poznati svi pobednici današnjih mečeva, sastati da bi se dobilo poslednjih 10 klubova od kojih će se napraviti 5 parova po koeficijentu kluba. Pobednici tih 5 utakmica idu u LŠ. Tu može najjači da bude Olimpijakos, zatim Slavija Prag, Cirih, Kopenhagen, Levski, Salzburg (ako izbace Bohemians i Dinamo), Makabi Haifa, Kalmar, Dinamo Zagreb (ako izbace Salzburg u sledećem kolu),.. itd. itd. ka onim još slabijima. E, sad, pošto Partizan prođe Apoel (verujem u to :) ), onda se ne može sastati sa Olimpijakosom, Kopenhagenom, Slavijom i Levskim (ako i oni prođu sledeće kolo), koji imaju bolji koeficijent od Partizana, a Partizan među svim ovim ekipama je peti po koeficijentu.

Evo i nepotpunih parova:
1. Apoel (Kipar) - Partizan (Srbija)
2. Salcburg (Austrija)/Bohemians (R. Irska) - Dinamo Z. (Hrvatska)
3. Slovan (Slovačka) - Olimpijakos (Grčka)
4. Cirih (Švajcarska) - Vit (Gruzija)/Maribor (Slovenija)
5. Šerif (Moldavija) - Slavija (Češka)
6. Hafnarfjordur (Island)/Aktobe (Kazah.) - Makabi H. (Izrael)/Glentoran (S. Irska)
7. Baku (Azerb.) - Levski (Bugarska)
8. Ventspils (Let.)/Didelanž (Luksem.) - Bate Borisov (Belor.)
9. Visla (Poljska)/Levadija (Estonija) - Debrecin (Mađarska)/Kalmar (Švedska)
10. Kopenhagen (Danska)/Mogren (Crna Gora) - Stabek (Norveška)

Dakle, protivnika treba tražiti u 4. kolu kvalifikacija među sledećim parovima, ako ne bude nekih iznenađenja, 2, 4, 6, 8 i 9. Ostaje nam da čekamo šta i sa kim dalje... :ceka:

Što se tiče onog drugog šešira NCQ3, njega možeš samo da pogledaš, jer sa njima se ne mešamo u kvalifikacijama. :mrgreen:

Uh umorih se. :neutral:

Poslednja izmena:
Ma ja se samo brinem da ne naletimo na nekog protivnika sa čvrstom odbranom koja nam neće dozvoliti da uđemo u šesnaesterac više od dva, tri puta. Zbog toga mislim da je potrebno poraditi na šutu iz daljine, kao jedinoj alternativi. Inače, taj šut je u našem fudbalu poslednjih godina zaista jako slab. Sećam se prethodna dva ili tri EP za mlade, i onih utakmica protiv Italijana, Holanđana, i valjda Šveđana, kad smo jedva dobacivali do gola sa dvadesetak metara. Mo'š mislit šta bi bilo sa veće daljine. Verovatno lopta ne bi ni stigla do golmana, nego bi se zaustavila na pola puta.

Još jedna stvar koja me je malko zabrinula su neke malo čudne reakcije naše odbrane, uglavnom nakon visokih lopti. Ali to sam pripisao opuštenosti zbog visokog rezultata.

P.S. Vidim da je ova tema prepuna odličnih zapažanja i detaljnih analiza ekipa Rila i Apoela, drage kolege, samo što ja ne bih za Ril baš upotrebio izraz ''slab klub'' već pre možda ''rezultatski popustljiv'' dok bi se Apoel umesto kao ''jak klub'' bolje mogao okarakterisati kao ''kvalitetski principijelan''.

Poznati su još neki parovi...
Desilo se veliko iznenađenje! :D Levadija je pobedila Vislu sa 1:0 i posle prvog meča kada je bilo 1:1 prošla dalje. Levadija čeka boljeg iz dvomeča Kalmar-Debrecin. Debrecin dobio prvu sa 2:0, a Kalmar vodi na poluvremenu sa 2:1. Kalmaru je su ovom slučaju potrebna još 2 gola. Ako dalje prođe Debrecin, biće to ubedljivo najslabiji par od ovih 10. Još kada bi pobednik od te dve ekipe pao ... Ajde da ne malerišem. :mrgreen:
Ventspils je i u Luksemburgu u drugom meču pobedio sa 3:1, što je ukupno 6:1.
Aktobe je pobedio Islanđane i u drugom meču na svom terenu sa 2:0, ukupno 6:0, i sada samo čeka da Makabi Haifa odradi rutinski posao protiv Glentorana (u prvom meču Makabi je pobedio u Izraelu sa 6:0). Već posle 10 minuta već vodi sa 1:0.
Kopenhagen tek treba da odigra utakmicu protiv Mogrena, ali tu je već sve poznato posle 6:0 u Danskoj za Kopenhagen.
Neizvesnosti će biti u mečevima Bohemians-Salcburg, prvi meč 1:1, i Maribor-Vit, prvi meč 0:0.

1. Apoel (Kipar) - Partizan (Srbija)
2. Salcburg (Austrija)/Bohemians (R. Irska) - Dinamo Z. (Hrvatska)
3. Slovan (Slovačka) - Olimpijakos (Grčka)
4. Cirih (Švajcarska) - Vit (Gruzija)/Maribor (Slovenija)
5. Šerif (Moldavija) - Slavija (Češka)
6. Aktobe (Kazah.) - Makabi H. (Izrael)
7. Baku (Azerb.) - Levski (Bugarska)
8. Ventspils (Let.) - Bate Borisov (Belor.)
9. Levadija (Estonija) - Debrecin (Mađarska)/Kalmar (Švedska)
10. Kopenhagen (Danska) - Stabek (Norveška)

Napisao sam gore:
E, sad, pošto Partizan prođe Apoel (verujem u to :) ), onda se ne može sastati sa Olimpijakosom, Kopenhagenom, Slavijom i Levskim (ako i oni prođu sledeće kolo), koji imaju bolji koeficijent od Partizana, a Partizan među svim ovim ekipama je peti po koeficijentu.

Dakle, Kopenhagen ne može ni pod razno da nam padne. :D

Ne bih ni ja voleo Dinamo i ovaj Makabi Haifa. Ne volEm Izraelce od onomad. :mrgreen:
Nego, da mi osvetimo "komšinicu" protiv Apoela, a da Levadija izbaci verovatno Debrecin, jer koliko vidim Kalmar ne može da utera loptu u gol, a treba im 2 komada. Onda da protiv Levadije, ako nas u***** žreb, ušetamo u LŠ i opet osvetimo "komšinicu" za onaj poraz od 2:1 protiv Levadije. :per: :D

http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/07_jul/11.pdf
Evo pogledajte, mi mozemo da dobijemo tek protivnike od Macabi H. pa nadole.
Znaci Macabi, Dinamo Z.[ovo bih najmanje voleo ove sezone, ne iz straha od njih nego iz straha zbog navijaca, da nas ne kazne zbog nereda!], Cirih, Bate Borisov [ovo bih takodje zeleo da izbegnemo], Debreceni. Ali i sve narandzaste klubove.

Ono sto je zanimljivo jeste ako jedna od ove 4 ekipe iznad nas izgubi, mi cemo biti 4. po koeficijentu i Macabi H. ce biti 5. pa necemo moci ni njih da dobijemo. Ako dve ekipe iznad nas izgube necemo moci ni Macabi ni Dinamo jer cemo svi biti u istom sesiru.

E sve ovo pod uslovom da prodjemo Apoel, a mislim da to nece biti problem...

Od svih ovih mogucih 5 favorita [od 6. do 10. mesta po koeficijentu] ja bih licno voleo Debreceni ili Cirih... a da izbegnemo Macabi, Dinamo i Bate Borisov ako je moguce...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back