ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisu teski protivnici..samo treba izbeci Dinamo Zagreb...a kada je baraz za poslednje kolo????

pa ne znam tacno ali najranije ce biti izmedju dve utakmice treceg kola. A najkasnije po zavrsetku...ali ne znam tacno... :D uglavnom od svih mogucis moze da nas namuci jedino macabi i bate, a ja bih najvise zeleo da izbegnemo dinamo jer ove godine imamo super sanse za prolazak...;)

Lepo sam objasnio gore. Ne znam šta ti nije jasno u vezi toga? :dontunderstand:
Dakle, ajd ponovo ukratko...

Od ovih parova koje sam označio brojevima...
1. Apoel (Kipar) - Partizan (Srbija)
2. Salcburg (Austrija)/Bohemians (R. Irska) - Dinamo Z. (Hrvatska)
3. Slovan (Slovačka) - Olimpijakos (Grčka)
4. Cirih (Švajcarska) - Vit (Gruzija)/Maribor (Slovenija)
5. Šerif (Moldavija) - Slavija (Češka)
6. Aktobe (Kazah.) - Makabi H. (Izrael)
7. Baku (Azerb.) - Levski (Bugarska)
8. Ventspils (Let.) - Bate Borisov (Belor.)
9. Levadija (Estonija) - Debrecin (Mađarska)/Kalmar (Švedska)
10. Kopenhagen (Danska) - Stabek (Norveška)
...Partizan (kad izbaci Apoel :D ) može da se sastane samo sa pobednicima parova: 2, 4, 6, 8 i 9. To je zato jer je peti po koeficijentu, tako da ne može da se sastane sa prvih 4: Olimpijakosom, Kopenhagenom, Slavijom i Levskim. Dakle, možeš da zaključiš da je žreb poludirigovan. Ako se desi da kiksne neko od ova 4 tima, to je još bolja situacija jer onda šesti po koeficijentu, kao potencijalni protivnik Partizana se pomera na gore, npr. na poziciju 5 (u tom slučaju Makabi Haifa), a Partizan na poziciju 4. Tako da tada Partizan ne može da se sastane sa tim klubom.
Kada dobijemo 5 parova, od ovih gore navedenih, pobednici tih 5 parova idu u LŠ.
Drugi deo kvalifikanata se ne meša sa ovim delom gde je Partizan. U tome je prednost ovih kvalifikacija, gde se klubovima koji su bili šampioni u svojim zemljama, a dolaze iz slabije rangiranih liga, pruža mogućnost da lakše stignu do LŠ.

Razumeš? :mrgreen:

http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/07_jul/11.pdf
Evo pogledajte, mi mozemo da dobijemo tek protivnike od Macabi H. pa nadole.
Znaci Macabi, Dinamo Z.[ovo bih najmanje voleo ove sezone, ne iz straha od njih nego iz straha zbog navijaca, da nas ne kazne zbog nereda!], Cirih, Bate Borisov [ovo bih takodje zeleo da izbegnemo], Debreceni. Ali i sve narandzaste klubove.

Ono sto je zanimljivo jeste ako jedna od ove 4 ekipe iznad nas izgubi, mi cemo biti 4. po koeficijentu i Macabi H. ce biti 5. pa necemo moci ni njih da dobijemo. Ako dve ekipe iznad nas izgube necemo moci ni Macabi ni Dinamo jer cemo svi biti u istom sesiru.

E sve ovo pod uslovom da prodjemo Apoel, a mislim da to nece biti problem...

Od svih ovih mogucih 5 favorita [od 6. do 10. mesta po koeficijentu] ja bih licno voleo Debreceni ili Cirih... a da izbegnemo Macabi, Dinamo i Bate Borisov ako je moguce...
A dobro je. Tek sad vidim da si pohvatao konce. :D

Ljubomir Fejsa nalazi se pred izlaznim vratima Partizana. Mladi reprezentativac Srbije moraće da potraži novu sredinu jer su čelnici crno-belih procenili da neće imati mnogo prostora za igru na poziciji zadnjeg veznog pored Radosava Petrovića i Branislava Jovanovića.

Partizan je kontaktirao nekoliko fudbalskih menadžera kako bi pomogli da se pronađe što bolja finansijska opcija koja bi zadovoljila Partizan i Fejsu, piše "Sport".

Ljubomir Fejsa nalazi se pred izlaznim vratima Partizana. Mladi reprezentativac Srbije moraće da potraži novu sredinu jer su čelnici crno-belih procenili da neće imati mnogo prostora za igru na poziciji zadnjeg veznog pored Radosava Petrovića i Branislava Jovanovića.

Partizan je kontaktirao nekoliko fudbalskih menadžera kako bi pomogli da se pronađe što bolja finansijska opcija koja bi zadovoljila Partizan i Fejsu, piše "Sport".
:worth::worth::worth:

Sevojno proslo! Mislim da momcima treba pozajmiti par igraca na koje ne racunamo... zasluzili su :D

Cek pa zar nije obavljena registracija i prijava igraca UEFA? Nije valjda da moz da menjas tim kad ti se prohte??

Lepo sam objasnio gore. Ne znam šta ti nije jasno u vezi toga? :dontunderstand:
Dakle, ajd ponovo ukratko...

Od ovih parova koje sam označio brojevima...
1. Apoel (Kipar) - Partizan (Srbija)
2. Salcburg (Austrija)/Bohemians (R. Irska) - Dinamo Z. (Hrvatska)
3. Slovan (Slovačka) - Olimpijakos (Grčka)
4. Cirih (Švajcarska) - Vit (Gruzija)/Maribor (Slovenija)
5. Šerif (Moldavija) - Slavija (Češka)
6. Aktobe (Kazah.) - Makabi H. (Izrael)
7. Baku (Azerb.) - Levski (Bugarska)
8. Ventspils (Let.) - Bate Borisov (Belor.)
9. Levadija (Estonija) - Debrecin (Mađarska)/Kalmar (Švedska)
10. Kopenhagen (Danska) - Stabek (Norveška)
...Partizan (kad izbaci Apoel :D ) može da se sastane samo sa pobednicima parova: 2, 4, 6, 8 i 9. To je zato jer je peti po koeficijentu, tako da ne može da se sastane sa prvih 4: Olimpijakosom, Kopenhagenom, Slavijom i Levskim. Dakle, možeš da zaključiš da je žreb poludirigovan. Ako se desi da kiksne neko od ova 4 tima, to je još bolja situacija jer onda šesti po koeficijentu, kao potencijalni protivnik Partizana se pomera na gore, npr. na poziciju 5 (u tom slučaju Makabi Haifa), a Partizan na poziciju 4. Tako da tada Partizan ne može da se sastane sa tim klubom.
Kada dobijemo 5 parova, od ovih gore navedenih, pobednici tih 5 parova idu u LŠ.
Drugi deo kvalifikanata se ne meša sa ovim delom gde je Partizan. U tome je prednost ovih kvalifikacija, gde se klubovima koji su bili šampioni u svojim zemljama, a dolaze iz slabije rangiranih liga, pruža mogućnost da lakše stignu do LŠ.

Razumeš? :mrgreen:

A jel ne vazi pravilo od pre da pobednik preuzima koeficijent jaceg protivnika. Tako je Petrzalka preuzela koeficijent Celtica pa se nasla u jacem sesiru i dobila Partizan u zrebanju??

Šta ima da im pozajmljujemo kad oni kupuju. :D Dovode još 2-3 pojačanja, među njima i Mudrinića.

Ja zelim svaku srecu Sevojnu, daj boze da prodju, jer svaki bod gradi nacionalni koeficijent (koji novim sistemom i nije toliko bitan jer nama odgovara da smo oko 20tog mesta da bi sampion isao u "slabije" kvalifikacije za LS) ali se ipak 20% nac. koeficijenta dodaje i na klupski koeficijent pa je i to znacajno :)

Ali mislim da je Lil mnogo jak za Sevojno. Ali nikad se ne zna.

Hebote meni nije jasno. Partizan je dobio 17 miliona za Tosica i Ljajica, dobio je milion za Stevanovica, prosle godine i milioni za Jovetica... i danas citam da i dalje nemaju zaokruzenu finansijsku konstrukciju i da bi morali da prodaju i Diaru, Fejsu, Obradovica???

Pa koliko to para trose covece !! A kupuju igrace za bud zasto...

Cek pa zar nije obavljena registracija i prijava igraca UEFA? Nije valjda da moz da menjas tim kad ti se prohte??
ove godine je izmenjeno malo, uglavnom bitno je da ne zaigra na utakmici osim toga moze da se vrsi transfer do kraja prelaznog roka [negde krajem avgusta]... Slucaj Obradovic, on je kod nas upisan u registraciji ali jos uvek moze da zaigra za neki drugi klub ako ne odigra sa Partizanom...
A jel ne vazi pravilo od pre da pobednik preuzima koeficijent jaceg protivnika. Tako je Petrzalka preuzela koeficijent Celtica pa se nasla u jacem sesiru i dobila Partizan u zrebanju??
To je takodje izmenjeno i ne vazi vise...

Ja zelim svaku srecu Sevojnu, daj boze da prodju, jer svaki bod gradi nacionalni koeficijent (koji novim sistemom i nije toliko bitan jer nama odgovara da smo oko 20tog mesta da bi sampion isao u "slabije" kvalifikacije za LS) ali se ipak 20% nac. koeficijenta dodaje i na klupski koeficijent pa je i to znacajno :)

Ali mislim da je Lil mnogo jak za Sevojno. Ali nikad se ne zna.
Takodje...

Hebote meni nije jasno. Partizan je dobio 17 miliona za Tosica i Ljajica, dobio je milion za Stevanovica, prosle godine i milioni za Jovetica... i danas citam da i dalje nemaju zaokruzenu finansijsku konstrukciju i da bi morali da prodaju i Diaru, Fejsu, Obradovica???

Pa koliko to para trose covece !! A kupuju igrace za bud zasto...
Partizan trosi mnogo na stanove, hotele itd... Ali mislim da nismo ugrozeni i da ne mroamo da prodamo nikoga trenutno. To sam i ja procitao ali recimo ako udjemo u LS dobili bi kao za jednog igraca otprilike...

Inace iz pouzdanih izvora znam da se luksuziraju igraci [iz prve ruke od igraca partizana], dobili su stan, imaju stalnu sobu u hotelu, treniraju u Teleoptiku, klopaju super, automobili i sve, ne stedi se, a placa klub... Ja vidim da to daje rezultate i mislim da je ok, neka zive dobro dok igraju dobro, kad ne budu igrali lepo smanjite im luksuz itd...

Ali opet kazem ne mislim da moramo da prodamo nekoga ove sezone!

Evo sad sam pogledao. Ako udjemo u LS. Samo od Uefe dobicemo oko 7.5 miliona evra za to. Ako ispadnemo u cetvrtom kolu dobijamo oko 2.5 miliona eura samo od Uefe [1.5 milion za ucestvovanje i 1 milion za ulazak u Ligu Evrope]... Na sve to dodajte da u LS za svaku pobedu dobija se 800k a za remi 400k eura, plus ulaznice, reklame, tv prenosi i ko zna sta jos... Pa sad racunajte da li nam se isplati da damo Obradovica za 5miliona ili Diaru za 3 miliona... Ja ne vidim dobru racunicu u tome, jer ako udjemo u LS kasnije mozemo da ih prodamo bar za 8 i 5 miliona!

Ono sto je bitno jeste da mi ovako mozemo iz godine u godinu, svake godine cemo biti sve pojacaniji a sistem je uvek isti. Bicemo i vise povlasceni zbog koeficijenta itd... Ali je pre svega bitno biti nacionalni prvak!

Zbog ovih 400.000eura za neresenu utakmicu u LS mislim da treba da ostavimo Obradovica jer nam je tu odbrana jako bitna... jer ako odigramo sve nereseno to je novih 2.5 miliona eura... mada je to nemoguce...

Evo sad sam pogledao. Ako udjemo u LS. Samo od Uefe dobicemo oko 7.5 miliona evra za to. Ako ispadnemo u cetvrtom kolu dobijamo oko 2.5 miliona eura samo od Uefe [1.5 milion za ucestvovanje i 1 milion za ulazak u Ligu Evrope]... Na sve to dodajte da u LS za svaku pobedu dobija se 800k a za remi 400k eura, plus ulaznice, reklame, tv prenosi i ko zna sta jos... Pa sad racunajte da li nam se isplati da damo Obradovica za 5miliona ili Diaru za 3 miliona... Ja ne vidim dobru racunicu u tome, jer ako udjemo u LS kasnije mozemo da ih prodamo bar za 8 i 5 miliona!

Ono sto je bitno jeste da mi ovako mozemo iz godine u godinu, svake godine cemo biti sve pojacaniji a sistem je uvek isti. Bicemo i vise povlasceni zbog koeficijenta itd... Ali je pre svega bitno biti nacionalni prvak!

Zbog ovih 400.000eura za neresenu utakmicu u LS mislim da treba da ostavimo Obradovica jer nam je tu odbrana jako bitna... jer ako odigramo sve nereseno to je novih 2.5 miliona eura... mada je to nemoguce...

Ja sam citao da Partizan samo za ulazak u 4 kolo ima 2.1 milion eura a za ulazak u ligu jos 7.1 miliona. A u ova dva kola je dobio nekih 400 000 eur.

Ispada da Partizan ukupno dobija oko 10 miliona za ulazak.

Ja sam citao da Partizan samo za ulazak u 4 kolo ima 2.1 milion eura a za ulazak u ligu jos 7.1 miliona. A u ova dva kola je dobio nekih 400 000 eur.

Ispada da Partizan ukupno dobija oko 10 miliona za ulazak.

Ne, zato sto se racuna sve sto je vec dobio. Znaci kad udje u grupe i dobije 7.1 tu su vec uracunati 2.1 za 4. kolo i sve ostalo...

Zaradicemo oko 15 miliona ako se plasiramo otprilike. I popravicemo nacionalni i klupski koeficijent... A sad su nam najvece sanse do sada... A isto nas ceka i sledecih godina, jer mi uvek iste klubove mozemo da docekamo po novom sistemu kvalifikacija... I po meni, jedino olimpijakos je "nemoguc" protivnik mozda, tj sve ostale je moguce pobediti...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back