ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste protivnik bio Ril, ali ipak 8:0 u jednoj utakmici je 8:0 i to u jednom evro-takmičenju. :)
Kleo pokazuje zašto je doveden, uprkos tvrdnjama iz komšiluka da nema kvalitet. Samo onaj evro-gol makazicama :worth: je dokaz kvaliteta. O kretanju i osećaju za igru da ne pričamo.
Ovo će definitivno biti sezona Brane Ilića. Takvu črvstinu u duelu i tako precizan šut imao je još onda Zvonimir Vukić. Samo što je Ilić brži, što mu daje dodatni kvalitet. Nije ovo prvi put da ovako Ilić zakucava loptu pod prečku, tako je bilo i protiv Jagodine u važnoj prvenstvenoj utakmici ovog proleća.
I Neca Tomić će ove sezone mnogo značiti za golgeterski učinak Partizana. Dečko ima teledirigovan centaršut, posebno iz kornera. U prvoj utakmici je posle njegovog centaršuta pogodio Đorđević, u drugoj Petrović. Plus još po jedan centaršut iz igre posle kojih su "pali" golovi.

A sad operacija Apoel! :)

Odlična igra i odličan rezultat. Jedna od retkih stvari koje mi se nisu dopale su oni udarci iz daljine. Gotovo svi su bili tuga Božija, što je jako loše. Neće nas svaki tim u Ligi Šampiona puštati da mu se ušetamo u gol k'o Ril večeras. Mislim da bi momci morali da porade na tom šutu sa distance.

E daaaaa, to htedoh da napišem u postu o utakmici. Nijedan od 8 golova nisu kiks njihove odbrane i većina su majstorija naših igrača. To je veliki plus i ohrabruje. Često se desi da ovakve ekipe kad prime 8 golova imaju katastofalne kikseve, ali ovde nije takav slučaj.

Pada mi na pamet kapitenov gol. Onaj lik iz živog zida na kog je išla lopta, ne da nije skočio, nego se uplašio lopte i spustio glavu.

Poslednja izmena:
Odlična igra i odličan rezultat. Jedna od retkih stvari koje mi se nisu dopale su oni udarci iz daljine. Gotovo svi su bili tuga Božija, što je jako loše. Neće nas svaki tim u Ligi Šampiona puštati da mu se ušetamo u gol k'o Ril večeras. Mislim da bi momci morali da porade na tom šutu sa distance.

Pada mi na pamet kapitenov gol. Onaj lik iz živog zida na kog je išla lopta, ne da nije skočio, nego se uplašio lopte i spustio glavu.

Ne slazem se sa tobom....
bilo je samo 2-3 suta koja nisu bila kvalitetna.....
Svaki sut brane Ilica je kvalitetan....jedino onaj sut Klea pri kraju nije bio bog zna sta ali covek dao 3 gola ......onaj drugi je za pamcenje...:worth:

sa jedne strane mi je drago sto smo igrali protiv ekipe koja postuje igru, protivnika i bori se posteno iako se vidi da nemaju kvalitet i da su cisti amateri
sa druge strane mi je krivo sto smo ih traumirali sa 8 golova, nisu ljudi to zasluzili, lepo je sto ih je jug na kraju pozdravio i oni mu odpozdravili
ovo je ipak bila utakmica protiv mnogo losijeg protivnika i neki sud o nasoj spremnosti za ulazak u LS se ne moze dati
kad god smo vezali 3, 4 brza pasa bili smo u gol sansi i nije se puno promasivalo, gol Klea je stvarno savrsen
sad dolazi na red Apoel, dosta jaci protivnik nego Ril, videcemo sta ce Jokan smisliti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back