KLEO CARE VREDIS SVAKE PARE! [i vise ako uzmemo u obzir da si dzabe dosao hahaha]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest vala, kod 6-0 je bilo gusto ... Hvala bogu da su dali ovaj 7-mi ...7-0 ГОТОВО ЈЕ СВЕ
ahahahahahahahJest vala, kod 6-0 je bilo gusto ... Hvala bogu da su dali ovaj 7-mi ...

uvek me nasmejete kad dodjem na ovu temu 
ahahahahahahhaСВАКА ЧАСТ НА 12-0,ОЧЕКУ ЈЕ ВАС АПОЛО

je dokaz kvaliteta. O kretanju i osećaju za igru da ne pričamo.

Mog' ti kažem, IZVUKOSMO SE.Jest vala, kod 6-0 je bilo gusto ... Hvala bogu da su dali ovaj 7-mi ...

Neponovljiva. Priznanje za Jug i Grobare.а дооообро, брате
па они сироти у животу нису видли навијача![]()
E daaaaa, to htedoh da napišem u postu o utakmici. Nijedan od 8 golova nisu kiks njihove odbrane i većina su majstorija naših igrača. To je veliki plus i ohrabruje. Često se desi da ovakve ekipe kad prime 8 golova imaju katastofalne kikseve, ali ovde nije takav slučaj.Pricali sta god, bar 3/8 vecerasnjih golova ne bi odbranio ni jedan golman![]()
Hoces reci Apoel![]()
E daaaaa, to htedoh da napišem u postu o utakmici. Nijedan od 8 golova nisu kiks njihove odbrane i većina su majstorija naših igrača. To je veliki plus i ohrabruje. Često se desi da ovakve ekipe kad prime 8 golova imaju katastofalne kikseve, ali ovde nije takav slučaj.
Odlična igra i odličan rezultat. Jedna od retkih stvari koje mi se nisu dopale su oni udarci iz daljine. Gotovo svi su bili tuga Božija, što je jako loše. Neće nas svaki tim u Ligi Šampiona puštati da mu se ušetamo u gol k'o Ril večeras. Mislim da bi momci morali da porade na tom šutu sa distance.
Pada mi na pamet kapitenov gol. Onaj lik iz živog zida na kog je išla lopta, ne da nije skočio, nego se uplašio lopte i spustio glavu.