Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa, extra. . .
Ja cu mozda sledece subote da probam da upisem, ali nisam nesro za zdravljem najbolje, primam injekcije i imam temp, pa ako mi bide bolje, pokusacu da upisem, ako ne, nema veze. . .:?
da li se neko sprema za dramaturgiju? ili zna nekoga ko se sprema? trebaju mi iskustva sa prijemnog! koliko mi je bitna literatura, tekst, i slicno.... hvala unapred
Hoce neko na dramaturgiju?
Heh, ja sam druga godina knjizevosti, htela sam da odmah pokusam sa fdu-om ali sam malo razmislila i eto me sada na drugoj godini.Zelela sam da imam siguran fakultet.Ali hocu da probam da upisem dramaturgiju.Da li neko zna kakav je odnos komisije prema nama koji vec imamo fakultet?
Naravno i bilo koja druga informacija je dobrodosla.
Hvala unapred
Cao svima! Ja sam nova ovde i nije mi najjasnija bas ova procedura s pisanjem. Zelela bih samo da mi neko strucan predlozi par dobrih zenskih dramskih monologa posto sam ja dosta toga citala, ali i dalje nisam naisla na nesto odgovarajuce. Unapred zahvalna.
drzi se klasike, tu ne mozes da pogresis, uzmi sekspira ako ti se nesto svidi, cehova... izbor je ogroman... ne znam na koji monolog mislis - domaceg ili stranog autora?
btw, ne znam koliko sam ti ja "strucna", ali i ja se spremam, pa eto ti.
poz