FDU

hvala :)
spremali smo scene iz bliskosti,gornje austrije,filma klopka...uh,dobro je bilo,sad smo pricali sa profesorom jako je zadovoljan kao i svi sto su gledali i kazu da smo bas mnogo napredovali :)

molim vas pomazite...jel je tesko upisati ovaj fakultet i koliko je zaista tezak prijemni za kameru i montazu?
meni deluje strasno tezak,jer ja od toga do sada nista nisam radio.koja je cena za samofinansirajuce studente i sta posle kamere ili montaze?
hvala puno

moze li neko da mi kaze nesto o upisu i samoj nastavi za smerove montaza i kamera i kako i odakle spremiti se za prijemni?
ja nista od toga nikada nisam radio,pa me zanima kako bih spremio prijemni i koliko se prijavilo prosle godine po smerovima,kao i koja je cena studija i sta se moze posle sa zavrsenom montazom ili kamerom?

moze li neko da mi kaze nesto o upisu i samoj nastavi za smerove montaza i kamera i kako i odakle spremiti se za prijemni?
ja nista od toga nikada nisam radio,pa me zanima kako bih spremio prijemni i koliko se prijavilo prosle godine po smerovima,kao i koja je cena studija i sta se moze posle sa zavrsenom montazom ili kamerom?

imas na sajtu fdu.

e poz ljudi....
jel bi mogao neko da mi kaze jel postoji privatni fax glume u bgd-u i gde?
ia ko da jel znate gde bih mogla dobiti vise inforamcija?
unapred hvala svima!

od prilike ti je cena 180000din. ali ove godine je mozda i vise. videcemo jos nije izasao konkurs za ovu godinu. polako za to imas vremena. o tome razmisljaj tek kad polozis prijemni. to ti je moj savet.

Ljudi to je stvarno sramota...da toliko kosta samofinansiranje na bilo kom faxu,a kamoli na fdu gde primaju tako malo ljudi...nego,kako vam ide spremanje?apollo oces probati ove godine?

zdravo ljudi!srecan vam dan zaljubljenih!...dugo me nije bilo...koliko vidim ima mnogo novih ljudi,a mene ste verovatno i zaboravili :-) cestitam luthiena!mada nisam ni sumnjala u tebe :-) svima zelim puno srece ove godine,ali ukoliko ne budete bili primljeni ove godine nemojte odustati,jer je mnogo velikih glumaca upisalo akademiju iz 3 puta,a verujte ima onih koji su uspeli cak iz 5 puta...jel zna neko ko uzima klasu ove godine?

Back