Cao Svima!
Ja sam maturant kotorske gimnazije. Namjeravam da upisem glumu ove godine. Prevashodno bih htio na Cetinjskoj akademiji, ali koliko sam ja saznao, ove godine nema upisa na katedri za glumu, tako da cu pokusati na FDU-Bg.
Kazu mi da je najvaznije na prijemnom doci sasvim opusteno, bez ikakvih pretenzija tipa - moram proci, jer sam the best, jer ako tada ne prodjemo, desi se ooogromno razocarenje.. znaci - cool, opusteno

Ja sam isao na dramskoj 6 godina, kod jednog CG reditelja, i jedne CG glumice, tako da sam vec tad sebi zacrtao sto cu pokusati da upisem.
Da li mi neko moze reci, da li se mi iz CG, na FDU-Bg "racunamo" kao strani studenti, tj, da li fakultet mozemo upisati na budzet Srbije, ili jedino mozemo upasti medju 2-3 koji se samofinansiraju?
Luthiena, da li mi ti mozes potvrditi ima li ove godine upisa na Cetinju, na katedri za glumu? (jer koliko sam shvatio, ti studiras tamo)
Sad da predjem na konkretne stvari

za prijemni sam uzeo da spremam jedan Cehovljev monolog, i jednu Poovu pjesmu. Monolog iz nase komedije jos nisam izabrao..uskoru cu..nadam se