FC Barcelona

Rasisti tišina :lol:
Ko rasista?
kkk01-1.jpg

Mislim da mu je ovo četvrti gol iz slobodnjaka ove sezone, tako da me ne bi čudilo da i tu postavi neki rekord koliko je napredovao :worth: ...

Iako lošije igra negoli prethodne sezone i dalje nenormalno trpa, a sledeće sezone očekujem da počne i glavom redovno da daje golove ...

Najbolji strelac i asistent na svetu, a ima prostora da bude i najbolji pucač slobodnjaka, i verujem da će do kraja sezone to i potvrditi ...

koliko je lose,u isto vrijeme je nekako genijalno :lol:
kad im ne mozes nista,jedino ti preostaje da im se smijes da pored zivog mesija ,inijeste,cjavija i ostatka vrhunske ekipe, nekompetentne lige,maximalna pomoc sudija i zastita UEFE oni ne mogu da prezive bez varanja ala "pravila pjescanog kosarkaskog terena u nk (navodnici bi trebali da stoje i na kosarkaski) kod garaza dje petoro djece razlicitog stasa igraju fudbal sa bugarkom(kosarkaskom loptom)" u godini 2012 :D

Poslednja izmena:
Vidi se da je mnogo vezbao, cini mi se da je vise dao golova iz slobodnjaka ove sezone nego u svim do sad. Ipak daleko je od svih gore pomenutih izvodjaca, miljama daleko. Za sada je tek u rangu Kolarova :)
Naravno da je daleko, ali ima potencijal da bude na najvišem nivou i u slobodnjacima ... Ove sezone je tek počeo, a verujem da će u narednim sve više da se usavršava, jer neverovatno napreduje u svim segmentima ...

I kao mlađi je ima neverovatna dodavanja, a zadnjih par sezona se apsolutno približio legendama poput Maradone, Zika, Laudrupa i ostalih ... Nisam do sada video nijednog igrača da tako ekspresno napreduje kao Mesija :eek: ...

Naravno da je daleko, ali ima potencijal da bude na najvišem nivou i u slobodnjacima ... Ove sezone je tek počeo, a verujem da će u narednim sve više da se usavršava, jer neverovatno napreduje u svim segmentima ...

I kao mlađi je ima neverovatna dodavanja, a zadnjih par sezona se apsolutno približio legendama poput Maradone, Zika, Laudrupa i ostalih ... Nisam do sada video nijednog igrača da tako ekspresno napreduje kao Mesija :eek: ...

Ima on statistiku, sve je to super... ali dzaba opet ne deluje kao doktor na terenu... Ne umem da opisem sta, ali nesto mu definitivno fali. Previse je efikasan a opet nije atraktivan, ne znam kako mu to uspeva :lol:

Back