Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Kako se ne zna, nema vise Gvardiole...
Barsa je prvenstvo pocela super,igrali su bolje nego kod Gvardiole,ne znam sta se sad desava..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se ne zna, nema vise Gvardiole...
Igraju i sad dobro, ali realizacija je očajna ... Sa druge strane Messi igra lošije nego prošle sezone, ali mu je realizacija dobra, ovo mu je najbolji golgeterski start u karijeri, ali opet kao da igra sa 50% snage i volje ...Barsa je prvenstvo pocela super,igrali su bolje nego kod Gvardiole,ne znam sta se sad desava..
Barsa je prvenstvo pocela super,igrali su bolje nego kod Gvardiole,ne znam sta se sad desava..
Kako ovaj klub pobedjuje je sramota za primeru i za fudbal uopste.. Ono sinoc je nevidjena sramota, to se ni kod nas cak ne desava... uefalona i to ti je...

Ko rasista?Rasisti tišina![]()

Ma ko mrzi crnce? Da nadjem nekog kao Denzel Washington iz mladjih dana, sutra bih se udala..Pa to ti je to...kao plava krv im teče venama....umislili da su aristokratija....pa mrze crnce....eejj bre...eeeejjj
Osim toga, u Celziju igra najveci broj crnaca, i nisam primetila da su se zalili da ih neko sikanira..

Ups, izvini...Šalim se Jeko![]()
Zato ja kazem da je mnogo bolja komunikacija uzivo.. xD
...
Namjestio čovjek loptu gdje mu najbolje odgovara, **** mu se gdje je bio faul...

Naravno da je daleko, ali ima potencijal da bude na najvišem nivou i u slobodnjacima ... Ove sezone je tek počeo, a verujem da će u narednim sve više da se usavršava, jer neverovatno napreduje u svim segmentima ...Vidi se da je mnogo vezbao, cini mi se da je vise dao golova iz slobodnjaka ove sezone nego u svim do sad. Ipak daleko je od svih gore pomenutih izvodjaca, miljama daleko. Za sada je tek u rangu Kolarova![]()
...Naravno da je daleko, ali ima potencijal da bude na najvišem nivou i u slobodnjacima ... Ove sezone je tek počeo, a verujem da će u narednim sve više da se usavršava, jer neverovatno napreduje u svim segmentima ...
I kao mlađi je ima neverovatna dodavanja, a zadnjih par sezona se apsolutno približio legendama poput Maradone, Zika, Laudrupa i ostalih ... Nisam do sada video nijednog igrača da tako ekspresno napreduje kao Mesija...

Ima on statistiku, sve je to super... ali dzaba opet ne deluje kao doktor na terenu... Ne umem da opisem sta, ali nesto mu definitivno fali. Previse je efikasan a opet nije atraktivan, ne znam kako mu to uspeva![]()