FC Barcelona

Walken da li si ti imao detinjstvo? Pa dzaba ti sve sto znas o fudbalu kad ne znas ko je Maxim Tsigalko !!!
Legenda championship managera i najbolji igrac ikada napravljen u toj igrici :D
A jebbi ga, ja igrah pošteno, nisam nikad dovodio te bagove, pa ni ne znam koji su ... Moj burazer i dan danas igra sezonu 1999/2000, ja odavno prestao ... Čisto odigram par dana kad izađe novi i to je to ...

Elem, pominje se Bejl kao pojačanje Barselone, pa bi bilo zanimljivo videti Barsu sa dodatnom opcijom u napadu gde imaju i pucača sa 25+ metara ... Još bolje bi bilo da Kolarov dođe, no nije Bejl ništa lošiji od njega ...

A jebbi ga, ja igrah pošteno, nisam nikad dovodio te bagove, pa ni ne znam koji su ... Moj burazer i dan danas igra sezonu 1999/2000, ja odavno prestao ... Čisto odigram par dana kad izađe novi i to je to ...

Elem, pominje se Bejl kao pojačanje Barselone, pa bi bilo zanimljivo videti Barsu sa dodatnom opcijom u napadu gde imaju i pucača sa 25+ metara ... Još bolje bi bilo da Kolarov dođe, no nije Bejl ništa lošiji od njega ...

E,ali ja sam njega sam otkrio...nanjusio sam ga :lol: ma ni ja nisam igrao sto godina,ali sam skoro instalirao 00/01 da se malo podsetim....nostalgija eh :lol:

nemoj da te spuki cuje ovo za bejla i kolarova :hahaha:

Novi dresevi su vise nego ruzni..
Odvratni, pogotovu rezervni ... Elem, Messija nastavio da teroriše, i ako nastavi ovim tempom doći će ravno do stotke, a onda mislim da bi mu trebalo zabraniti da igra i dalje ...

Jedva čekam da vidim Songa na terenu, i po kvalitetu blizu je Busketsu, tako da su doveli i više nego savršenu zamenu ... Valdes i dalje skida zicere, ali ne može da odradi sezonu bez jednog velikog kiksa ...

Back