FC Barcelona

(a jedva čekam da vidim koji klub će izabrati i šta će mu novo donijeti).

Sa te strane je na neki način šteta što je pukao već u polufinalu umesto u finalu jer bi time ispunio sve potrebne preduslove da to bude Partizan. Ovako se bojim da će, na njegovu veliku žalost, morati da se zadovolji nekim manjim klubom.

Po meni najbolje resenje je Bielsa......veliki motivator,i covek koji razume moderni fudbal........verujem da bi napravio popis s barsom:think:
Potrebno je bilo osvezenje,potrebno je i igracki kadar malo osveziti,Gvardiola je odradio sjajan posao......
Voleo bih ga videti na nekom drugom mestu,evo suska se da ce put Celsija,mozda konacno i napravi nesto od njih.....

barsa je uvijek bila folirantski klub... umijesto da prate pozitivan primjer cmarcestera, krenuli su po negativnom kao celzi...gvardiola odlican trener, samo je mlad i nekad to neiksustvo preovlada...voli da rizikuje ali ...koliko je on osvojio i sve...

Stvarno je interesantna ta vaša opsesija Barselonom :think:
I kad im se ne svira očigledan penal u prvoj utakmici polufinala LS, opet je Barsa folirantski klub, a vi ste viteški jer vaš kapiten krvnički udara čoveka s leđa. Pravi engleski džentlmen ;)

Gvardiola nije oteran,sam je otisao......porediti ga sa Fergusonom nije bas primereno,posto se razlikuju generacije kojima pripadaju,a i Junajted nije imao rezultat od 13 trofeja od mogucih 16,nije imao 2 triple krune,ovde je doslo do zasicenja,mozda bi otisao i da je osvojio LS......tesko da moze bolje,samo da kvari postignuto......
Gvardiola nece ici u hibridni celzi,tako da im ostaje di mateo i njegova sumorna igra........ipak ocekujem pobedu bajerna u finalu,i u ligi pucaju verovatno,realno nisu oni za vise od le.......

Ako bi u Barsu dosao Bielsa to bi im bio pun pogodak.....da vrate Jordi Albu na beka......zaboravljaju mnogi da je Barsa sada bez Vilje,golgetera.......i tu bi im legao jedan igrac,npr Muniain iz Bilbaa.......mozda i Ljorisimus,ali nisu oni za igru na sidrasa......i da,Inijesta ne moze da igra krilo,mnogo je korisniji u sredini.......e stoperi su takodje problem,mislim kontam ja da je Rajkard prakticno bez odbrane osvojio LS,ali sada to ne moze tako,Pike nije na nivou a i ceste povrede,Maskerano je improvizacija stopera,a Pujol stari......uglavnom ne mnogo promena,ako ostanu sefovi na sredini (cavi,inijesta,fabri) i u napadu (mesi) u formi nece biti problema

Stvarno je interesantna ta vaša opsesija Barselonom :think:
I kad im se ne svira očigledan penal u prvoj utakmici polufinala LS, opet je Barsa folirantski klub, a vi ste viteški jer vaš kapiten krvnički udara čoveka s leđa. Pravi engleski džentlmen ;)

ono nije bio penal , sreco moja jedina. Jel ' ja pravdam Terija?Ne pravdam Terija,mislim da je njegov potez bio ocajan i brinem se za njega, jer sa godinama postaje dzukela od igracha, a nas je kapiten i meni jedan od najdrazih igraca, bio je covjek za primjer...

Meni je interesantna ta vasha opsesija sa vama :D . Barsa makar uzvraca nasu " opsesiju" tako sto nas konstatuje, a nas za vas boli uvo vishe, otkad je Rafa otisao :lol:

ono nije bio penal , sreco moja jedina. Jel ' ja pravdam Terija?Ne pravdam Terija,mislim da je njegov potez bio ocajan i brinem se za njega, jer sa godinama postaje dzukela od igracha, a nas je kapiten i meni jedan od najdrazih igraca, bio je covjek za primjer...

Meni je interesantna ta vasha opsesija sa vama :D . Barsa makar uzvraca nasu " opsesiju" tako sto nas konstatuje, a nas za vas boli uvo vishe, otkad je Rafa otisao :lol:

Normalno je da smo opsednuti nama ;)

Ma dajte ljudi, Inijesta ga je prošao i ovaj ga je oborio. Nego sudija nije smeo da svira, jer bi opet počela kuknjava "aaa Barsa, aaa farsa, sudije nas kradu, aaa jadni mi"...
Zamisli da je to bilo sa druge strane terena, i da Čelsiju nije sviran takav :D ... Pitam se dal će neko za eventualnu titulu Čelsija pričati kako je ukradena zbog dvomeča sa Benfikom, jer za Barsine se priča ... I to još za mečeve gde je Barsa oštećena :rotf:

Zamisli da je to bilo sa druge strane terena, i da Čelsiju nije sviran takav :D ... Pitam se dal će neko za eventualnu titulu Čelsija pričati kako je ukradena zbog dvomeča sa Benfikom, jer za Barsine se priča ... I to još za mečeve gde je Barsa oštećena :rotf:
ne mogu da vjerujem sta ja upravo chitam -.-
da,ostecena je u polufinalu sa Celzijem 2009...;)

Back