FC Barcelona

ib1cbTAB9yZzxV.gif

Kroz 5 igrača Milana Ćavi i Messija dupli pas odigraju :worth:

Ja neznam koji je klinac Fabregasu u najboljim godinama sa klupe ulazi a kad je u formu u top 3 veznjaka je na svetu problem je sto mozda dva najbolja bas igraju u Barsi...i ako su kontali da on nasledi Xavija ni to bas nevidim jer realno Xavi bezobzira na godine igrace na ovakvom nivou sigurno jos 4 godine...Tako da mislim da mu je najbolje da ide iz Barse recimo u Inter :D i sta je sa Tijagom Alkatnatrom on mi izgleda da ce biti zverina dajte bar njega Interu :)

Barselona neplanski kupuje igrace, ako se nesto moze zameriti Gvardioli onda je to to. Fabregas, Song, Sancez... tu su bacene ogromne ali ogromne pare a realno nisu ni bili potrebni tj. nisu nesto znacajnije poboljsali igru ekipe...

Barselona neplanski kupuje igrace, ako se nesto moze zameriti Gvardioli onda je to to. Fabregas, Song, Sancez... tu su bacene ogromne ali ogromne pare a realno nisu ni bili potrebni tj. nisu nesto znacajnije poboljsali igru ekipe...
Nije neplanski, ali jesu ogromne pare, no oni pred najbolje škole su poznati i po tome da ne štede ... Fabregas je odlična kupovina, sjajna je zamena za Ćavija, a može da igra i na drugim pozicijama ... Song je takođe sjajan igrač, on je vrhunska zamena za Busketsa, samo što Buskets irga konstantno dobro pa nema potreba da deli minutažu jer je bolji igrač, ali šteta je što Song ne igra više, bar u tim manjim tekmama ... Sančez na mahove pokazuje da je dobar igrač ali može se etiketirati kao promašaj u odnosu na očekivanja ...

Oni jesu potrebni Barsi za dužinu klupe, ne može se formirati ekipa od 11 majstora i omladinaca ... Ne mogu poboljšati igru, realno samo CR bi poboljšao igru od postojećih igrača na tržištu, ali mogu da održe nivo igre kad standardni igrači nisu u opticaju ....

Buskets jeste g*vno od coveka, ali je za svoju poziciju majstor. Cvrst na lopti, precizan pas, retko kad panici... jedino sto je folirant najviseg reda.
Ma on je mala beba za Sančeza, Alveša, Di Mariu ili Drogbu npr., kod njega je ta etiketa prenaglašena zbog duela sa Motom, ali nije ni blizu Sančezu npr. ...

Sa fudbalske strane je skoro savršen igrač za poziciju zadnjeg veznog, jer uvek ima rešenje, odličan je u čitanju igre a i sjajan je tehničar ...

Lozim vas malo smirite se jedan od najboljih zadnjih veznih je trenutno al meni licno on je najodvratniji igrac danasnjice pravi cigan podseca na one spance iz 90 tih one najprljavije luzere..A inace mislim da je dobio sansu pored Turea zato sto je njihovo dete kontam ja da je Barsi vise potrebna tecnost igre jer igraju da smelju al opet i u tom parametru kad je upitanju pas igra Ture je vrhunski igrac...Neznam mozda preterujem jer mi je Ture jedan od omiljenih igraca danasnjice a Buskec najodvratniji...

Ture je zver, ali voli da "prljavo" igra(isto kao i Felaini). Malo laktovi vise nego sto treba, malo za jaja... itd.

Sad se malo opustio u Sitiju kad je video da mu se ne drma pozicija jer su svi ostali tamo duduci.... secam se da je, kad je odlazio iz Barse, izjavio da ce se kad-tad vratiti.

Inace tim je stasao za remont,prakticno se igra bez odbrane
Mora da se menja golman,Alves previse mrsi napred,a nazad ga nigde nema, Pike kao pod sedativima da igra ,mozda je i precenjen kao igrac,drugog stopera uopste i nemaju......
Kompani ,Humels na stoperima, a Gindogan na zadnjeg veznog , i napred neki krupniji spic tipa Leandro Damiao

Back