- Poruka
- 132.144
pa da..odrzavao..iznosi smece i menjao posteljinuGodinama još pre pojave ai sam održavao 10 apartmana i znam šta pričam. Ako ne umeš da odvrneš i zavrneš tvoj problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da..odrzavao..iznosi smece i menjao posteljinuGodinama još pre pojave ai sam održavao 10 apartmana i znam šta pričam. Ako ne umeš da odvrneš i zavrneš tvoj problem.
Stvarnost i jeste pokazala da je nepotrebno ali razvija instinkt za preživljavanjem i snalaženjem jbg.Ta Srbija već decenijama forsira narativ da je obrazovanje nepotebno. Baš se pitam zašto
![]()
Pa ako cemo u tom smeru da krenemo i vodimo razgovor onda moze da se kaze da onom koDa bi se mozak razvio, potrebno je "puniti" ga informacijama. Jedan od nacina dobijanja informacija je čitanje knjiga. Džabe ruka ako ne zna šta bi sa njomdakle ipak je u osnovi knjiga, tj bilo koji način obrazovanja.

Jok promeniš česmu časkom ili mešač koji je napukao pa curi. Nema se vremena u tom poslu za čekanje majstora a i to su tako glupi poslovi da nemam reči. Ali za it stručnjake i profesore su SF.pa da..odrzavao..iznosi smece i menjao posteljinu![]()
Znam da očistim filter na veš mašini, je l me to svrstava u majstoriceJok promeniš česmu časkom ili mešač koji je napukao pa curi. Nema se vremena u tom poslu za čekanje majstora a i to su tako glupi poslovi da nemam reči. Ali za it stručnjake i profesore su SF.
Što misliš da je toliko opasno zameniti mešač ili plovak na vodokotliću?joooj teoretska pricalica kao ti bi se zaglavio na najmanjem odvijanju![]()
neke druge vestine svrastavaju zene u majstoriceZnam da očistim filter na veš mašini, je l me to svrstava u majstorice![]()

E umem da odvijem sifon ( ono ispod sudopere, ako se tako kaže) i da ga očistimŠto misliš da je toliko opasno zameniti mešač ili plovak na vodokotliću?![]()
Ja to uopšte nisam uradila. Jedna stvar je PRIMER, druga stvar je kada se PRIMER generalizuje - što ja nisam uradila.u stvari i ne..na osnovu malog uzork kreiras globalnu sliku.
Šta mali uzorak, pa pogledaj koliko profila Jeca noktiu stvari i ne..na osnovu malog uzork kreiras globalnu sliku.

Kažem smešni poslovi za fakultetski obrazovane osobe. Koliko samo doktora, profesora, pravnika taksira po beogradu?E umem da odvijem sifon ( ono ispod sudopere, ako se tako kaže) i da ga očistimpa bre nisam ni znala koliko sam VKV-e
![]()
Da li je pametnije studirati nešto ili završiti kurs iz nečeg i zašto?
(pitanje je vezano za Srbiju)

Ne pominiji mi to. Ja probala jednom, ukućani me nisu poznali prekrivenu bojomVerovali ili ne nekada su žene krečile to je bilo sasvim normalno.
Al ja radim obaKažem smešni poslovi za fakultetski obrazovane osobe. Koliko samo doktora, profesora, pravnika taksira po beogradu?

Da li je pametnije studirati nešto ili završiti kurs iz nečeg i zašto?
(pitanje je vezano za Srbiju)
Tako nekako, ja sam npr dok sam bio klinac uzimao da čitam stručnu literaturu i knjige sa fakseva koje sam imao u kući, te sam se jedno vreme zanimao za medicinu i mašinstvo. Moji su hteli da upišem medicinu zbog togaZnanje koje se dobije zavrsetkom tih fakulteta moze se steci u gotovo istoj meri i citanjem knjiga iz te oblasti. Znam kako je, jer sam i ja zavrsio FPN.
Hiperprodukcija dipoma iz te oblasti koja se desava vec pola veka je ucinila svoje.
..i da tamo lepe plocice i peru prozore...U Srbiji sa faksom nemaš neku perspektivu. Ovo je zemlja "burazerskih kombinacija". Bolje ti je da kupiš diplomu i budeš ministar, nego da se cimaš sa učenjem. Faks je za one koji hoće da idu u inostranstvo.

Tako nekako, ja sam npr dok sam bio klinac uzimao da čitam stručnu literaturu i knjige sa fakseva koje sam imao u kući, te sam se jedno vreme zanimao za medicinu i mašinstvo. Moji su hteli da upišem medicinu zbog toga
Za početak ni to nije loše brzo otvoriš firmu za adaptacije. Svo moje društvo je tako otišlo u rusiju sada su milijarderi..i da tamo lepe plocice i peru prozore...![]()

..moja zivotna prica...Dobro, medicina ipak trazi i neke prakticne vestine, ide se na obdukcije i slicno.
Ali Filozofski, FPN i slicnih fakulteti, pa to je samo intenzivnije citanje veceg broja knjiga i njihovo reprodukovanje i to je to.
Lepo za opstu kuluturu, lepo i za formiranje kritickog misljenja, ali od toga se u Srbijici bas i ne moze lagodno ziveti.
Moj cimer iz doma koji je bio daleko uspesniji student od mene danas vanredno zavrsava srednju masinsku skolu, kako bi postao kv majstor za rad u fabrici u svom gradu.