Facebook

Pravi nov.
Mene je ta glupost kostala 400M poker cipova koji su u to vreme vredeli 100 din 1 milion i to su kupovali kao blesavi...
Ako se nekim slucajem desi da vratis acc u sta osnovano sumnjam obavezno javi.
Srecno :)
Ма направићу нови тамо негде на лето, не треба ми сад ни за шта, можда ће ми фалити због факса, ал брига ме. Јел могу они аутоматски да ми га угасе кад буду видели да га не користим месецима ?

Ма направићу нови тамо негде на лето, не треба ми сад ни за шта, можда ће ми фалити због факса, ал брига ме. Јел могу они аутоматски да ми га угасе кад буду видели да га не користим месецима ?
Ne,jedini nacin da obrises svoj FB nalog je putem ovog linka: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Kad to uradis nakon 14 dana tvoj nalog ce biti obrisan.

Imam pitanje. Gde vršim podešavanja vidljivosti liste prijatelja koji su mi na listi? Želim samo da ja imam uvid u to. Da samo ja imam uvid u to, ko su mi prijatelji. To sam znala , kada je bio stari izgled, sada na time line- u ne znam. Ako iko zna, neka napiše, hvala mnogo.

Imam pitanje. Gde vršim podešavanja vidljivosti liste prijatelja koji su mi na listi? Želim samo da ja imam uvid u to. Da samo ja imam uvid u to, ko su mi prijatelji. To sam znala , kada je bio stari izgled, sada na time line- u ne znam. Ako iko zna, neka napiše, hvala mnogo.

kada udjes u listu prijatelja ima u vrhu link pise "Izmeni" postavi vidljivost na "samo ja" i to je to :)

Е, а јел вам се деси да вам сам ФБ дода неке "пријатеље" а да нисте ни слали ни примили захтев. Чак и да не пише у обавештењима :)

Ne znam da li je u temi bilo spomenjeno ovo moje pitanje sto sledi, ali me zaista mrzi prelistavati 47 strana da bih nasao informaciju.

Da li je moguće da prijatelji ne vide moje komentare sa desne strane početne strane?

Е, а јел вам се деси да вам сам ФБ дода неке "пријатеље" а да нисте ни слали ни примили захтев. Чак и да не пише у обавештењима :)

Desavalo se da te FB doda u grupu koju si radnije napustio.
Kako se navodi u pitanju su bili tehnicki problemi.

Back