Fantom.
Zainteresovan član
- Poruka
- 389
Kako..? Podeseno mi je samo na prijatelje,a opet se vidii..![]()
Evo pogledaj ako ti je lakse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako..? Podeseno mi je samo na prijatelje,a opet se vidii..![]()
Kod je sigurno poslat,ali mozda si ti u medjuvremenu promenio broj ?
Bez tog koda ne postoji mogucnos da udjes na nalog...
Послао, ал ми није стигло. Да правим нови изгледа...
Tesko je to bas tek tako konstatovati. Ko je sklon da gubi vreme, gubice ga i na fb-u, a neko ce i to vreme provesti sa smislom.Fejsbuku treba podici spomenik i napisati: "Na ovom mestu je zverski ubijano vreme!!!"
Fejsbuku treba podici spomenik i napisati: "Na ovom mestu je zverski ubijano vreme!!!"
Tesko je to bas tek tako konstatovati. Ko je sklon da gubi vreme, gubice ga i na fb-u, a neko ce i to vreme provesti sa smislom.
Ма направићу нови тамо негде на лето, не треба ми сад ни за шта, можда ће ми фалити због факса, ал брига ме. Јел могу они аутоматски да ми га угасе кад буду видели да га не користим месецима ?Pravi nov.
Mene je ta glupost kostala 400M poker cipova koji su u to vreme vredeli 100 din 1 milion i to su kupovali kao blesavi...
Ako se nekim slucajem desi da vratis acc u sta osnovano sumnjam obavezno javi.
Srecno![]()
Ima neko problem da kada klikne na fb-u na fotografije da ga prebaci na svoje fotke samo i kako da ga resim
Ne,jedini nacin da obrises svoj FB nalog je putem ovog linka: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_accountМа направићу нови тамо негде на лето, не треба ми сад ни за шта, можда ће ми фалити због факса, ал брига ме. Јел могу они аутоматски да ми га угасе кад буду видели да га не користим месецима ?
Imam pitanje. Gde vršim podešavanja vidljivosti liste prijatelja koji su mi na listi? Želim samo da ja imam uvid u to. Da samo ja imam uvid u to, ko su mi prijatelji. To sam znala , kada je bio stari izgled, sada na time line- u ne znam. Ako iko zna, neka napiše, hvala mnogo.
kada udjes u listu prijatelja ima u vrhu link pise "Izmeni" postavi vidljivost na "samo ja" i to je to![]()
Е, а јел вам се деси да вам сам ФБ дода неке "пријатеље" а да нисте ни слали ни примили захтев. Чак и да не пише у обавештењима![]()
Е, а јел вам се деси да вам сам ФБ дода неке "пријатеље" а да нисте ни слали ни примили захтев. Чак и да не пише у обавештењима![]()
jel se moze ''lampica'' na fejsu iskljuciti?kako se dopisujem s nekim a ne svetli ne kapiram?