Uradio sam to nekoliko puta, ali opet isti problem. Log in stranica je jedina u redu, sve ostale su onakve kao na onoj slici koju sam postavio. Ima li još mogućnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uradio sam to nekoliko puta, ali opet isti problem. Log in stranica je jedina u redu, sve ostale su onakve kao na onoj slici koju sam postavio. Ima li još mogućnosti?
Moj drug ima jedan veliki problem, pa me zamolio da pitam ovde, mozda neko ima resenje. Ovako, nije mogao da promeni sifru na fb-u, a i komp mu je bagovao, i stranica za izmenu lozinke se prikazivala kao na telefonu, kako da objasnim, skroz nepregledno, nije mogao da promeni sifru. Onda smo sledeceg dana otisli u igraonicu i tamo je promenio sifru, i izabrao opciju da ga ne odjavljuje sa drugih uredjaja. I onda je koristio fb nekoliko dana tako ne znajuci da je ostao ulogovan. I danas kada smo otisli u igraonicu nije mogao da se uloguje jer je zaboravio sifru koju je stavio. Hteo sam ja da mu resetujem sifru preko emaila, ali on ne zna sifru za mail odavno niti zna odgovore ona pitanja. Sad mene zanima, kako on moze da sazna koja mu je sifra? Ostao je kod sebe kuci ulogovan.I sam zna da ne moze to zauvek trajati. Ima li neko resenje? hvala unapred.
Ako koristiš mozillu firefox u opcijama pogledaj koja je šifra...Tools>>Options>>Security>>Saved Passwords...To je pod uslovom ako si kliknuo da Firefox zapamti šifru a sigurno jesi jer nebi onda ostao ulogovan...
Kod je sigurno poslat,ali mozda si ti u medjuvremenu promenio broj ?Е `вако : Синоћ да уђем на фејзбук, кад оно... неће. Каже укуцај код што смо ти послали на мобилни. Ја у поруке, у мобилни, нема никаквог кода. Ја кликнем на RESEND CODE, ал неће да ми пошаље, каже пробај касније. Ја пробах касније, ал опет неће. Шта ми је чинити ?????
Nepratim ovu temu inace, al nema sanse nigde na netu da nadjem cak ni u fb-ovom help centru kada se kuca nema rezultata za to kao da se ne moze iskljuciti !
Da li neko zna da li ima bilo kakav nacin da se iskljuci sa leve strane ona ikonica krstica i sto pise Games feed ?
Ma kucao ja na google po fb-ovom beskorisnom help centru nigde ni traga ni glasa kako da se ovo iskljuci sve neke druge gluposti objasnjavaju pa ja kontam da ovo ni ne moze da se iskljuci?