- Poruka
- 11.257
Klinac je na svom FB profilu u chatu sa prijateljem otvorio"is this you" fotografiju i sada sa svih profila salje prijateljima tu aplikaciju.Da li to moze da se nekako ukloni?Pozdrav!
Treba da "dezinficiraš" svoj operativni sistem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klinac je na svom FB profilu u chatu sa prijateljem otvorio"is this you" fotografiju i sada sa svih profila salje prijateljima tu aplikaciju.Da li to moze da se nekako ukloni?Pozdrav!
Treba da "dezinficiraš" svoj operativni sistem...
Znači samo to da instaliram i da očistim komp? Neću morati da reinstaliram ceo sistem ponovo?![]()
A meni poslednja dva dana, kada udjem na fb, nekad bude normalno, pa problemi nastanu nakon par minuta ili odmah.
Problemi sa chatom, tj kada hocu da saljem, a prima sve normalno, i kada kliknem na neku stranicu, loaduje par minuta i to bez uspeha i izbaci "Нема примљених података.Није могуће учитати веб страницу јер сервер није послао никакве податке.". I kada to prodje, i opet uspem da udjem, posle par minuta opet. Ovo je slucaj samo sa facebook-om, vise nigde ne pravi problem. Ovo nastaje nakon par minuta, i to kad bilo sta hocu da pogledam na fb, ili kad hocu da se izlogujem, ili nece da salje poruke. A ponekad i kad hocu da se ulogujem, nece uopste da ucita facebook, sa istom ERROR porukom. Ni na jednom browseru nece. Skenirao sam i komp sa Malwarebytes, ali nista sumnjivo nema.
Meni se slicno desava,ne znam sta da radim...Otvorim pocetnu stranu na fejsbuku,malo prosunjam i posle par minuta mi zabode...Ocitava mi do beskraja...Izbrisao sam kolacice,ali i dalje zajebava...
Ma ne vredi to, pokusavao sam sve moguce... :/
Samo znam da je pocelo da me nervira...
Ja koristim samo Operu...Evo sad kad sam usao na Hroum radi kako valja...Ja sam se navikao samo na Operu,i izludjuje me...
Ne znam stvarno zasto se desava ovo...Izgleda da je i na Hroumu isto :S Poludecu...
Imam problem, ne radi mi Facebook. Zna li neko o čemu je reč? Evo slika: http://imageshack.us/photo/my-images/688/67989774.png/
kod mene se ne vidi ova opcijaFacebook od sada prikazuje istoriju pretrage, ali i omogućava njeno brisanje
Ako ste zabrinuti za svoju privatnost na Facebook-u, onda vas možda brine i istorija pretraživanja i bolje biste se osećali kada biste mogli da je izbrišete.
Facebook od 21. septembra, pored ostalih aktivnosti prikazuje i istoriju pretrage svakog korisnika. On je, međutim, istovremeno omogućio i brisanje neželjenih pretraga.
Istoriju pretrage možete izbrisati tako što ćete kliknuti na Activity Log na vašoj home stranici, nakon čega ćette moći da vidite šta ste sve posetili, p
retraživali, komentarisali ili “lajkovali”, razvrstano po mesecima.
Ukoliko ne želite da neko ko zna vašu šifru i ima mogućnost da se uloguje na vaš profil vidi šta ste tražili, jednostavnim klikom na kružić sa desne strane,
izaberite opciju Delete i izbrišite stavku iz pretrage. Drugim rečima, postupak je isti kao i onaj koji je važio do sada kod brisanja postova i “lajkova”.
http://itbox.rs/facebook-od-sada-prikazuje-istoriju-pretrage-ali-i-omogucava-njeno-brisanje/

I dalje imam isti problem...
Koristim Google Chrome, kako njega da resetujem?