bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Nije to fazon trećeg oka. On samo ne vidi da to što opisuje je razlog postojanja religije kao podrške tim vladarima ČPНешто ми говори да ти је омиљени часопис Треће око.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to fazon trećeg oka. On samo ne vidi da to što opisuje je razlog postojanja religije kao podrške tim vladarima ČPНешто ми говори да ти је омиљени часопис Треће око.![]()
A meni da si Janjicar religije evolucije.Нешто ми говори да ти је омиљени часопис Треће око.![]()
Саветовао бих те да се пребациш на потфорум теорије завере, то је пријатељски настројена средина према борцима против дубоке државе и чега све већ.A meni da si Janjicar religije evolucije.![]()
...
Cilj bogatih vladara je da pokore svet da bi oni sami bili sigurni.
Zato novi svetski poredak.
A kada coveka ubedis da nema svoju volju, on je zivotinja, onda ga porobis kao zivotinju.
A sam covek odradi taj posao za njih.
Za debile koji kažu da TE nije naučna teorija
@Mr.Infinity , tebi se obraćam
@Cackalica21 , tebi se obraćam
Prvi korak: Identifikacija problema
Problem je odakle biodiverzitet i varijabilnost vrsta.
Нема се шта настављати с тобом, објашњено ти је више пута да причаш глупости, а ти и даље настављаш с глупостима о случајностима и с показивањем да немаш ни најосновније разумевање биологије. Мешаш и изједначаваш појмове, поричеш чињенице и износиш бесмислене тврдње које с науком немају никакве везе, а аргументи су ти, благо речено, смешни, препуни логичких, граматичких и правописних грешака.kada budes u stanju da pojasnis kako slucajnosti mogu da stvore grad sa robotima, masinama i putevima u celijama , javi se pa cemo nastavit.
Нема се шта настављати с тобом, објашњено ти је више пута да причаш глупости, а ти и даље настављаш с глупостима о случајностима и с показивањем да немаш ни најосновније разумевање биологије. Мешаш и изједначаваш појмове, поричеш чињенице и износиш бесмислене тврдње које с науком немају никакве везе, а аргументи су ти, благо речено, смешни, препуни логичких, граматичких и правописних грешака.
Одговорено ти је небројено пута, то што ти немаш капацитет да то појмиш је твој проблем.vidis da sa ateistom diskutujem
ti i onako ne znas nista odgovoriti. sa tobom nema neke fajde diskutovati.
nista ono meni nije odgovoreno, jer da je odgovoreno kako treba i logicki odgovor dobio ne bi pitanje ponavljao.Одговорено ти је небројено пута, то што ти немаш капацитет да то појмиш је твој проблем.
Читај пажљиво:nista ono meni nije odgovoreno, jer da je odgovoreno kako treba i logicki odgovor dobio ne bi pitanje ponavljao.
то што ти немаш капацитет да то појмиш је твој проблем.
nemamo sta diskutovati ja i tiЧитај пажљиво:
Нити ја с тобом дискутујем, нити има ико с тобом шта да дискутује јер се ни не може дискутовати с бауштелцима који уврте себи у главу да нешто знају јер гледају креационистичке снимке на интернету, и чим проба човек нешто да им објасни, одма крећу кафански изрази попут ,,момак, друже, дечко, синко, појма ти немаш".nemamo sta diskutovati ja i ti
Нема се шта настављати с тобом, објашњено ти је више пута да причаш глупости, а ти и даље настављаш с глупостима о случајностима и с показивањем да немаш ни најосновније разумевање биологије. Мешаш и изједначаваш појмове, поричеш чињенице и износиш бесмислене тврдње које с науком немају никакве везе, а аргументи су ти, благо речено, смешни, препуни логичких, граматичких и правописних грешака.
Мутације су насумичне, али будући да је природна селекција процес који намеће ред, уређени биохемијски системи не само да су вероватни, него су и неминовни.kada budes u stanju da pojasnis kako slucajnosti mogu da stvore grad sa robotima, masinama i putevima u celijama , javi se pa cemo nastavit.
Ovo je forum religija ne lazna teorija evolucija. Ocekijes ovde da ti tepamo?Саветовао бих те да се пребациш на потфорум теорије завере, то је пријатељски настројена средина према борцима против дубоке државе и чега све већ.
Bog je svakome dao mogucnost da,dopusti da Bog deluje u njegov zivot ili odbije..."....neka bude volja Tvoja...."
Nije.Нешто ми говори да ти је омиљени часопис Треће око.![]()
Neminovni.Мутације су насумичне, али будући да је природна селекција процес који намеће ред, уређени биохемијски системи не само да су вероватни, него су и неминовни.
ma pojma ti nemasНити ја с тобом дискутујем, нити има ико с тобом шта да дискутује јер се ни не може дискутовати с бауштелцима који уврте себи у главу да нешто знају јер гледају креационистичке снимке на интернету, и чим проба човек нешто да им објасни, одма крећу кафански изрази попут ,,момак, друже, дечко, синко, појма ти немаш".

Мутације су насумичне, али будући да је природна селекција процес који намеће ред, уређени биохемијски системи не само да су вероватни, него су и неминовни.
Мутације су насумичне, али будући да је природна селекција процес који намеће ред, уређени биохемијски системи не само да су вероватни, него су и неминовни.
Mutacije su nasumične, ali budući da je prirodna selekcija proces koji nameće red, uređeni biohemijski sistemi ne samo da su verovatni, nego su i neminovni.
nista ovdje nisi rekao kako nastaju prve zive celije.
nije valjda da vjerujes da ti mutacije=slucajnosti stvaraju kompleknost kao gradove u celijama, gdje imaju masine, roboti, automatizovana industrija, putevi itd
a prirodna selekcija ti je samo propsna karta onda ne stvara nista, on je po teroiji propusna karta za dobro odradjenu mutaciju.
Nije to fazon trećeg oka. On samo ne vidi da to što opisuje je razlog postojanja religije kao podrške tim vladarima ČP
Kako to da ti pojasnim?kada budes u stanju da pojasnis kako slucajnosti mogu da stvore grad sa robotima, masinama i putevima u celijama , javi se pa cemo nastavit.