Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za debile koji kažu da TE nije naučna teorija

@Mr.Infinity , tebi se obraćam

@Cackalica21 , tebi se obraćam

Prvi korak: Identifikacija problema

Problem je odakle biodiverzitet i varijabilnost vrsta.

kada budes u stanju da pojasnis kako slucajnosti mogu da stvore grad sa robotima, masinama i putevima u celijama , javi se pa cemo nastavit.

kada budes u stanju da pojasnis kako slucajnosti mogu da stvore grad sa robotima, masinama i putevima u celijama , javi se pa cemo nastavit.
Нема се шта настављати с тобом, објашњено ти је више пута да причаш глупости, а ти и даље настављаш с глупостима о случајностима и с показивањем да немаш ни најосновније разумевање биологије. Мешаш и изједначаваш појмове, поричеш чињенице и износиш бесмислене тврдње које с науком немају никакве везе, а аргументи су ти, благо речено, смешни, препуни логичких, граматичких и правописних грешака.

Нема се шта настављати с тобом, објашњено ти је више пута да причаш глупости, а ти и даље настављаш с глупостима о случајностима и с показивањем да немаш ни најосновније разумевање биологије. Мешаш и изједначаваш појмове, поричеш чињенице и износиш бесмислене тврдње које с науком немају никакве везе, а аргументи су ти, благо речено, смешни, препуни логичких, граматичких и правописних грешака.

vidis da sa ateistom diskutujem

ti i onako ne znas nista odgovoriti. sa tobom nema neke fajde diskutovati.

Одговорено ти је небројено пута, то што ти немаш капацитет да то појмиш је твој проблем.
nista ono meni nije odgovoreno, jer da je odgovoreno kako treba i logicki odgovor dobio ne bi pitanje ponavljao.

to je isto kao kad bi pito, kako auto moze da se pokrece

a ti odgovoris pa kotrlja na tockovimo

sta mislis je li ja pitam to sto si ti odgovorio ili mozda pitam kako motor i gorivo i sve ostalo djeluje u interkaciji da to auto pokrene

i sta mislis je l ime zadovolji tvoji odgovor tipa "kotrlja se"

nemamo sta diskutovati ja i ti
Нити ја с тобом дискутујем, нити има ико с тобом шта да дискутује јер се ни не може дискутовати с бауштелцима који уврте себи у главу да нешто знају јер гледају креационистичке снимке на интернету, и чим проба човек нешто да им објасни, одма крећу кафански изрази попут ,,момак, друже, дечко, синко, појма ти немаш".

Мутације су насумичне, али будући да је природна селекција процес који намеће ред, уређени биохемијски системи не само да су вероватни, него су и неминовни.

Саветовао бих те да се пребациш на потфорум теорије завере, то је пријатељски настројена средина према борцима против дубоке државе и чега све већ.
Ovo je forum religija ne lazna teorija evolucija. Ocekijes ovde da ti tepamo?
Uopste nisi evoluirso...
Uostalom vi evolucionisti nemqte volju, vixste zivotinje po vasoj teoroji.
Vama je sve jedno sta ko napise.
Jer po laznoj teoriji, sve je ispravno...

"....neka bude volja Tvoja...."
Bog je svakome dao mogucnost da,dopusti da Bog deluje u njegov zivot ili odbije...

Нешто ми говори да ти је омиљени часопис Треће око. :roll:
Nije.
Ne citam okultizam i paranoju.
Meni nesto govori da ti ne razumes da si na religiji.

Мутације су насумичне, али будући да је природна селекција процес који намеће ред, уређени биохемијски системи не само да су вероватни, него су и неминовни.
Neminovni.
Moraju.
Boje vas se?.

Нити ја с тобом дискутујем, нити има ико с тобом шта да дискутује јер се ни не може дискутовати с бауштелцима који уврте себи у главу да нешто знају јер гледају креационистичке снимке на интернету, и чим проба човек нешто да им објасни, одма крећу кафански изрази попут ,,момак, друже, дечко, синко, појма ти немаш".
ma pojma ti nemas :mrgreen: :hahaha:

Mutacije su nasumične, ali budući da je prirodna selekcija proces koji nameće red, uređeni biohemijski sistemi ne samo da su verovatni, nego su i neminovni.

nista ovdje nisi rekao kako nastaju prve zive celije.

nije valjda da vjerujes da ti mutacije=slucajnosti stvaraju kompleknost kao gradove u celijama, gdje imaju masine, roboti, automatizovana industrija, putevi itd

a prirodna selekcija ti je samo propsna karta onda ne stvara nista, on je po teroiji propusna karta za dobro odradjenu mutaciju.

nista ovdje nisi rekao kako nastaju prve zive celije.

nije valjda da vjerujes da ti mutacije=slucajnosti stvaraju kompleknost kao gradove u celijama, gdje imaju masine, roboti, automatizovana industrija, putevi itd

a prirodna selekcija ti je samo propsna karta onda ne stvara nista, on je po teroiji propusna karta za dobro odradjenu mutaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back