Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Jasna Дај зауздај овог фанатика оптерећеног Кураном, кочницама и квачилима, дојадио је више и богу и народу.
ako piše u skladu sa temom, ignoriši.
kao što ti pišeš o evoluciji iz naučnih knjiga, tako i on ima pravo o kreaciji iz religijskih knjiga.
ipak smo na pdf (ptf) religija.

ako postignete koncenzus vrlo rado ću je prebaciti na pdf nauka.

ako piše u skladu sa temom, ignoriši.
kao što ti pišeš o evoluciji iz naučnih knjiga, tako i on ima pravo o kreaciji iz religijskih knjiga.
ipak smo na pdf (ptf) religija.

ako postignete koncenzus vrlo rado ću je prebaciti na pdf nauka.
Па не пише о креацији него спамује у круг глупостима о којима је већ било више пута речи и одговоре на питања исмева, ако то није троловање и спамовање, не знам шта је. Значи, ми смо сад будале јер је он незналица, а одбија да стекне знање и шта год му се понуди, одговар му је увек ,,па није могуће да тако нешто верујете, па то нема никакве логике, па то само луд може веровати, па људи моји је ли могуће, па не брукајте се, па ја познајем науку мало дубље од научника, па ви не знате ни Библију него морам ја да вас учим, па како случајности без свести и моћи планирања могу правити моторе, квачила и мењаче..."

Боли мене ћошак за његова права, у права му не дирам, само кажем да затрпава тему смећем које нема везе ни с религијом ни с науком, а дискусију буквално обезвређује.

Па не пише о креацији него спамује у круг глупостима о којима је већ било више пута речи и одговоре на питања исмева, ако то није троловање и спамовање, не знам шта је. Значи, ми смо сад будале јер је он незналица, а одбија да стекне знање и шта год му се понуди, одговар му је увек ,,па није могуће да тако нешто верујете, па то нема никакве логике, па то само луд може веровати, па људи моји је ли могуће, па не брукајте се, па ја познајем науку мало дубље од научника, па ви не знате ни Библију него морам ја да вас учим, па како случајности без свести и моћи планирања могу правити моторе, квачила и мењаче..."

Боли мене ћошак за његова права, у права му не дирам, само кажем да затрпава тему смећем које нема везе ни с религијом ни с науком, а дискусију буквално обезвређује.
prijavi postove koji te vređaju, nismo supermeni.

ja i ne diskutujem sa njima, ali lik ne konta da mu i ne citam tekstove niti repliciram, ali ide zamnom od posta do posta i komentarise...a mene boli briga sta pise jendostavno ne citam.
Ето @Сале по његовом сопственом признању, лика не интересују аргументи и чињенице, само игнорише и исмева. Те овај је луд кад верује, те онај је депресиван кад пише ово или оно. Не вређа он мене ни са чим, али правила и даље крши. Пробај да одеш на неки босански форум међу оне талибане и да пишеш истим стилом о исламу и да се позиваш на Библију како он то овде ради с Кураном, па види да ли би те и колико дуго толерисали и чланство и модерација и администрација.

Нудиш да пребациш тему на потфорум Наука, али би тамо због оваквих његових објава експресно била закључана или он одстрањен с форума. Која је сврха теме ако се научни аргументи не прихватају и то од стране необразованих корисника, јер ,,њима то нема логике" управо зато јер немају неопходно образовање? Да сви ћутимо док он лапрда о ајетима и кодирању Курана?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back