gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Od kada ti postade evolucionista?TE je trenutno jedina teorija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kada ti postade evolucionista?TE je trenutno jedina teorija...
Nisam evolucionista, ali onaj eksperiment ukazuje da je evolucija iz nežive materije moguća...Od kada ti postade evolucionista?
To je bio neuspešni eksperiment koji je trebao da dokaže stvaranje života na zemlji iz ničega.Nisam evolucionista, ali onaj eksperiment ukazuje da je evolucija iz nežive materije moguća...
Znaš kako, onda to znači da je Bog deo nas, da ne postoji van nas, no to ne umanjuje iskustvo...Onda to negira veru u Boga.
To znači da Bog ne postoji. Da postoji odavno bi mi se javio makar kroz misli.Znaš kako, onda to znači da je Bog deo nas, da ne postoji van nas, no to ne umanjuje iskustvo...
Retko kome se javi. Moraš biti u alternativnom stanju svesti. No onda pomisliš odmah da si neko bitan. čim čuješ nešto ili vidišTo znači da Bog ne postoji. Da postoji odavno bi mi se javio makar kroz misli.
Nikada se nikome nije javio. Svi oni koji tvrde da jeste ili su umislili ili su bili na nečemu.Retko kome se javi. Moraš biti u alternativnom stanju svesti. No onda pomisliš odmah da si neko bitan. čim čuješ nešto ili vidiš
pa je to opasno po dušu.
Коментари све говоре.
To je samo tvoja tvrdnja, no glas koji ljudi čuju je itekako stvaran. No uopšte ne moraš biti na nečemuNikada se nikome nije javio. Svi oni koji tvrde da jeste ili su umislili ili su bili na nečemu.
Hoće to nekada kako da ne.To je samo tvoja tvrdnja, no glas koji ljudi čuju je itekako stvaran. No uopšte ne moraš biti na nečemu
da uđeš u alter stejt. Dovoljno je samo da ponavljaš Isusovu molitvu, da gladuješ i sve one religijske prakse...
Naravno, polaziš od sebe koji nisi imao takvo iskustvo, pa razumem...
Hoće samo si ti lažov pa neće zbog toga...Hoće to nekada kako da ne.
Da verujem.Sad nemam vremena, ali večeras ću baš pažljivo da pogledam, i da pokušam da odgovorim na što više.
Сретно с гледањем, Ховинд је још једна шарлатанчина која не зна шта је еволуција нити познаје теорију еволуције. Цела његова каријера изграђена је на научној неписмености и сламнатим аргументима. Током деценија многи су му скретали пажњу на то да се бори с ветрењачама, али залуд.Sad nemam vremena, ali večeras ću baš pažljivo da pogledam, i da pokušam da odgovorim na što više.
Upravo tako! Jer je ona jedina koja se može dokazati i koja je dokazana!TE je trenutno jedina teorija...
Dakle ovako. Idemo redom:Sad nemam vremena, ali večeras ću baš pažljivo da pogledam, i da pokušam da odgovorim na što više.
A ti si kao strucnjak za sve, specijalista?Сретно с гледањем, Ховинд је још једна шарлатанчина која не зна шта је еволуција нити познаје теорију еволуције. Цела његова каријера изграђена је на научној неписмености и сламнатим аргументима. Током деценија многи су му скретали пажњу на то да се бори с ветрењачама, али залуд.
АронРа има сјајне снимке где раскринкава његове суманутости, а пре годину или две су и имали серију дебата, топло препоручујем да их погледаш:

Ovo je već obmanjivanje samo što to kod mene ne prolazi.Hoće samo si ti lažov pa neće zbog toga...
Kent Honvid je američki Miroljub Petrović samo malo bolja varijanta. Čovek je bio u zatvoru zbog utaje poreza.A ti si kao strucnjak za sve, specijalista?
Ako Hovind ne zna, mogli su ovo trojica ebolucionista da to pokazu.
Vasi dokazi su samo pljuvanje po drugima.
Dokaz devolucije covekovog karaktera ne evolucija.
Uostalom sta se sekirate, po evoluciji su svi u pravu.
Kako hoćeš, međutim ovde si pisao najozbiljnije da si imao kontakt sa Bogom i to na nivou proroka...Ovo je već obmanjivanje samo što to kod mene ne prolazi.
Hvala što misliš da sam tako dobar glumac.Kako hoćeš, međutim ovde si pisao najozbiljnije da si imao kontakt sa Bogom i to na nivou proroka...
Bio je u zatvor jer su mu evolucionisti namestili.Ovo je već obmanjivanje samo što to kod mene ne prolazi.
Kent Honvid je američki Miroljub Petrović samo malo bolja varijanta. Čovek je bio u zatvoru zbog utaje poreza.
Pa ne znam kakve veze ima utaja poreza sa evolucijom?Bio je u zatvor jer su mu evolucionisti namestili.
Sramotio ih je i svuda po imenu pozivao na javne debate a oni bezali.