Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista ne ignorisem, nego poznajem jako dobro kako vi vjeruejte u proces evolucije, samo sto ja vam to pojednostavim ono sto vi vjerujete na slijepo.

pa ja ti to cijelo vrijeme govorim, mutacije ne planiraju, ali vi indirektno vjerujete da planiraju nesvjesno...jeli shvatas to covjece????

ti izgleda uopste ne razumijes moje argumente ovdje....mutacije ne planiraju al ivi indirektno vjerujete u to.

pa naravno da nema, jer reparacijski mehanizam je taj faktor koji blokira evoluciju, kako to ne shvatas...nesto sto podapinje evoluciji, kao dijete koje pokusava uciti hodati a neko mu cijelio vrijeme podapinje i onemogucuje ga u razvoju.

Шта рече, море!? :dash::hahaha: :rotf:

Чекај мало сад, постоји ли еволуција или не постоји? Ако не постоји, о чему ти овде причаш и за чије бабе здравље? :mrgreen:

Ти, дакле, имаш увид у моје мисли, па можеш боље од мене да знаш шта ја мислим и у шта ,,индиректно верујем", па ми моје сопствене мисли ,,поједностављаш" и то су твоји аргументи у корист креационизма и ,,интелигентног дизајна"?
Значи, ти сматраш да је сасвим нормално да некоме причаш ,,ти верујеш у ово, ти верујеш у оно"? Да ли ти се икад у животу деси да станеш, размислиш добро пре него што нешто кажеш, па онда кажеш?

Прво, ти не умеш да се служиш ни матерњим језиком; падежи су ти непознаница.
Друго, техничка терминологија је за тебе шпанско село; фрљаш се стручним изразима и мислиш то тако пролази свугде онако како пролази међу екипом пред продавницом.
Треће, усуђујеш се да терминима без икаквих основа и образложења потпуно редефинишеш значења како теби одговара и служиш се ненаучним концептима попут деволуције и дегенерације.
Четврто, не знаш ни шта доказујеш ни шта оспораваш ни чиме доказујеш ни чиме оспораваш; овде нападаш и оспораваш еволуцију тврдећи да не постоји, а служећи се притом аргументом да репарацијски механизам ,,блокира/подапиње еволуцију" (која не постоји).
Пето, болно је читати небулозе које пишеш запињући из све снаге тако надмен да некога убедиш како ти боље знаш од њега шта мисли и у шта верује. Такву уображеност одавно нисам видео, морам признати.
Шесто, још ниједан једини доказ за своје тврдње ниси изнео. Бавиш се овде редефинисањем науке и описивањем својих ставова заснованих на потпуно лаичком схватању науке, уверавајући све учеснике како наука заправо није оно што пише у научним студијама, специјализованим научним журналима, књигама и осталој стручној литератури, већ је наука оно што пише Пера на фејсбуку. Ко је Пера? Није битно, јер ти ,,знаш да говори истину, а научници лажу, плаћеници покварени".

С нестрпљењем очекујем шта ћеш следеће да нам приредиш. :D
Још пре неки дан сам хтео да и тебе бацим на игнор јер си тотални игнорант и ужасно иритантан, али сад видим да је добро што нисам, да могу квалитетно да се насмејем. Надам се да се и остали читаоци форума забављају колико и ја.

• Доцент, Медицински факултет Нови Сад.
  • Професор, Медицински факултет Ниш.
  • Научни саветник, Министарство за науку Републике Србије.
  • Visiting professor, Pen State University, USA .
  • Visiting professor, Hanover Universitet, Немачка.
  • Visiting professor, Sankt Petersburg University, Русија.
Jedino se slažem da je evolucija prevara i da je izmišljena. Kada vidim kako su namerno sklapali vilicu majmuna sa glavom čoveka ne treba mi dalje.

Ti definitvno ne razumeš da za nastanak života nemamo nijedan dokaz, neki će verovati da smo nastali od Kreatora, neki će verovati da su majmuni, što imaju potpuno pravo ali ne i da to svrstavaju u apsolutnu istinu.

To nisu naučnici, to su teoretičari. Njima nema pomoći, a kamoli nečeg drugog.

Da, totalno nemam bolja posla nego da razmišljam o evoluciji, propaloj teoriji 19 veka, ali hajde da je iznesen bar jedan dokaz, a ne da kačite slike fosila i gmizavaca koji postaju čovek, pa posle jednorog.
Svi dokazi na ovoj temi, pod znacima navoda dokazi, su oboreni.
Svaki čovek bi trebao da ima mišljenje, bez obzira kakvo ono bilo ili kako to uticalo na okolinu. Jok brate, najbolje ću sad da isključim mozak i da slušam šta Presveta Nauka kaže.

Nisam ja baš neka glumica, niti imam vremena tim da se bavim. To što ne možeš da prihvatiš da je to u barem OŠ obavezno, nije problem. Ali makar nemoj da skrećeš s teme na mene i moje vapaje, teško mi bude kad čitam poruke poput vaših dok se trudite da objasnite evoluciju, dokažete, ali onda kad vam neko iznese čvrst dokaz da to nije tako, onda krećete sa vređanjem i nazivanjem učesnika fanatikom, klasična priča.

Naučnici ne slušaju ni sami sebe, kako bi tek druge, ali vi vašu veru u evoluciju ne morate nametati celom svetu.
To je vaš problem što ne uvažavate tuđa mišljenja i mislite da su beskorisna, jer velik je univerzum.
Kao što i valjda primećuješ ja ovde se ne uzdajem uopšte da iznosim dokaze protiv evolucije jer ovde se 80% ljudi smeje i jedva 2% njih iznese dokaz, samo moram nekad da dodam komentar na nešto, tako me je Bog podesio.
Ako iko ovde nameće veru to radite vi vernici. Vi ste za jednoumlje.

Da se vratimo temi...

Neandertalac je dokaz da je evolucija prevara. Neandertalac je bio predstavljen kao karika koja nedostaje, ali zapravo ispostavilo se da je to današnji čovek na primitivnom nivou znanja i tehnologije.

Облици лобања ,,данашњег човека" у поређењу са обликом лобање данашњег човека:
ezgif-5-2ac62bed26[1].png

ezgif-5-91cf26ecc6[1].jpg

ezgif-5-8c902dec5b.jpg

Шта рече, море!? :dash::hahaha: :rotf:

Чекај мало сад, постоји ли еволуција или не постоји? Ако не постоји, о чему ти овде причаш и за чије бабе здравље? :mrgreen:

Ти, дакле, имаш увид у моје мисли, па можеш боље од мене да знаш шта ја мислим и у шта ,,индиректно верујем", па ми моје сопствене мисли ,,поједностављаш" и то су твоји аргументи у корист креационизма и ,,интелигентног дизајна"?
Значи, ти сматраш да је сасвим нормално да некоме причаш ,,ти верујеш у ово, ти верујеш у оно"? Да ли ти се икад у животу деси да станеш, размислиш добро пре него што нешто кажеш, па онда кажеш?

Прво, ти не умеш да се служиш ни матерњим језиком; падежи су ти непознаница.
Друго, техничка терминологија је за тебе шпанско село; фрљаш се стручним изразима и мислиш то тако пролази свугде онако како пролази међу екипом пред продавницом.
Треће, усуђујеш се да терминима без икаквих основа и образложења потпуно редефинишеш значења како теби одговара и служиш се ненаучним концептима попут деволуције и дегенерације.
Четврто, не знаш ни шта доказујеш ни шта оспораваш ни чиме доказујеш ни чиме оспораваш; овде нападаш и оспораваш еволуцију тврдећи да не постоји, а служећи се притом аргументом да репарацијски механизам ,,блокира/подапиње еволуцију" (која не постоји).
Пето, болно је читати небулозе које пишеш запињући из све снаге тако надмен да некога убедиш како ти боље знаш од њега шта мисли и у шта верује. Такву уображеност одавно нисам видео, морам признати.
Шесто, још ниједан једини доказ за своје тврдње ниси изнео. Бавиш се овде редефинисањем науке и описивањем својих ставова заснованих на потпуно лаичком схватању науке, уверавајући све учеснике како наука заправо није оно што пише у научним студијама, специјализованим научним журналима, књигама и осталој стручној литератури, већ је наука оно што пише Пера на фејсбуку. Ко је Пера? Није битно, јер ти ,,знаш да говори истину, а научници лажу, плаћеници покварени".

С нестрпљењем очекујем шта ћеш следеће да нам приредиш. :D
Још пре неки дан сам хтео да и тебе бацим на игнор јер си тотални игнорант и ужасно иритантан, али сад видим да је добро што нисам, да могу квалитетно да се насмејем. Надам се да се и остали читаоци форума забављају колико и ја.

Čekaj malo sad, postoji li evolucija ili ne postoji? Ako ne postoji, o čemu ti ovde pričaš i za čije babe zdravlje? :mrgreen:

ne postoji, ali postoji devolucija.

Ti, dakle, imaš uvid u moje misli, pa možeš bolje od mene da znaš šta ja mislim i u šta ,,indirektno verujem", pa mi moje sopstvene misli ,,pojednostavljaš" i to su tvoji argumenti u korist kreacionizma i ,,inteligentnog dizajna"?
Znači, ti smatraš da je sasvim normalno da nekome pričaš ,,ti veruješ u ovo, ti veruješ u ono"? Da li ti se ikad u životu desi da staneš, razmisliš dobro pre nego što nešto kažeš, pa onda kažeš?

ne radi se to o mislima nego prosudjuje na osnovu onoga sto pricas

jer kad kazes evolucija je to uradila, a posto ja znam kako evolucija u teoiji funkcionise ja ti onda samo pojednostavnim sta si mi rekao...

a to je da evolucija radi iz dva procesa , mutacije i prirodna selekcija.

Mutacije su slucajne greske pri kopiranju DNK i mutacije prilikom vanjskog utjesaja na DNK kao stetne zrake od sunca, hemkalije itd.

znaci mutacije su slucajnosti.eh kad to znamo onda ti kazem da ti vjerrujes da ti slucajnosti prave motore, robote koji hodaju na dvije noge, turbine , kodove, automatizovana industrija, pumpe, filtere , kopiatore, masine za odvezivanje corova i mnogo toga jos

sve slucajnosti prave i jos stavljaju u interkaciju sa drugima...mozes misliti, procesi koji nemaju razum, nemaju svijest, nemaju inteligenciju, nemaju moc planiranja a sve to odradjuju, a nasi najbolj strucnjaci to nisu u stanju uraditi sa najmodernijom tehnologijom a da vjerujem da su slucajnosti to odradile, i to pored jednog reparacijskog mehenizma koji oemogucuje evoluciju...a i kad se desi mutacija u vecini slucajeva to je rak, ide se ka samounistenju

i kako onda da vjerujem u evoluciju koja cak nema ni traznicijske fosile, jednostavno bajka za odrasle, izbjegliste za ateiste od BOga kreatora univerzuma.

Drugo, tehnička terminologija je za tebe špansko selo;

odlike onih kojih razumiju dobro neku stvar je da kompliciranu stvar mogu da pojednostave da je obican svijet razumije

a ja to radi, pojednostavnim sta evolucija u sustini znaci , koji su to procesi se desavaju itd

nema mudrosti nimalo da ja koristin nekakvi tehnicke termine, naucne termine, medicinske tremine a niko na forumu da ne razumije to...to je cisto preseravanje bilo, kao eto vidite kako ja znam strucnju terminologiju a vi ne znate,....ne ide to tako druze...meni to nije cilj, meni je vise u korist da ti objasnim da ti razumijes sta ti se prica nego da se ja hvalim visokoobrazovanom strucnom terminilogijom koju vecina nece razumjeti a mnogi samo da se dive znanju...meni to nije privlacno.

Četvrto, ne znaš ni šta dokazuješ ni šta osporavaš ni čime dokazuješ ni čime osporavaš; ovde napadaš i osporavaš evoluciju tvrdeći da ne postoji, a služeći se pritom argumentom da reparacijski mehanizam ,,blokira/podapinje evoluciju" (koja ne postoji).

itekako da znam.....

da ne znam ne bi ti znao pojednostaviti ono sto ti meni pricas

Peto, bolno je čitati nebuloze koje pišeš zapinjući iz sve snage tako nadmen da nekoga ubediš kako ti bolje znaš od njega šta misli i u šta veruje. Takvu uobraženost odavno nisam video, moram priznati.

priznajem da je bolno kad te neko argumentovano sa dokazima osporava....nikome nije to bas drago, ali iskrenim ljudima treba da bude drago, da kada vide dobre argumente i dokaze, da koriguju svoja vjerovanja i ubijedjenja....a ne slijepoe sliedjenje necega.

Šesto, još nijedan jedini dokaz za svoje tvrdnje nisi izneo. Baviš se ovde redefinisanjem nauke i opisivanjem svojih stavova zasnovanih na potpuno laičkom shvatanju nauke, uveravajući sve učesnike kako nauka zapravo nije ono što piše u naučnim studijama, specijalizovanim naučnim žurnalima, knjigama i ostaloj stručnoj literaturi, već je nauka ono što piše Pera na fejsbuku. Ko je Pera? Nije bitno, jer ti ,,znaš da govori istinu, a naučnici lažu, plaćenici pokvareni".

za sve svoje tvrdnje iznosim dokaze a evo ti jako dobar kvalitetan video od pola sahata novi vidoe, koji pojasnjava sve ove stvari oko evolucije, devolucije, mutacija, inteligentnog dizajna i sta se sve desava...jako kvalitetan video, pa pogledaj

S nestrpljenjem očekujem šta ćeš sledeće da nam prirediš. :D

eto pogledaj video gore

Još pre neki dan sam hteo da i tebe bacim na ignor jer si totalni ignorant i užasno iritantan, ali sad vidim da je dobro što nisam, da mogu kvalitetno da se nasmejem. Nadam se da se i ostali čitaoci foruma zabavljaju koliko i ja.

kod mene nema bjezanja, jer da si pobjegao, sam bi sebe uvjerio da ti uvjerenja nisu jaka pa moras da bjezis od mene

ako si toliko uvjeren u svoja uvjerenja i vjerovanja, i dokaze i argumente, oslonosi samo na svoje dokaze i argumente i vidi tolike ces dogurati ako su ti krhki a oponent ima jace argumente i dokaze onda malo to prostudiraj vise..pa ili prihvati ili ostavi....pa poslije pitaj svoje srce sta stvarno vjeruje.

Iritantan mozda jesam ateistima jer poznajem ove teme o evoluciji Bogu nauci pa mogu da osporim ono sto pricaju....a svjestan sam da je iritantno kad te neko osporava, to je prirodan proces, ne brini ,proci ce te to.

ti treba da se postavis bez predrasuda, i da te dokazi i argumente vode a ne da ti slijepo slijedis nesto.

ne postoji, ali postoji devolucija.

ne radi se to o mislima nego prosudjuje na osnovu onoga sto pricas

jer kad kazes evolucija je to uradila, a posto ja znam kako evolucija u teoiji funkcionise ja ti onda samo pojednostavnim sta si mi rekao...

a to je da evolucija radi iz dva procesa , mutacije i prirodna selekcija.

Mutacije su slucajne greske pri kopiranju DNK i mutacije prilikom vanjskog utjesaja na DNK kao stetne zrake od sunca, hemkalije itd.

znaci mutacije su slucajnosti.eh kad to znamo onda ti kazem da ti vjerrujes da ti slucajnosti prave motore, robote koji hodaju na dvije noge, turbine , kodove, automatizovana industrija, pumpe, filtere , kopiatore, masine za odvezivanje corova i mnogo toga jos

sve slucajnosti prave i jos stavljaju u interkaciju sa drugima...mozes misliti, procesi koji nemaju razum, nemaju svijest, nemaju inteligenciju, nemaju moc planiranja a sve to odradjuju, a nasi najbolj strucnjaci to nisu u stanju uraditi sa najmodernijom tehnologijom a da vjerujem da su slucajnosti to odradile, i to pored jednog reparacijskog mehenizma koji oemogucuje evoluciju...a i kad se desi mutacija u vecini slucajeva to je rak, ide se ka samounistenju

i kako onda da vjerujem u evoluciju koja cak nema ni traznicijske fosile, jednostavno bajka za odrasle, izbjegliste za ateiste od BOga kreatora univerzuma.

odlike onih kojih razumiju dobro neku stvar je da kompliciranu stvar mogu da pojednostave da je obican svijet razumije

a ja to radi, pojednostavnim sta evolucija u sustini znaci , koji su to procesi se desavaju itd

nema mudrosti nimalo da ja koristin nekakvi tehnicke termine, naucne termine, medicinske tremine a niko na forumu da ne razumije to...to je cisto preseravanje bilo, kao eto vidite kako ja znam strucnju terminologiju a vi ne znate,....ne ide to tako druze...meni to nije cilj, meni je vise u korist da ti objasnim da ti razumijes sta ti se prica nego da se ja hvalim visokoobrazovanom strucnom terminilogijom koju vecina nece razumjeti a mnogi samo da se dive znanju...meni to nije privlacno.

itekako da znam.....

da ne znam ne bi ti znao pojednostaviti ono sto ti meni pricas

priznajem da je bolno kad te neko argumentovano sa dokazima osporava....nikome nije to bas drago, ali iskrenim ljudima treba da bude drago, da kada vide dobre argumente i dokaze, da koriguju svoja vjerovanja i ubijedjenja....a ne slijepoe sliedjenje necega.

za sve svoje tvrdnje iznosim dokaze a evo ti jako dobar kvalitetan video od pola sahata novi vidoe, koji pojasnjava sve ove stvari oko evolucije, devolucije, mutacija, inteligentnog dizajna i sta se sve desava...jako kvalitetan video, pa pogledaj

eto pogledaj video gore

kod mene nema bjezanja, jer da si pobjegao, sam bi sebe uvjerio da ti uvjerenja nisu jaka pa moras da bjezis od mene

ako si toliko uvjeren u svoja uvjerenja i vjerovanja, i dokaze i argumente, oslonosi samo na svoje dokaze i argumente i vidi tolike ces dogurati ako su ti krhki a oponent ima jace argumente i dokaze onda malo to prostudiraj vise..pa ili prihvati ili ostavi....pa poslije pitaj svoje srce sta stvarno vjeruje.

Iritantan mozda jesam ateistima jer poznajem ove teme o evoluciji Bogu nauci pa mogu da osporim ono sto pricaju....a svjestan sam da je iritantno kad te neko osporava, to je prirodan proces, ne brini ,proci ce te to.

ti treba da se postavis bez predrasuda, i da te dokazi i argumente vode a ne da ti slijepo slijedis nesto.

Какав данинг-кругеровац умишљени. Ти нешто оспораваш. :mrgreen:
Имао кеца из биологије, за логику није ни чуо и сад живи у порицању стварности и замишља како некоме објашњава нешто.
:hahaha:

To što neke vrste podećaju jedne na druge nije nikakav dokaz za evoluciju već potvrda o njihovom postojanju.

Ево још једног оперисаног од логике.

Сличност између различитих врсти је потврда њиховог постојања. :rotf:
Разноликост је, стога, потврда њиховог непостојања. :mrgreen:

Откуд ембриону човека прорези за шкрге и реп?

Poslednja izmena:
Какав данинг-кругеровац умишљени. Ти нешто оспораваш. :mrgreen:
Имао кеца из биологије, за логику није ни чуо и сад живи у порицању стварности и замишља како некоме објашњава нешто.
:hahaha:

samo argumentovano sa dokazima i bit ces dobar decko :mazi:

samo argumentovano sa dokazima i bit ces dobar decko :mazi:
Рече неко коме је аргумент ,,да ти ја појасним у шта ти верујеш, брале, то ти је просеравање, слушај вамо шта је еволуција и деволуција, ево ти видео".

Смешан си ко циркус. 🤡
Једина олакшавајућа околност ти је то што смо на потфоруму религија па можеш вала шта год ти воља да лупеташ, опуштено. Овде се наука и тако и тако не признаје, па те ништа ни не ограничава да се служиш ненаучним принципима и концептима као ,,доказима". Зато ни не очекујем икакав реални доказ за постојање ,,интелигентног дизајна". Једноставно не постоје.

Radi se postojanje jedne vrste, a ne o promeni vrste.
Не разумем о чему причаш. Преформулиши у смислену изјаву, у више од једне просте реченице, објасни, образложи, не маши падеже.

И одговори на питање.

Не разумем о чему причаш. Преформулиши у смислену изјаву, у више од једне просте реченице, објасни, образложи, не маши падеже.

И одговори на питање.
To je evolucionistička prevara.

Рече неко коме је аргумент ,,да ти ја појасним у шта ти верујеш, брале, то ти је просеравање, слушај вамо шта је еволуција и деволуција, ево ти видео".

Смешан си ко циркус. 🤡
Једина олакшавајућа околност ти је то што смо на потфоруму религија па можеш вала шта год ти воља да лупеташ, опуштено. Овде се наука и тако и тако не признаје, па те ништа ни не ограничава да се служиш ненаучним принципима и концептима као ,,доказима". Зато ни не очекујем икакав реални доказ за постојање ,,интелигентног дизајна". Једноставно не постоје.

Zato ni ne očekujem ikakav realni dokaz za postojanje ,,inteligentnog dizajna". Jednostavno ne postoje.

dok si ovo pisao da ne postoji dokaz za inteligentni dizajn dok milioni ovakvih robota hodaju na dvije noge u tvojima celijama i drze te u zivotu da bi ti to meni mogao napisati :super:
giphy.gif

a ti i dalje ne moras vjerovati da ne postoje dokazi za ID.

eto ovaj je ID a taj gore nije ;)
dc2xoz6-b00af838-9b1e-4332-8227-70c23874bad9.gif

dok si ovo pisao da ne postoji dokaz za inteligentni dizajn dok milioni ovakvih robota hodaju na dvije noge u tvojima celijama i drze te u zivotu da bi ti to meni mogao napisati :super:
giphy.gif

a ti i dalje ne moras vjerovati da ne postoje dokazi za ID.

eto ovaj je ID a taj gore nije ;)
dc2xoz6-b00af838-9b1e-4332-8227-70c23874bad9.gif

Да нам ниси поставио ову другу слику, не би знали са чиме да упоредимо и на шта мислиш. :mrgreen:

Да нам ниси поставио ову другу слику, не би знали са чиме да упоредимо и на шта мислиш. :mrgreen:
i onda mi kazes nema dokaza za ID....itekako da ima, samo sto se vi pravite sliepci, i necete da vidite, okrecete glavu od ocitih primjera Inteligentnog dizajna...koji ukazuje na kreatora Boga

Како је ово доказ?

cuj kako, cuuuuj kakoooo :mrgreen:

ee svasta

robot na dvije noge eto hoda tako sto su se slucajnosti poigrale i napravile ga, kodirale ga dale mu funkcije, i stavle ga interakciju sa drugim robotima i masinama u celijama...ma ajdeee breeeee ....sta jos treba da vjerujem da je paja patak ga napravio.

Ti covjece, treba da kad vidis tog robota, ma sta kad vidis, dovoljno ti je da spomene robot da odmah izbacis evoluciju iz glave jer ti evolucija zahtijeva da vjerujes da su to slucajnosti odradile, koje ti ja ovdje uporno trubim nema logike da nekakvi procesi koji nemaju svijest ni o sebi a kamoli o nekakvim robotima da ti naprave robota.

cuj kako, cuuuuj kakoooo :mrgreen:

ee svasta
Прилично адекватан одговор на облично питање, свака част. Кад би тако доказе износили на суду или у научним расправама, где би нам био крај. :D
robot na dvije noge eto hoda
Није робот већ протеин.

tako sto su se slucajnosti poigrale i napravile ga, kodirale ga dale mu funkcije, i stavle ga interakciju sa drugim robotima i masinama u celijama...
Нетачно. Ово је твоје невешто тумачење процеса које не разумеш и покушај да те процесе прикажеш као нешто божанско.

ma ajdeee breeeee ....sta jos treba da vjerujem da je paja patak ga napravio.
Не би било најглупље што је неки фанатик икад изјавио.

Ti covjece, treba da kad vidis tog robota, ma sta kad vidis, dovoljno ti je da spomene robot da odmah izbacis evoluciju iz glave
Ни као дете не бих овако нешто помислио. Неописиво ми је смешно да одрасла особа може тако да резонује.

jer ti evolucija zahtijeva da vjerujes da su to slucajnosti odradile, koje ti ja ovdje uporno trubim nema logike da nekakvi procesi koji nemaju svijest ni o sebi a kamoli o nekakvim robotima da ti naprave robota.
Ништа од тога није тачно и већ више пута ти је објашњено зашто, али ти упорно и даље покушаваш да некоме објасниш да ти боље знаш од њега у шта он верује. :mrgreen:

И ето на шта се своди твој процес доказивања - на испразне фразе попут ,,ма ајде бреее" и на убеђивање да сви треба да размишљају и изводе закључке као ти - у супротности с логиком.

da sam ovo da sam ono.....i tako u krug cijelo vrijeme...nego sta mislis da ti nas obradujes sa jednim kvalitetnim argumentom sa dokazima?? pa da te narod malo vise uzme za ozbiljno nego pricat bez dokaza.
Ne može se nekome ko nema blagog pojma ni o čemu prezentovati dokaz koji on nema kapacitet da razume.

Kao kad bi dete iz obdaništa krenuo da ubeđuješ u istinitost Ojlerovog identiteta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back