- Poruka
- 9.626
nista ne ignorisem, nego poznajem jako dobro kako vi vjeruejte u proces evolucije, samo sto ja vam to pojednostavim ono sto vi vjerujete na slijepo.
pa ja ti to cijelo vrijeme govorim, mutacije ne planiraju, ali vi indirektno vjerujete da planiraju nesvjesno...jeli shvatas to covjece????
ti izgleda uopste ne razumijes moje argumente ovdje....mutacije ne planiraju al ivi indirektno vjerujete u to.
pa naravno da nema, jer reparacijski mehanizam je taj faktor koji blokira evoluciju, kako to ne shvatas...nesto sto podapinje evoluciji, kao dijete koje pokusava uciti hodati a neko mu cijelio vrijeme podapinje i onemogucuje ga u razvoju.
Шта рече, море!?

Чекај мало сад, постоји ли еволуција или не постоји? Ако не постоји, о чему ти овде причаш и за чије бабе здравље?

Ти, дакле, имаш увид у моје мисли, па можеш боље од мене да знаш шта ја мислим и у шта ,,индиректно верујем", па ми моје сопствене мисли ,,поједностављаш" и то су твоји аргументи у корист креационизма и ,,интелигентног дизајна"?
Значи, ти сматраш да је сасвим нормално да некоме причаш ,,ти верујеш у ово, ти верујеш у оно"? Да ли ти се икад у животу деси да станеш, размислиш добро пре него што нешто кажеш, па онда кажеш?
Прво, ти не умеш да се служиш ни матерњим језиком; падежи су ти непознаница.
Друго, техничка терминологија је за тебе шпанско село; фрљаш се стручним изразима и мислиш то тако пролази свугде онако како пролази међу екипом пред продавницом.
Треће, усуђујеш се да терминима без икаквих основа и образложења потпуно редефинишеш значења како теби одговара и служиш се ненаучним концептима попут деволуције и дегенерације.
Четврто, не знаш ни шта доказујеш ни шта оспораваш ни чиме доказујеш ни чиме оспораваш; овде нападаш и оспораваш еволуцију тврдећи да не постоји, а служећи се притом аргументом да репарацијски механизам ,,блокира/подапиње еволуцију" (која не постоји).
Пето, болно је читати небулозе које пишеш запињући из све снаге тако надмен да некога убедиш како ти боље знаш од њега шта мисли и у шта верује. Такву уображеност одавно нисам видео, морам признати.
Шесто, још ниједан једини доказ за своје тврдње ниси изнео. Бавиш се овде редефинисањем науке и описивањем својих ставова заснованих на потпуно лаичком схватању науке, уверавајући све учеснике како наука заправо није оно што пише у научним студијама, специјализованим научним журналима, књигама и осталој стручној литератури, већ је наука оно што пише Пера на фејсбуку. Ко је Пера? Није битно, јер ти ,,знаш да говори истину, а научници лажу, плаћеници покварени".
С нестрпљењем очекујем шта ћеш следеће да нам приредиш.

Још пре неки дан сам хтео да и тебе бацим на игнор јер си тотални игнорант и ужасно иритантан, али сад видим да је добро што нисам, да могу квалитетно да се насмејем. Надам се да се и остали читаоци форума забављају колико и ја.