Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.000
Nem blage. Znam francuski i turski.
ukratko receno starost zemlje, suncevog sistema, sunca je 4.61, jer je pocelo se sve u isto vrijeme formirati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nem blage. Znam francuski i turski.
A koje je poreklo urana 238?ukratko receno starost zemlje, suncevog sistema, sunca je 4.61, jer je pocelo se sve u isto vrijeme formirati.
/nema veze, kao Kuran pominje 461 put Zemlju pa je to automatski njena starost![]()
ne znamA koje je poreklo urana 238?
Bog ne postoji uživajte u životu!
Не каже Бог никоме ништа, већ стари текстови које су писали религиозни фанатици. То што неки бирају да верују у оно што у њима пише, не значи да Бог постоји. Ваши страхови од имагинарног нису свачији страхови.A Bog nam kaze
Pa cak i ako kaze, ne kaze da je BogНе каже Бог никоме ништа, већ стари текстови које су писали религиозни фанатици. То што неки бирају да верују у оно што у њима пише, не значи да Бог постоји. Ваши страхови од имагинарног нису свачији страхови.
Ово модерна наука оповргава.starost zemlje, suncevog sistema, sunca je 4.61, jer je pocelo se sve u isto vrijeme formirati
To nije evolucija nego adaptacija. Adaptacija postoji ali da to vodi u novu vrstu, tesko. Pa inekcije rade na tu foru.мужјаци еволуирали да развију имунитет на бактерију,
Адаптација је еволуциони процес баш као и специјација.To nije evolucija nego adaptacija. Adaptacija postoji ali da to vodi u novu vrstu, tesko. Pa inekcije rade na tu foru.
Da samo sto ovo drugo nije potvrdjeno, a da je adaptacija evolucioni proces nije dokazano. Imamo razlicite rase ljudi, ali ne i vrsteАдаптација је еволуциони процес баш као и специјација.
Niko ne zna koliko je staro sunce ne blamirajte se!Ово модерна наука оповргава.
Старост Сунчевог система се процењује на око 4.571.000.000 година, старост Сунца на 4.603.000.000 година, а старост Земље на 4.543.000.000 година, +/- 50.000.000 година.
Ja bih pre to nazvao nadogradnja vrste, ali ne nikakav evolutivni proces.Da samo sto ovo drugo nije potvrdjeno, a da je adaptacija evolucioni proces nije dokazano. Imamo razlicite rase ljudi, ali ne i vrste
iako postoji adaptacija kod ljudi.
Sa mnom neće biti ništa. Ti si verski fanatik i to je to. Verovaćeš i tog Boga i gotovo. Da si kojim slučajem ređen u Grškoj pre dve hiljade godina verovao bi ti u Zevsa.ja uzivam u zivotu i ujedno vjerujem....pa se pokusavam osigurat za sljedeceg zivota poslije smrti
dok ti eto uzivas a neosiguras se nista za zivota poslije smrti, pa si pusten na milost i nemilost slucaju...u fazonu "kako bude bit ce"....a ja te pitam, sta ako bude nesto lose, sta ako stvari krenu lose po tebi a nemas popravnog, gdje je izlaz onda?? kako se spasiti, gdje pobjeci onda???
zapitaj se kad legnes navecer i sam razmisljas u mrak...sta ako taj Bog postoji a ti ga negiras, sta ce biti sa tobom covjece?
jesi li ti svjestan da smrt kad dodje nema popravnog, nema vracanja nazad na zemlju da se popravis nesto...sto si uradio uradio si, knjiga djela se zatvara za tebe.
A Bog nam kaze da ce ljudi od njega traziti poslije smrti da ih vrati na zemlju da vjeruju u njega, kao eto sad smo vidjeli i culi, sad znamo...pa daj vrati nas...
odgovor ce biti "Ne moze", uzalud ce biti moljakanja i pravdanja.
Zasigurno ne, ali postoje procene. Kao sto je procena starost univerzuma koja je tek besmislena. Ne moze nesto nastati ni izNiko ne zna koliko je staro sunce ne blamirajte se!
Па сад, не знам одакле ти ово, али је нетачно. Баш на линку ка Вики чланку о адаптацији, на пример, стоји да је то прилагођавање кроз еволуцију. Процес специјације такође је потврђен и то више пута. Три врсте биљке из рода Tragopogon или Козје браде су однешена у САД из Европе; T. dubius, T. pratensis и T. porrifolius. Како се популација ширила, врсте су међусобно често производиле стерилне хибриде, али до 50-их научници су открили да постоје две нове врсте. Иако су изгледали као хибриди, нису били стерилни примерци, већ способни да се размножавају са својом врстом, али не ни са једном од првобитне три врсте - класична дефиниција нове врсте. Нешто слично се десило и с лептирима из рода Heliconius.Da samo sto ovo drugo nije potvrdjeno, a da je adaptacija evolucioni proces nije dokazano.
Пише лепо ,,процењује се".Niko ne zna koliko je staro sunce
Али обични и небитни ликови попут тебе и мене се не питају, већ образоване и стручне особе.Ja bih pre to nazvao nadogradnja vrste, ali ne nikakav evolutivni proces.
Cuj intervencijom se svasta moze dobiti pa tako i rase pasa i nove hibridne biljke. Nista od toga nije evolucija niti se desava u prirodi.Па сад, не знам одакле ти ово, али је нетачно. Баш на линку ка Вики чланку о адаптацији, на пример, стоји да је то прилагођавање кроз еволуцију. Процес специјације такође је потврђен и то више пута. Три врсте биљке из рода Tragopogon или Козје браде су однешена у САД из Европе; T. dubius, T. pratensis и T. porrifolius. Како се популација ширила, врсте су међусобно често производиле стерилне хибриде, али до 50-их научници су открили да постоје две нове врсте. Иако су изгледали као хибриди, нису били стерилни примерци, већ способни да се размножавају са својом врстом, али не ни са једном од првобитне три врсте - класична дефиниција нове врсте. Нешто слично се десило и с лептирима из рода Heliconius.
Procenjuje se, veruje se zato i evolucija nije nauka već palamuđenje,Пише лепо ,,процењује се".
Али обични и небитни ликови попут тебе и мене се не питају, већ образоване и стручне особе.
Pa cuj mnoge stvari u koje mainstream veruje kasnije se ispostave kao netacne. A evolucija nije potvrdjena naucnim metodom.Али обични и небитни ликови попут тебе и мене се не питају, већ образоване и стручне особе.
Ne treba nikakav Bog koji je stvoren ljudskom maštom da bi imalo smisla.Zasigurno ne, ali postoje procene. Kao sto je procena starost univerzuma koja je tek besmislena. Ne moze nesto nastati ni iz
ceg tako da univerzum moze biti beskonacno star ukoliko nema Boga![]()
Da bi bila nauka mora se potvrditi naucnim metodom. No kako je covek sposoban da krsi evoluciju ona nije ni pravilo ni zakon.Procenjuje se, veruje se zato i evolucija nije nauka već palamuđenje,
Ne mozes znati da to nisu vanzemaljci koji su se u proslosti ovde bavili Zemljom.Ne treba nikakav Bog koji je stvoren ljudskom maštom da bi imalo smisla.
Ovo o vanzemaljcima mi deluje logičnije nego Bog i Bogovi. Ima više smisla, ali ni tu nema konkretnih dokaza.Da bi bila nauka mora se potvrditi naucnim metodom. No kako je covek sposoban da krsi evoluciju ona nije ni pravilo ni zakon.
Dokaz kontra evolucije je postojanje inteligencije.
Ne mozes znati da to nisu vanzemaljci koji su se u proslosti ovde bavili Zemljom.
Није потребна маса мутација које се акумулирају током генерација да би се створила другачија врста – потребан је само неки догађај који репродуктивно изолује једну групу појединаца од друге. Ово може да буде веома брзо у случајевима попут ових полиплоида. Једна мутација може бити довољна. Или се то може одвијати пуно, пуно споријим темпом. Ово је специјација по којој је еволуција позната - постепене промене током времена које раздвајају врсте.Три врсте биљке из рода Tragopogon или Козје браде су однешена у САД из Европе; T. dubius, T. pratensis и T. porrifolius. Како се популација ширила, врсте су међусобно често производиле стерилне хибриде, али до 50-их научници су открили да постоје две нове врсте. Иако су изгледали као хибриди, нису били стерилни примерци, већ способни да се размножавају са својом врстом, али не ни са једном од првобитне три врсте - класична дефиниција нове врсте. Нешто слично се десило и с лептирима из рода Heliconius.
Раса је класификација унутар врсте и различите расе могу међусобно да се паре и створе плодно потомство. Различите врсте стварају неплодно мушко потомство - хибриде. Пример који сам дао јасно показује да се ради о новим врстама.Cuj intervencijom se svasta moze dobiti pa tako i rase pasa i nove hibridne biljke. Nista od toga nije evolucija niti se desava u prirodi.
Процена старости Сунца нема никакве везе са еволуцијом. Ниси никакав ауторитет ни на ком пољу науке да би могао да тврдиш шта јесте, а шта није наука. То што нешто не разумеш, не значи да је паламуђење. То што немаш воље или интересовања у довољној мери да се информишеш о нечему, не значи да је паламуђење.Procenjuje se, veruje se zato i evolucija nije nauka već palamuđenje,