Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blamiras se ti jer ne znas kako se u svetu i po kojim kriterijumima *bira* partner.
tako sto jaci oplodi, sukobi oko toga su stalni u zivotinjskom svetu

recimo lavovi kad smene vodju copora , poubijaju vecinu potomaka koje je napravio stari vodja

cak i * fine* zivotinje vode teske borbe , cesto smrtonosne oko teritorije i prava na produzetak vrste

I MISLITE DA JE TAKO SUROV SVET KREACIJA?

jedino izuzetno surovog stvoritelja

Da to je jedan argument *protiv* kreacije, ne *za evoluciju*.
Ja sam pobornik da je zivot oduvek postojao, u slicnim formama, i da je ovde dosao vanzemaljskim putem...
https://sr.wikipedia.org/wiki/Окамова_бритва

ako za nesto nemas dokaza , cak imas i neke dokaze protiv toga onda moras prihvatiti ono za sta postoji bar neki dokaz

vanzemaljci postoje kao mogucnost , ali ni za njih nema nikakvih dokaza

ima nesto vere u evoluciji , vere u logiku i sled desavanja

a mozda ste u pravu , mozda je ono od pre hilj god starije od onog od pre milion god

mozda jeste ako izbacimo logiku

ali vi je ionako ne koristite, sta ce vam to
Evolucija i jeste vera da je tako bilo. Koliko samo imate u evolucionističkim objašnjenjima mi verujemo, mi smatramo, mi predpostavljamo, nemamo dokaze, ali smatramo ili verujemo da je tako. Verujete u nešto za šta nemate dokaze. Smešno.

Evolucija i jeste vera da je tako bilo. Koliko samo imate u evolucionističkim objašnjenjima mi verujemo, mi smatramo, mi predpostavljamo, nemamo dokaze, ali smatramo ili verujemo da je tako. Verujete u nešto za šta nemate dokaze. Smešno.
1-2-3-.-5-6-.-8-.-.-11

logika kaze da nedostaju brojevi 4 - 7 - 9 i 10

MOZDA logika nije u pravu , ali verovatno jeste

1-2-3-.-5-6-.-8-.-.-11

logika kaze da nedostaju brojevi 4 - 7 - 9 i 10

MOZDA logika nije u pravu , ali verovatno jeste
TE nije ništa dokazala niti će to ikada moći. Evo kažete da si dinosaurusi izumrli tako što ih je ubio onaj meteor, a posle kažete da su evoluirali u ptice.
Šta je sada? Ili su izumrli od posledice meteora ili su evoluirali? Vi oko toga ne možete da se dogovorite. Ako ih je pobio meteor logično je da nisu mogli da evoluiraju u ptice jer se bili istrebljeni. Kako istrebljena vrsta može da evoluira?

TE nije ništa dokazala niti će to ikada moći. Evo kažete da si dinosaurusi izumrli tako što ih je ubio onaj meteor, a posle kažete da su evoluirali u ptice.
Šta je sada? Ili su izumrli od posledice meteora ili su evoluirali? Vi oko toga ne možete da se dogovorite. Ako ih je pobio meteor logično je da nisu mogli da evoluiraju u ptice jer se bili istrebljeni. Kako istrebljena vrsta može da evoluira?
vecinu je ubio meteor a neki manji su evoluirali

Poslednja izmena:
A šta ako je Bog napravio živa bića tj vrste tako da mogu da evouliraju? To bi zadovoljilo obe strane

iako nama vjernicima laska ta pomisao, i cak bi je podrzali, ali ne mozemo...jer podrzali bi je ako necemo gledati dokaze i voditi se emocijama samo

ali realna osoba treba da gleda dokaze a ne da se vodi emocijama i zeljama....razlog sto se i ovo ne moze prihvatiti jeste to sto nemamo tranzicijskih fosila....pa samim tim i to pada u vodu.

druga stvar, imamo fosile oko 250-450 miliona stare zivotinja koji su identicni kao sadasnje zivotinje sto ukazuje da nije bilo evolucije.

tako da se ne moze prihvatiti ni ta teoloska evolucija gdje imamo Boga Evolvera.

Problem je sto je evolucija zamisljena da se odvija bez Boga, tj slicnost vrsta i to sto je priroda surova govori u prilog evoluciji.
i sto je najgore i srz svih problema i nelogicnosti jeste davanje slucajnostima bozanske i ljudske osobine stvaranja, sastavljanja, kodiranja, planiranja, sihronizovanja

To je nevjerovatno kako olahko ateisti evolucionoisti vjeruju u to, da nekakve slucajnostima odrade tako fascinantan posao da kad bi sabrao sve naucnike ovog svijeta sa najmdernijom tehnologijom nnebi im mogli parirati ni 1% u vjestini kreiranja

zato je evolucija nelogicna i zasto preferiramo ukljucivanje Boga , Inteligenciju, u proces stvaranja.

Fantastican primjer Bozijeg inteligentnog dizajna gdje o evoluciji nema govora da moze stvarati toplotne senzore u DNK koji ce podstakivati mijenjanje krzna zavisno koje je godisnje doba

131891763_1318291508548617_7679711750856226093_n.jpg

Zasto onda ti tako ne radis?

pa zar ti nije dokaz to sto ne prihvatam teolosku evoluciju koja ide nama vjernicima u prilog, odbijam je zato sto nema tranzicijskih fosila.

eto vidis da radim.

Ne, ovo ukazuje koliko ti nista neznas o evolucionoj biologiji (ili se pravis da ne znas).

pa eto argumentuj sa dokazima da ne znam.

to s oneko kaze, ti ne znas ovo ili ono...a nikakav argument sa dokazom ne iznese, znaj da je to supljiranje u prazno...ne pije to vode.

samo argumeti sa dokazima imaju tezinu udiskusijama...ostalo sve je palamudjenje.

pa eto argumentuj sa dokazima da ne znam.
druga stvar, imamo fosile oko 250-450 miliona stare zivotinja koji su identicni kao sadasnje zivotinje sto ukazuje da nije bilo evolucije.
i sto je najgore i srz svih problema i nelogicnosti jeste davanje slucajnostima bozanske i ljudske osobine stvaranja, sastavljanja, kodiranja, planiranja, sihronizovanja
azlog sto se i ovo ne moze prihvatiti jeste to sto nemamo tranzicijskih fosila....pa samim tim i to pada u vodu.
Dalje me stvarno mrzi da trazim. Tesko mi da ti kazem sta je veca glupost od navedenog. Da si barem nesto procitao iz evolucione biologije.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back