Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od situacije. Prelazak od jednoćelijske do višećelijske životinje je morao biti odjednom, jer ne može:ima jednu ćeliju, pa 1 i po pa 2, i eto ga višećelijsko biće. Ne. To je brzo.И?
Осатје моје питање, да ли се прелазак из једне врсте у другу дешава постепено или одједном кроз еволутивни скок? Молим те без линкова.
Осатје моје питање, да ли се прелазак из једне врсте у другу дешава постепено или одједном кроз еволутивни скок? Молим те без линкова.
Znao sam. Nisi smeo da procitas. Cega se plasis?U bre, mnogo smo glupi kad nam je toliko trebalo za osnovne stvari.Zavisi od situacije. Prelazak od jednoćelijske do višećelijske životinje je morao biti odjednom, jer ne može:ima jednu ćeliju, pa 1 i po pa 2, i eto ga višećelijsko biće. Ne. To je brzo.
Čovekov silazak sa drveta i evolucija bipedalizma su trajali dugo, u periodu 10-4,5 miliona godina.

Znas u cemu je problem?Zavisi od situacije. Prelazak od jednoćelijske do višećelijske životinje je morao biti odjednom, jer ne može:ima jednu ćeliju, pa 1 i po pa 2, i eto ga višećelijsko biće. Ne. To je brzo.
Čovekov silazak sa drveta i evolucija bipedalizma su trajali dugo, u periodu 10-4,5 miliona godina.
Stvar je u tome da su kosti drugačije. Zamisli da ti ceo dan ideš na sve četiri. Teško, zar ne? E pa njima je na dve noge bilo isto tako teško. Pogledaj filmove Odiseja vrste 1 i 2, veoma lepo napravljeno.U bre, mnogo smo glupi kad nam je toliko trebalo za osnovne stvari.![]()
Ispada da je tako. Lakše mu je da veruje u nešto prosto.Znas u cemu je problem?
Kreacionizam: Bog je tvorac svega. Tacka. sve receno.
On ocekuje da je isto tako za evolucionu biologiju ili bilo koju drugu naucnu teoriju.
Mislim da je otac Joil to najbolje objasnio.Stvar je u tome da su kosti drugačije. Zamisli da ti ceo dan ideš na sve četiri. Teško, zar ne? E pa njima je na dve noge bilo isto tako teško. Pogledaj filmove Odiseja vrste 1 i 2, veoma lepo napravljeno.
Sad, zavisi od toga koja se vrsta uzme. Ako uzmemo da silazak kreće od vrste Orrorin Tugenensis, to je pre 6,5 miliona godina, ako uzmemo vrstu Sachelanthropus Tchadensis, onda pre 10 miliona godina.
Mada ipak, tih par miliona i nije puno za nekadašnje milijarde bez veće promene.U bre, mnogo smo glupi kad nam je toliko trebalo za osnovne stvari.![]()
Тај еволуционистички креационизам (не знам како су га крстили) могу умногоме поштовати.Trebalo je u anketi dodati i kreaciju kroz evoluciju.
Ово потврђује управо оно што сам рекао да ви немате појма шта је то креационизам, већ вам само смета онај дио који се тиче генезе.Hoćeš reći da je bog stvorio vrstu pa je pustio da evoluira? Onaj ko to kaže zapravo podržava evoluciju, sa manjom izmenom.
Pozdrav brate... tu sam. Krijem se od vlasti da me ne nadju i spricajuПа поздрав Јужни, гдје нестаде све ово вријеме, таман се и ја мислио повући из јавности.

Супер, питање сам поставио само зато што колега тврди да не постоје прелазне форме, ако је поступак постепен и дуготрајан тад морамо имати прелазне форме зар не?Zavisi od situacije. Prelazak od jednoćelijske do višećelijske životinje je morao biti odjednom, jer ne može:ima jednu ćeliju, pa 1 i po pa 2, i eto ga višećelijsko biće. Ne. To je brzo.
Има других струја креационизма које се не би сложиле с овим.Ово потврђује управо оно што сам рекао да ви немате појма шта је то креационизам, већ вам само смета онај дио који се тиче генезе.
Види креационизам као полазиште има Бога, али у даљем развоју тврди да су створени "изворни" типови, нпр. пси, који су се након тога развили у различите врсте, домаћи пас, лисица, вук..., или мачке, па имамо домаће мачке, лавове, пуме...итд.
To traži od Deda Mraza ili boga, još bolje bogaOdo da pajkim. Laku noc.
Nadam se da moj drug @Koslav75 da mi ispuni zelju i odgovori ono za kreacionizam.

Лаку ноћ.Odo da pajkim. Laku noc.
Nadam se da moj drug @Koslav75 da mi ispuni zelju i odgovori ono za kreacionizam.
Tačno, a imamo ih dosta. Da ih navedem?Супер, питање сам поставио само зато што колега тврди да не постоје прелазне форме, ако је поступак постепен и дуготрајан тад морамо имати прелазне форме зар нe?
Можда, али у основној идеји креационизам представља овај сценарио.Има других струја креационизама који се не би сложили с овим.
Vidis ja sam procitao i nasao da je njena srz u recima njenog osnivaca u VIII veku koji je sve objasnio: "from mineral to plant, from plant to animal, and from animal to man."Nije bitno ko je zastupa, nego njena srž, koju ne daj bože da ste slučajno pročitali.
Па прочитао сам више пута, бојим се једино да ћу научити напамет па почети рецитовати, ствар је у томе што хоћу да ти кажеш како би ти могао поставити следеће питање, па нећу ваљда дискутовати са линком.![]()
Znao sam. Nisi smeo da procitas. Cega se plasis?
E ovako:Tačno, a imamo ih dosta. Da ih navedem?
Eto ti direktne linije od razdvajanja predaka do naše vrste i podvrste.E ovako:
Sahelantropus Tchadensis
Orrorin Tugenensis
Ardipithecus Kadabba
Ardipithecus Ramidus
Australopithecus Anamensis
Australopithecus Afarensis
Homo Habilis
Homo Ergaster
Homo Erectus
Homo Antecesor
Homo Rodhesiensis