Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опет понављам, ви негирате Творца, иако немате доказа ни за, ни против, а као алтернативу не дајете ништа смислено у вези настанка живота, отуд полазећи, теорија еволуције је као кућа без темеља. Ево поставићу и теби питање да ли знаш, шта су су палеонтолози који су били Дарвинови савременици, мислили о њему?
Bas si mi nedostajao. Ocu mrem od smeha. Sta su mislili Darvinpvi savremenici. :cepanje::hahaha1: o njemu. Izuzetno relevantno za sta?

Bas si mi nedostajao. Ocu mrem od smeha. Sta su mislili Darvinpvi savremenici. :cepanje::hahaha1: o njemu. Izuzetno relevantno za sta?
О да изузетно релевантно, прескочио си оно палеонтолози, значи људи који су се бавили науком и имали више искуства и знања у одређеној области од твог идола, кога су сматрали за шарлатана.

Значи да имамо еволутивни скок цијеле врсте или једног њеног дијела који се одвија у кратком временском раздобљу, како се то мири са насумичним мутацијама?
Odakle ti sad ovo? Ko zna koliko puta je ovde objasnjeno ili upuceno na objasnjenje al dzaba (Prst u uvo i tralalalalaal).
I ne necu upasti u zamku i opet objasnjavati. Knjigu u sake. Procitaj barem nesto o evolucionoj biologiji>

О да изузетно релевантно, прескочио си оно палеонтолози, значи људи који су се бавили науком и имали више искуства и знања у одређеној области од твог идола, кога су сматрали за шарлатана.
I ko je na kraju ispao idiot i sarlatan?

A najsmesnije je sto su i savremenici tvog boga smatrali za idiota i sarlatana.

Ma nikako. To bre sve idioti i sarlatani ciji rad doduse ti ne mozes da oboris ni na koji nacin osim praznom pricom.
Аух човјече, одустајем, па ти немаш појма шта си написао ни у претходној поруци, прво назовеш палеонтологе шарлатанима, а онда изјавиш да ја њихов рад не могу да оборим :roll:
Можеш ли навести гдје ја то оспоравам њихов рад.

Nego @Koslav75
Jel Isus idiot i sarlatan? Pitam te to jer njegovi svremenici - strucnjaci su ga tako videli.
Глупости, откуд ти то да су га тако видјели, ко то ризикује да се компромитује тако што ће посегнути за убиством шарлатана, опет си погрешно резоновао, видјели су га као реалну опасност и на све начине покушавали да га уклоне.

Е ово је једна од изјава, због којих ја ватрене поборнике еволуције називам припадницима секте, промоција на силу и затрпавање полуистинама, гдје се сваки опонент покушава исмијати, прогласити теорију еволуције за најпоткрепљенију је благо речено смијешно.
Примјетно је да као главну замјерку креационизму ви узимате генезу, умјесто да тај дио прескочите, јер се ТЕ не бави тим.
Ја нисам присталица ни једног ни другог, али ви очигледно нисте сасвим упознати са креационизмом па му пришивате нешто што нема везе, у суштини већину "доказа" коју износе присталице ТЕ, могу употријебити и креационисти.
Нисам те нигде исмевао, али сада морам бити мало саркастичан - да, промовишем еволуцију полуистинама по обичном форуму јер имам мноогоо користи од тога, добијам проценат од прилога сваког кога сам превео у еволуционистичку цркву. =] Потпуно је немогуће да сам само хтео да подиваним малко о овој теми с неким иоле научнописменим човеком.

Рекох, у основи креационизма, и једино заједничко свим његовим струјама, јесте тврдња да је све створио неки створитељ, зато и говорим о томе. Када бих говорио о било чем другом неко би могао рећи да његова креационистичка струја то не тврди. Постоје нпр. креационисти који у потпуности прихватају еволуцију, али тврде да је њен покретач овај или онај, овакав или онакав створитељ. Такође, одрастао сам уз адвентистички креационизам, а данас неретко погледам ове јућуб шарлатане што су сада "ин", тако да верујем да сам се упознат с креационизмом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back