Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanima me vaše mišljenje o "organizaciji" Ateisti Srbije. Šta su oni zapravo? Čak i ateisti sami kažu da su oni čista glupost. Dakle, što je po srijedi?
Ја мислим као и ове "колеге" атеисти, чиста глупост, али за њих претпостављам није, јер вјероватно укључује неке политичке агенде и лобирања по неким питањима.

Ја мислим као и ове "колеге" атеисти, чиста глупост, али за њих претпостављам није, јер вјероватно укључује неке политичке агенде и лобирања по неким питањима.
Ja mislim da su Ateisti Srbije izduzena ruka цк кпј. Istureno odelenje....

Објасни ми, да бих разумео, шта мислиш да би "прелазне форме" требало да буду и како мислиш да би специјација требало да изгледа?
Па прелазак из једне врсте у другу, прелазне форме би требало да у првом периоду имају више заједничких особина са "родитељском врстом", а како генерације пролазе све мање и мање, односно да имају све више и више особина нове врсте која ће настати.

Па прелазак из једне врсте у другу, прелазне форме би требало да у првом периоду имају више заједничких особина са "родитељском врстом", а како генерације пролазе све мање и мање, односно да имају све више и више особина нове врсте која ће настати.
Јеси ли некада видео фосиле китова? Они су заиста леп пример.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back