- Poruka
- 13.427
Ne mogu da ne primetim da ni jedan bozicni ukras u prodavnicama nema motiv Bozica.
Isus, Josip, Marija, Betlehem, hellouu?
Valjda to nije kul ljudima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ne gradi sebi lika rezana niti kakve slike od onoga što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodi ispod zemlji" - jedna od 10 božijih zapovestiIsus, Josip, Marija, Betlehem, hellouu?
AMIN!Ne mogu da ne primetim da ni jedan bozicni ukras u prodavnicama nema motiv Bozica.
Ne mogu ni da primetim jer me ne zanimaju te drangulije. Očekivano je da prodavci imaju razne dosetke da namame novac u svoju kasu, ali nijedan me još nije prisiljavao da kupim išta. Kako se bliži NG, meni još, čini mi se, iz detinjstva zvoni glavom džingl :"Praznici nam stižu!"X10 iz reklame za jedno piće za mladiće... i evo me, imam podosta godina, a ne bih taj sok ponela kući ni da ga dele džabe.Ne mogu da ne primetim da ni jedan bozicni ukras u prodavnicama nema motiv Bozica.
Ово нека тема из Хрватске ? Немају код нас у децембру никакви украси а ни у јануару.Ne mogu da ne primetim da ni jedan bozicni ukras u prodavnicama nema motiv Bozica.
Iz Srbije.Ово нека тема из Хрватске ? Немају код нас у децембру никакви украси а ни у јануару.
Бетлехем се ретко каже у Србији. Јосип и Марија такође се слабо говори, ми говоримо Витлејем а не Бетлехем.Iz Srbije.
Sto se pravis majmun da nema?
Слабо посећујем Ушће и сличне шопинг молове.U BIGu je okicena jelka jos krajem novembra. Juce sam bio u LIDL, Pepco, Sinsay sve je puno bozicnih motiva.
Бетлехем се не каже у Србији.
Слабо посећујем Ушће и сличне шопинг молове.
Излози у граду имају можда новогодишње мотиве, али божићне слабо.
Нисам рекао да нема новогодишњих украса.
Ти пишеш да је све пуно божићних мотива па кажеш да је постављена јелка.Nije moja krivica sto slabo posecujes soping molove. Onda ova tema nije za tebe i mozes je preskociti.
Јесу исти нема љутње.Koliko znam u hriscanstvu su akteri isti, ne znam kakvu razliku sada pravis zato sto sam ja katolik?

Slatko se nasmejahNe mogu ni da primetim jer me ne zanimaju te drangulije. Očekivano je da prodavci imaju razne dosetke da namame novac u svoju kasu, ali nijedan me još nije prisiljavao da kupim išta. Kako se bliži NG, meni još, čini mi se, iz detinjstva zvoni glavom džingl :"Praznici nam stižu!"X10 iz reklame za jedno piće za mladiće... i evo me, imam podosta godina, a ne bih taj sok ponela kući ni da ga dele džabe.

Gde ovo u Bibliji pišeKo ne zna neka sada čuje tj. čita: na velike crkvene praznike (crveno slovo) ne treba se upuštati u seksualne odnose kako to često čine na bolesnom Zapadu. To je greh i mnogi to čine iz neznanja. A svaki greh povlači i posledice.
?Kažu popovi, a njih treba slušati, oni su Božji predstavnici na zemlji i autorizovani tumači Biblije.Gde ovo u Bibliji piše?
@ tema
Ne smetaju mi praznična obeležja, radujem im se uglavnom.
Ima li pisanih tragova o tome u nekim svetim knjigama? To pitam.Kažu popovi, a njih treba slušati, oni su Božji predstavnici na zemlji i autorizovani tumači Biblije.
Ne znam. Ali tako kažu Božji ljudi.Ima li pisanih tragova o tome u nekim svetim knjigama? To pitam.
гледа много америчке Божићне филмовеТи пишеш да је све пуно божићних мотива па кажеш да је постављена јелка.
Нисам ни рекао да нема јелки већ да у децембру у излозима у Србији нема божићних мотива

Zar nismo svi mi Božji ljudiNe znam. Ali tako kažu Božji ljudi.

https://www.rastko.rs/svecovek/duhovnost/vlnikolaj/vnikolaj-katihizis.html#_Toc520735230"Ne gradi sebi lika rezana niti kakve slike od onoga što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodi ispod zemlji" - jedna od 10 božijih zapovesti